Καρότσι παραλίας

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Pinelopi sasa δημιούργησε το θέμα: Καρότσι παραλίας

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω πτυσσόμενο καρότσι παραλίας αλλά δε ξέρω αν πρέπει να επιλέξω με στενές ή φαρδιές Ρόδες. Ποιο θα πηγαίνει καλύτερα στην άμμο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο??
#24942

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 26
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

saavedra29 απάντησε στο θέμα: Καρότσι παραλίας

Δεν έχω κάποιο να προτείνω μια και δεν έχω εμπειρία αλλά σίγουρα φαρδιές ρόδες γιατί οι στενές θα βουλιάζουν στην άμμο. Και τα περισσότερα, για αυτό το λόγω βγαίνουν με αρκετά φαρδιές.
#24943

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 35
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

gkra απάντησε στο θέμα: Καρότσι παραλίας

Ρίξε μια ματιά εδώ: Outwell Transporters

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει το Transporter της Outwell πριν βγαλει τόσες παραλλαγές. Ήταν σαν το Cancun, με λεπτές ρόδες. Στα θετικά ήταν ότι γινοταν σαν καρότσι "μπαστούνι", αρκετά μαζεμένο στο κλείσιμο του. Κατόπιν το πούλησα μέσα από εδώ σε ένα μέλος και πήρα (και έχω τώρα) το HAMOA. Είναι ελάχιστα πιο χαμηλό σε ύψος όσον αφορά τα παραπέτια του και καταλαμβάνει μεγαλύτερο όγκο κλειστό (δεν σπάει σα μπαστούνι αλλά είναι "πλακέ"). Η συμπεριφορά των δύο σε άμμο αφράτη/στεγνή είναι εντελώς η μέρα με τη νύχτα. Το φόρτωμα που έκανα ήταν (και το 1ο και το 2ο το ίδιο φόρτωμα τρώγανε):

- 2 ψυγεια παγου (τύπου 25/30 λιτρων) γεμάτα με μπύρες κλπ.
- 4 καρεκλάκια σπαστά χαμηλά παραλία
- μια ξαπλώστρα παραλίας σπαστή
- μια terra ομπρελλα
- μια κάνοπη

Με τέτοιο βάρος, το πρώτο στη βρεγμένη άμμο βούλιαζε και ήθελε αρκετή δύναμη να προχωράει ενώ το δεύτερο πήγαινε "τραίνο". Στην αφράτη άμμο το πρώτο ήθελε "σήκωμα και τράβηγμα" ενώ το δεύτερο πήγαινε με αρκετή δύναμη.
Οι διαδρομές αυτές που λέω, για όποιον μπορεί να ξέρει, γίνονταν στο Melissa στην Κυλλήνη... παραλία αμμουδερή κι "αφράτη" όσο λίγες...
Σε κάμπινγκ με βοτσαλάκι ή άλλου τύπου παραλίες είναι απλώς παιχνιδάκι οι διαδρομές (μην ξεχνάς... εγώ φόρτωνα τα πράγματα για 2 οικογένειες.....)

Το 1ο έχει καλύτερο σύστημα για στροφές, όπου όμως στα βαριά φορτώματα όπως έκανα εγώ δεν εξυπηρετεί.

Από πλευράς κατασκευής, υφάσματος, πάτου κλπ. και τα δύο είναι αρκετά στιβαρά. Αν προσέχεις και πλένεις τα ροδάκια από την αλμύρα και την άμμο θα το ευχαριστηθείς αρκετά χρόνια (το πολύ πολύ να "αρπάξουν" λίγο σκουριά λόγω αλμύρας στις ασφάλειες στα αξονάκια τους).

Θα σου πούλαγα εγώ το δικό μου :chin: αλλά δεν βλέπω να έχει βγάλει κατι νέο η outwell για να το αλλαζα.... :sorry:

Εάν έχεις χώρο για φόρτωμα πάρε το 2ο... (εγώ πάω camping με ενα C4 Grand Picasso και φορτώνω και μέσα στο αμάξι τίγκα και σχάρα από πάνω)
#24990

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ