αναζήτηση περιοχής

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

evatralala δημιούργησε το θέμα: αναζήτηση περιοχής

Καλησπέρα! είμαι καινουρια στο φόρουμ και χαίρομαι πολύ που το ανακάλυψα.. θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που μ απασχολει.. φέτος το καλοκαιρι εγω και δυο φιλες μου εχουμε σκοπο να παμε για ελευθερο καμπινγκ.. σκεφτόμαστε να παμε στα ψαρα, που βρισκονται κοντα στη χιο, μιας που ψαχνουμε κατι ηρεμο.. παρολαυτα δεν εχει παει καμια απο μας ξανα εκει και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν τελικα ειναι καλη ιδεα η οχι :P α και επισης, εχει καποιος υπ οψιν καποιο αλλο μικρο νησι που μπορεις να κυκλοφορεις με ποδηλατα η με τα ποδια? ευχαριστω :)
#8290

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 199
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 51

almanous απάντησε στο θέμα: Απ: αναζήτηση περιοχής

Καλώσόρισες .
Με το που ήρθες με ταξίδεψες . Τί πράγμα είναι με αυτό το forum : μπαίνει ο καθένας και σε ταξιδεύει σε μαγικές στιγμές που έχεις περάσει - απαράδεκτο .
Έχω πάει το 2002 στα Ψαρρά για 10 ημέρες και θυμάμαι ωραία πράγματα . Είχαμε μείνει στην κοντινή στο λιμάνι παραλία , όπως βγαίνεις από το ferry προς τα δεξιά , περίπου 10-15' με τα πόδια , μετά από κάτι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ . Παραδεισένια αμουδερή παραλία με 1-2 σκιές μόνο άρα οι έξτρα τέντες μπορεί να φανούν χρήσιμες . Είχε και ένα εκκλησάκι στο κέντρο , στο οποίο είχαμε κοιμηθεί σε μία νυχτερινή μπόρα . Λίγα ενδιαφέροντα πράγματα να δεις και να κάνεις - απόλυτος προορισμός για άραγμα . Πολύ φιλικοί οι ντόπιοι μαζί μας , μικρή απόσταση από τη χώρα (10-15' με τα πόδια). Ποδήλατο είχα πάρει και εγώ αλλά είναι άχρηστο εκτός αν το θες για το κουβάλημα , διαφορετικά έχει μόνο ένα δρόμο που παέι σε ένα μοναστήρι και τίποτα άλλο . 2-3 ακόμα παραλίες που είχαμε επισκευθεί δεν θυμάμαι που ήταν , αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τις βρεις εύκολα . Μπάνιο κάναμε στη ΔΕΗ , είχε ένα λάστιχο ποτίσματος και το ίδιο νερό χρησιμοποιούσαμε για το μαγείρεμα . Υπήρχε η δυνατότητα να μείνουμε κανα-δυο μέρες στα Αντίψαρρα που λέγανε ότι ήταν γαμάτα , αλλά δε μας έπαιρνε ο χρόνος όταν το μάθαμε . Το ταξίδι Χίος-Ψαρρά με λίγο "καιρό" είναι hardcore με το καραβάκι : νομίζεις ότι είσαι στη μέση του Ατλαντικού (υπερβολή) , αλλά σε προσγειώνει ο χαλαρός καπετάνιος .
ΤIP : Το ντόπιο θυμαρίσιο μέλι που πουλάει ο φούρνος είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ . Οπωσδήποτε!!!!
Αν θες επιπλέον πληροφορίες ενημέρωσε , ίσως κάποιος να έχει πάει πιο πρόσφατα .
Αλλές αντίστοιχες ιδέες που έχω επισκευθεί είναι ο Κάλαμος(Λευκάδα) , η Ερείκουσα (Κέρκυρα) .
#8296

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

evatralala απάντησε στο θέμα: Απ: αναζήτηση περιοχής

Φοβερή περιγραφή, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια! πραγματικά μόλις πείστηκα να πάω εκεί! B)
#8299

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ