17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Xeplenis δημιούργησε το θέμα: 17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P

Χαίρετε παίδες και κορασίδες

Ας μπω στο θέμα κατευθείαν :P

Έχοντας λοιπόν πάει με την παρέα ξανά για camping είπαμε αυτόν τον Αύγουστο να ενισχύσουμε την τρελή εμπειρία με περισσότερα άτομα. Είμαστε λοιπόν 17, φοιτηταρία. Επιλέξαμε την Αμοργό (Αιγιάλη), ρωτήσαμε άλλους, πήραμε θετικές κριτικές. Ωστόσο στο συγκεκριμένο camping δεν γίνονται κρατήσεις παρά, όπως μας είπε, ένα τηλεφώνημα δυο τρεις μέρες νωρύτερα μήηηπως μπορέσουν να κάνουν κάτι. Δεδομένου τούτου και του οτι η Αμοργός γεμίζει κόσμο, μάλλον θα κλείσουμε τσάμπα τα εισητήρια και δεν θα βρούμε.

Ρωτώ λοιπόν, μια και είμαι τελείως κουκουρούκου και απλώς πηγαίνω στο κάμπινγκ που επιλέγω χωρίς να έχω επίγνωση του τί γίνεται γενικώς από ζωή κτλ, έχετε υπόψιν κάποιο camping σε άλλο νησί αντίστοιχης φάσης με την Αιγιάλη ας πούμε ; Μήπως το κάμπινγκ αυτό είναι αρκετά μεγάλο ωστέ να βρούμε όταν πάμε (2 Αυγούστου), έστω και σε σκατά θέσεις ; Τί προτείνετε (πέραν του "άσε μας ρε φίλε σοβαρέψου και τράβα με 2 άτομα όπου βρεις" )
#9572

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 110
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

Antigoni87 απάντησε στο θέμα: 17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P

Γεια σου Xepleni! Πρόπερσι ήμουν στην Αμοργό, στο camping της Αιγιάλης με 2 φίλες μου, με τις οποίες θα μέναμε και οι 3 στην ίδια σκηνή, και ήρθε και η αδερφή μου με την παρέα της, που είχαν συνολικά 2 σκηνές. Άρα 3 σκηνές. Πήγαμε μες στον Ιούλιο, νομίζω το 2ο 10ήμερο αν θυμάμαι καλά, και μας είχε πει το ίδιο από το τηλ ο τύπος. Πήγαμε τελοσπάντων, και στριμώξαμε τις σκηνές μας όχι πολύ εύκολα, όχι και με τρελή δυσκολία.

Το χειρότερο ήτσν ότι φτάσαμε μες στη νύχτα, ο φωτισμός ήταν πλημμελής :P και αυτό δε μας επέτρεψε να ψάξουμε καλά για ωραίο σημείο. Νομίζω πάντα βράδυ φτάνεις. Οπότε ξυπνάς το πρωί, και με άπλετο φως ανακαλύπτεις πού έστησες. Εμείς ήμασταν ασφυκτικά περικυκλωμένες από σκηνές (γιατί πολλοί έψαχναν ταυτόχρονα με εμάς), η αδερφή μου στάθηκε πιο τυχερή. Αλλά εσείς που θα είστε 17, πώς σκοπεύετε να μοιραστείτε σε σκηνές; Πόσες θα έχετε συνολικά;
Δεν το βρίσκω πιθανό να βρείτε να στήσετε κοντά όλοι μεταξύ σας, κατ' αρχάς. Πέρσι είχε μαζευτεί πολύυυς κόσμος που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και γινόταν χαμός (από κίνηση). Υποθέτω αρχές Αυγούστου θα έχει ακόμη περισσότερο κόσμο... Γενικώς αν βρεις αλλού, θα σου πρότεινα να μην πάτε τόσα άτομα Αιγιάλη (εκτός αν δε σας πειράζει να μπερδεύονται τα πασαλάκια της σκηνής σας με των διπλανών από 2-3 μεριές :unsure: , τουλάχιστον με βάση τη δική μου εμπειρία)!

Ο φασισμός νικιέται με το διάβασμα. Ο ρατσισμός νικιέται με το ταξίδι.
#9575

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Xeplenis απάντησε στο θέμα: 17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P

Ω, έχει και απόφοιτους λυκείου ; Γι αυτό ξεσκίζεται στον κόσμο ! Εμείς θα χουμε 5 σκηνές και σκοπεύαμε να μείνουμε στο ξέμπαρκο την πρώτη μέρα που φτάνουμε βράδυ, γιατί πέρυσι στήναμε βράδυ στη ζούγκλα της Σαμοθράκης και ήτανε πλήρως δυσλειτουργικό :P Oπότε θα στήσουμε πρωί σε κάθε περίπτωση. Αλλά για να χε τον Ιούλιο τόσο κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να μαστε κομπλέ.

Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να χει :D
Aν κάποιος έχει υπόψιν κάτι άλλο και θελήσει να το προτείνει, θα κερδίσει την ευγνωμοσύνη μου ;p
#9580

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Cem απάντησε στο θέμα: 17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P

υπάρχει ενα ακομα δημοτικο camping στα καταπολα(το αλλο λιμανι του νησιού).
Εχει πάρα πολυ φυσική σκια,κ χωρο για να στήσεις.Λογικά μπορούν ακομα κ τα 17 ατομα να στήσουν κοντα ο ενας στον αλλο.
Δεν το πολυπροτιμαει ο κόσμος γιατι το happy μέρος ειναι οντως στην αιγιαλή,αλλά αλλωστε με τοσα άτομα κανετε χαβαλε μονοι σας.
Αν έχετε μεταφορικο,θα σας βολέψει τέλεια,αλλά ακομα κ αν οχι οταν είχα παει εγω(το 2009) ή συγκοινωνία θυμάμαι ήταν συνεπέστατη κ βολέυε για παντού!!
Αυτά!!!Ελπίζω να βοηθησα..... :)
#10821

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 227
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26

Africaptan απάντησε στο θέμα: 17 άτομα για κάμπινγκ ; :P :P



2 Αυγουστου θα πηγαιναν...
#10824

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ