Re:Αγορά σακιδίου για camping γνώμες;

  • Δημοσιεύσεις: 36
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6

Hara απάντησε στο θέμα: Αγορά σακιδίου για camping γνώμες;

Το πρόβλημα της πρόσβασης σε μικροαντικείμενα όταν περπατας λύνεται και με στρατιωτική βερμούδα. Οι εξωτερικές πάντως τσέπες βολεύουν και όταν είσαι σε φάση αναμονής λεωφορειου. Επίσης βολικό το φερμουάρ στο κάτω μέρος και η δυνατότητα διαχωρισμού του σακιδιου σε επάνω και κάτω μέρος. Εμένα με είχε βολεψει πάρα πολύ στο να βάζω ρούχα/μαγιό/πετσέτες/βιβλία που ήξερα ότι θα χρειαζομουν καπάκια μετά το στήσιμο της σκηνής.

I May Be Lost But From Now All It Is Mine!
#25661

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 87
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26

spath απάντησε στο θέμα: Αγορά σακιδίου για camping γνώμες;

Από αυτά που δείχνεις το 3ο, αλλά γενικά δεν θα επέλεγα κανένα από τα τρία.

Θα κοίταγα να έχει πρόσβαση στον βασικό αποθηκευτικό και από την μπροστινή μεριά ή έστω από το πλάι.

Επίσης όταν το φορτώσεις καλό θα ήταν να μην ξεπεράσεις τα 15-20 κιλά σε βάρος ανεξάρτητα αν αντέχεις να τα σηκώσεις γιατί μπορεί να σκιστεί, έτσι την είχα πατήσει εγώ.


Φυσικά όλα αυτά έχουν να κάνουν με το τι θες να κάνεις και θεωρώ ότι θες να καταλήξεις σε κάποια παραλία έχοντας τον κλασικό βασικό εξοπλισμό που όλοι έχουμε σίγουρα στην αποθήκη (σκηνή 2-3 ατόμων, sleeping bag, υπόστρωμα) και από 'κει και πέρα κάποια έξτρα (θερμό για το νερό, ψάθα, σεντόνι, κουβερλί, πετσέτα θαλάσσης) και σίγουρα θα θες ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, συν ένα μικρό φαρμακείο. αυτά πιστεύω ότι χωράνε στα παραπάνω σακίδια.

Αν αναλύσεις πιο πολύ το τι θες να κάνεις πιστεύω θα βρεις και καλύτερες απαντήσεις, γιατί και εγώ συμφωνώ με τα 70+lt γιατί μέσα σε όλα αυτά προσωπικά θα υπολόγιζα, ένα σκαμπό, ένα τραπεζάκι, ένα σκίαστρο, κανα έξτρα μπουκάλι νερό, μαγειρικά σκεύη- κουζινικά, υλικά για να φτιάξω ένα απλό φαγητό, φακό σκηνής, φακό χεριού, μανταλάκια, φτυάρι σακουλίτσες, σκοινί και αυτά τα έγραψα πρόχειρα.
#25693

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ