ψαχνω καμπινγκ με καλη σκια

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

anpr δημιούργησε το θέμα: ψαχνω καμπινγκ με καλη σκια

καλησπέρα.
Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η καθημερινή τρέλα στην πόλη με ώθησαν να ...πάρω τα βουνά. Μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισα να ξανακάνω κάμπινγκ. Ξεκίνησα λοιπόν το φετεινό καλοκαίρι με κοντινές εξορμήσεις κοντά σχετικά στην Αθήνα.Κάποιες επιλογές ήταν καλές καποιες άλλες όμως όχι. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Σκέφτηκα την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα κάπου κοντά στο Γύθειο .Ψάχνω καμπινγκ με καλό ίσκιο, και καθαρή θάλασσα.
Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αφήνω την ταυτότητα μου στην ρεσεπσιόν του καμπινγκ . Δεν αρκεί να κρατήσουν τα στοιχεία μου ;
σας ευχαριστώ
#3484

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 8
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

fileas απάντησε στο θέμα: Απ:ψαχνω καμπινγκ με καλη σκια

Επιστρέψαμε πριν λίγες μέρες από το Θολό, κοντά στην Ζαχάρω Ηλείας. Δεν είναι ακριβώς στο Γύθειο, αλλά μπορεί να σε ενδιαφέρει. Το camping είναι πολύ καλό, με άφθονη σκιά κυρίως από μουριές. Από εγκαταστάσεις είναι άψογο, το μόνο κακό είναι τα ψυγεία που δεν επαρκούν όταν έχει πολύ κόσμο και το φαγητό που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μόνο κάτι κατεψυγμένα burgers, κεφτεδάκια κλπ. Πάντως σε κοντινή απόσταση έχει 2 ταβέρνες, στις οποίες μπορείς να πας με τα πόδια και περισσότερες στις οποίες πας με αμάξι. Οι περισσότεροι κατασκηνωτές είναι ξένοι, κυρίως γερμανοί, οπότε έχει αρκετή ησυχία B) . Η παραλία πολύ καλή και πολύ μεγάλη (πολλά χιλιόμετρα άμμου, όλο και κάπου θα βρεις να σου αρέσει..)Α και θα αφήσεις την ταυτότητά σου!
#3512

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ