camping για νεους??????

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

zazazaza δημιούργησε το θέμα: camping για νεους??????

ειμαστε 3 κοπελες και ψαχνουμε ενα μερος να χαλαρωσουμε τωρα στο τελος του καλοκαιριου!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΣΚΥΛΑΚΙΑ-ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ...(οχι οτι μπορουμε να τα αποφυγουμε φυσικα!!!)θελω προτασεις για μερη με μικροτερο κοσμο κυριως και κοντα στην αθηνα!!!! ευχαριστω <3
#10894

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: camping για νεους??????

Μια μικρή παρένθεση μόνο :huh: :dry: : όταν ζητάς πληροφορίες σε ένα ανοιχτό φόρουμ σκέψου ότι μπορεί κάποιοι που να έχουν την πληροφορία να είναι ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΠΑΠΟΥΔΕΣ, ή να έχουν ΠΑΙΔΑΚΙΑ και ΣΚΥΛΑΚΙΑ :dry: . Ακόμα και σε φόρουμ μπαίνουν και άλλες ηλικίες (αμ όχι που θα τους απέφευγες :whistle: :P ).

Α, επίσης συνήθως ο "μεγαλύτερος κόσμος" έχει και την εμπειρία να δώσει την πληροφορία.


Κατά τα άλλα φαντάζομαι ότι δεν ήθελες να ακουστεί έτσι και πραγματικά εύχομαι να βρεθού κάποιοι να σε βοηθήσουν.

Καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι :)

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#10903

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

zazazaza απάντησε στο θέμα: camping για νεους??????

Ειναι κακο δηλαδη να εχω "απαιτησεις" απο τις διακοπες μου???γιαυτο ακριβως ζηταω προτασεις!!το ποιος θα το διαβασει και αν θα τον πειραξουν τα λογια μου δεν με πολυ ενδιαφερει(οχι οτι ειπα κατι κακο φυσικα!) και στην τελικη 18 ειμαι δεν θελω να ειμαι αναμεσα σε οικογενειες γιατι θελω να νιωθω ανετα!!! καλο καλοκαιρι!! :)
#10914

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 87
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26

spath απάντησε στο θέμα: camping για νεους??????

Δυστυχώς για εσένα δεν έχω ακούσει για τέτοιο μέρος που η ηλικίες να είναι μεταξύ 18-24(σε ελεύθερο τουλάχιστον), νομίζω ότι θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις τέτοιο μέρος, όπου και να έχω πάει πάντα υπήρχε έστω μία οικογένεια ένας σκύλος και καμιά φορά ένας ήσυχος “παππούς”, αλλά σε γενικές γραμμές για να βρεις ένα τέτοιο μέρος είναι καθαρά θέμα συγκυριών, το λογικό είναι αυτές οι ηλικίες να βρίσκονται στα ποιο “εμπορικά μέρη” με μπαράκια κοντά, όπου στα “εμπορικά” μέρη θα βρεις και τα παραπάνω που δεν θες, μιας και η πρόσβαση θα είναι σχετικά εύκολη.

Βέβαια για να βοηθηθείτε και εσείς θα ήταν καλό να αναφέρεις αν ενδιαφέρεστε για οργανωμένο ή για ελεύθερο, αν διαθέτετε μεταφορικό και το πόσο κοντά στην Αθήνα, γιατί π.χ εγώ την Εύβοια που πας σε 3 ώρες το το πολύ κάπου, το θεωρώ πολύ κοντά. Επίσης και ένα νησάκι που κάνεις 3 ώρες να πάς είναι κοντά.

Τώρα στο θέμα χαλάρωσης εγώ θεωρώ την ησυχία, και όχι την βαβούρα, όπου πάλι μία παραλία με αυτές τις ηλικίες χωρίς να είμαι απόλυτος (μιας και δεν παίζει ρόλο μόνο η ηλικία) δεν θεωρώ ότι θα είναι τόσο ήσυχα.

Να υποθέσω ότι είναι η πρώτη φορά που κάνετε camping μόνες σας, οπότε να αναφέρω ότι δεν είναι κακό να έχεις απαιτήσεις για τις διακοπές σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου, αλλά camping και τα έχω όλα όπως θέλω και όταν τα θέλω συνήθως δεν συμβαδίζουν, τουλάχιστον όχι για αυτούς που έχουν απαιτήσεις (κάθε ένας έχει και άλλες απαιτήσεις βέβαια). Π.χ μπορείς να βρεις το μέρος και να πιάσει βροχή ή τεράστια κύματα με αέρα κτλπ μια και έχεις να κάνεις με την φύση.

Αν θα σου πρότεινα οργανωμένο θα σου έλεγα την Σίφνο ή Σέριφο .
#10915

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ