psaxnontas camping...

  • Δημοσιεύσεις: 44
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12

kerasenia δημιούργησε το θέμα: psaxnontas camping...

έχω αρχήσει να εξοικιώνομαι με το forum, και να κατασταλάζω στην επιλογή σκηνής... Ωστόσο μένει ακόμα ένα πολύ σημαντικό θέμα... Το πού θα πάω! :woohoo:

Λοιπόν, θα είμαστε σίγουρα 3 κορίτσια, και είναι πιθανό να έρθουν και άλλα δύο αγόρια μαζί μας. Παρόλαυτα το camping στο οποίο θα μένουμε θα ήθελα να είναι αξιόπιστο και σχετικά ασφαλές... Δεν θα ήθελα με τίποτα να πέσω για ύπνο και το άλλο πρωί να λείπει το μαγιό μου, όπως μου είχε πει μία φίλη μου πως της είχε συμβεί.:unsure:
Μεγάλης σημασίας είναι να είναι καθαρό. Κορίτσια είμαστε, και το θέμα υγιηνής είναι απαραίτητο να είναι καλά προσεγμένο! Επιπλέον, καλό θα ήταν να έχει κοντά παραλία, η οποία να είναι καλή και να μην ξενιτευόμαστε για μια βουτιά της προκοπής... :whistle: (προτιμάμε τις ριχές και καθαρές παραλίες με την άμμο) :P Σημαντικό το να βρίσκουμε σκιά, και να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλο... :dry:
Απαραίτητο είναι το χαμηλό κόστος, καθώς και γενικότερα το κόστος του νησιού... (α, ναι θα προτιμούσαμε σε νησί, ή κάπου παραθαλάσσια)

Επίσης ενώ στην αρχή λέγαμε για αρχές Σεπτέμβρη, τώρα κάτι συζητάμε για τέλη ιουλίου... :silly:

Κάτι ακόμα, όχι και τόσο απαραίτητο... Θα ήταν προτιμώτερο να έχει μαλακό έδαφος, και αν είναι δυνατόν όχι πεύκα... (το ένα από τα αγόρια έχει ευαισθησία, αλλά παιζει κα να μην έρθουν οπότε...:P )

Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε μαζί μας αυτοκίνητο, αλλά θα ήταν προτιμότερο να μην το πάρουμε μαζί... Θα θέλαμε να έχει καλή νυχτερινή ζωή, με κέφι και χαβαλέ, αλλα όχι και τύπου Μύκονο :pinch: (τουλάχιστον απ'αυτά που δείχνει το star γιατί δεν έχω πάει).

Τέλος, καλό θα ήταν το camping να έχει τις βασικές παροχές, να μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ιδιοκτήτη, να έχουμε καλή θέα, τα μεταφορικά να είναι σχετικά φτηνά. Οι ηλικίες μας είναι 18 - 20 οπότε θα θέλαμε εκεί γύρω να είναι και στο camping. (είδα σε κάποια σχόλια από camping που ήταν στα + οπότε είπα να το αναφέρω.);)

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, και συγγνώμη για το μεγάλο μου γράμμα.:blink:


υγ. σαν πρώτη σκέψη έχω αυτό:http://www.e-camping.gr/cyclades/sifnos/188-makis
και να πώ ότι είναι πιθανό να πάρω και το γάτο μου μαζί, οπότε καλό θα ήταν να επιτρέπονται τα ζώα...

πείτε μου τη γνώμη σας.:)

feel free... ;)
(pena-apo-xalko-2.blogspot.com)
#5025

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ