Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Nikoletanikoleta δημιούργησε το θέμα: Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Καλησπέρα! Φέτος λέμε με τον άντρα μου να πάμε με τον 2 χρονών γιο μας σε καμπινγκ στις καλοκαιρινές διακοπές. Θα είναι η πρώτη φορά που θα πάμε με το μωρό και τον σκύλο μας. Έχετε κάποιο καπινγκ να μας προτείνετε ησυχο με αρκετή σκια καθώς το παιδί θα χρειάζεται να κοιμάται το μεσημέρι; κατά προτίμηση όχι σε νησί. Μενουμε Αθήνα.
#25590

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

mlv απάντησε στο θέμα: Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

περσι το καλοκαιρι ,Ιουλιο μηνα, πηγα με τα 3 μικρα παιδια μου πρωτη φορα για καμπινγκ. Πηγαμε gytheion bay. Αψογο.Πολυ καθαρο.Οι τουαλετες πεντακαθαρες. Δραστηριοτητες γ τα παιδια ,πισινα παιδικη,εστιατοριο μεσα ,πολυ ωραια φαγητα,θαλασσα στα 100 μ .Μειναμε σε igloo σκηνη , φοβερη εμπειρια.
#25594
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nikoletanikoleta

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Re:Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Πολύ καλό το Γύθειο bay.
Δυο παρατηρήσεις :
1. Όταν λέμε ότι απέχει 100 μ από τη θάλασσα, πιθανόν ο mlv να εννοεί τη σκηνή του. Που κι αυτό πολύ δύσκολο μου φαίνεται. Γιατί το κάμπινγκ είναι ακριβώς επάνω στη θάλασσα. Δεν περνάς δρόμο για να βγεις στη παραλία. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Να μη πας σε κάμπινγκ που περνάς δρόμο για να βγεις στη θάλασσα.
2. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη σκιά. Εγώ δεν θα πήγαινα στο Γύθειο bay με μικρό παιδί και χωρίς 2 τουλάχιστον τέντες. Μία για τη σκηνή και μία για το τραπέζι.

Δες πιο κάτω τη κριτική μου στο google maps. Μπες να δεις και φωτογραφίες :

Πέντε αστέρια και όχι λιγότερα, γιατί η συνολική εικόνα υπερκαλύπτει τα αρνητικά

Θετικά:
1. Δεν υπάρχουν μονιμάδες με τροχόσπιτα-εξοχικά, και το πολύ καλό κλίμα δημιουργείται από πολλούς πραγματικούς κατασκηνωτές, Έλληνες και ξένους.
2. Καλή παραλία που δεν τη χωρίζει δρόμος από το κάμπινγκ. Η θάλασσα ούτε ρηχή ούτε βαθιά. Πλεονέκτημα το ότι η παραλία δεν καταλαμβάνεται από ξαπλώστρες. Πρέπει να φέρετε δικιά σας ομπρέλα.
3. Το κάμπινγκ ακραία οικογενειακό με πολλά πιτσιρίκια που καθόλου δεν με ενόχλησαν. Μάλλον το αντίθετο.
4. Δραστηριότητες για παιδιά και κάθε βράδυ ταινία δίπλα στη πισίνα.
5. Πολύ ωραίος ο χώρος της πισίνας που καθώς είναι φτιαγμένη κι αυτή για παιδιά, έχει μέγιστο βάθος 1,40.
6. Καλοφτιαγμένος χώρος δίπλα στη θάλασσα για αποθήκευση σερφ, παντλ, καγιάκ κλπ. Με νερό για ξέπλυμα.
7. Πολύ ήσυχο, χωρίς κάγκουρες και πάρτι άνιμαλς, να αδιαφορούν για τους δίπλα τους. Στις 11 στο χώρο των σκηνών νόμιζες ότι οι πάντες κοιμόνταν.
8. Η προσπάθεια που γίνεται φαίνεται σε λεπτομέρειες όπως το γκολφ αυτοκινητάκι για τις ανάγκες του κάμπινγκ, τον φαινομενικά απλό αλλά φτιαγμένο από γραφίστα κατάλογο του εστιατορίου, από τα σουπλά με το μήνυμα (μόνο στα Αγγλικά; ) για τη καρέτα καρέτα που γεννάει στη παραλία μπροστά στο κάμπινγκ.
9. Πολύ φιλικός και όμορφος ο χώρος του εστιατόριου, μπαρ, πισίνας
10. Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται στο εστιατόριο. Καλή κουζίνα και μάλιστα και με κάποια τοπικά πιάτα. Μη ψάξετε να βρείτε καλύτερο στο Γύθειο γιατί δεν θα βρείτε.
12. Πολύ σοβαρή προσπάθεια με τη καθαριότητα. Παντού και συνεχώς έβλεπες κυρίες με σκούπες και σφουγγαρίστρες, που φρόντιζαν όλα να λάμπουν.
12. Η περιοχή. Πολύ κοντά στο κάμπινγκ βρίσκεται το Γύθειο, η Μάνη, ο φάρος στο Ταίναρο, πολλές παραλίες.

Τα αρνητικά
1. Η περιοχή. Προσωπικά βρίσκω το Γύθειο ένα χάλι. Μια ατέλειωτη σειρά από καφέ και εστιατόρια, με τραπεζοκαθίσματα που ισορροπούν επικίνδυνα στην άκρη ενός στενού πεζοδρομίου, κολλητά στο δρόμο με τη πυκνή κίνηση. Αν λίγο στραβοπατήσει μια καρέκλα, το ατύχημα πιθανότατα θα είναι θανατηφόρο.
Η Μάνη πάλι σε πολλούς μπορεί να αρέσει, αλλά εγώ τη βρίσκω κατεστραμμένη από τη δόμηση. Μη παραμυθιάζεστε από φωτογραφίες των πύργων της Βάθειας. Στη πραγματικότητα το δομημένο τοπίο είναι άναρχο, κατεστραμμένο, και απογοητεύει. Μη περιμένετε να βρείτε το Ζαγόρι. Ούτε καν τη Ζαγορά
2. Χρειάζεται μια αναθεώρηση της πολιτικής με το ρεύμα. Όταν διαμορφώθηκε πολλές δεκαετίες πριν, ο τρόπος χρέωσης των κάμπινγκ, δεν υπήρχαν κινητά και το ρεύμα χρησίμευε σε ενεργοβόρες συσκευές όπως ψυγεία, κλιματιστικά, ανεμιστήρες, κλπ. Το να ζητάς όμως στην εποχή μας 4 € την ημέρα, για να μπορείς να φορτώσεις το κινητό σου κοντά σου, είναι υπερβολικό. Εγώ το φόρτιζα όταν βρισκόμουν στο εστιατόριο και είχα μαζί πολύμπριζο γιατί στα μέσα Ιουνίου οι 4-5 μπρίζες δεν ήταν αρκετές. Και μια μέρα δεν το φόρτισα. Χρειάζεται φαντασία και εύρεση λύσης με τα δεδομένα του 21ου αιώνα. Σε κάμπινγκ που επισκέπτομαι πολύ συχνά στην Αργολίδα, το φορτίζω χωρίς χρέωση ακριβώς δίπλα στη σκηνή μου. Πληρώνουν μόνο οι συνήθεις ύποπτοι.
3. Χρειάζεται αναθεώρηση ο τρόπος εξυπηρέτησης στο πολύ καλό εστιατόριο. Το μεσημέρι πριν φύγω αποφάσισα να παραγγείλω κάτι έτοιμο (ντομάτες γεμιστές) για να μη καθυστερήσω την αναχώρησή μου. Όταν μισή ώρα αργότερα ρώτησα που είναι οι ντομάτες, το ευγενικό γκαρσόνι μου εξήγησε ότι οι παραγγελίες εκτελούνται με τη σειρά που δόθηκαν. Με αποτέλεσμα εγώ να περιμένω να παραδοθούν πλήθος παραγγελίες με κάθε είδους ψητά της ώρας (που τις έβλεπα να περνάνε συνεχώς) για να φτάσει η σειρά μου με τις ντομάτες. Του είπα ότι το θεωρώ παράλογο και οι ντομάτες ήρθαν άμεσα, χωρίς σχόλια από το γκαρσόνι (είπαμε ευγενικός) αλλά με ολοφάνερη ενόχληση. Περα από την φαινομενκή δικαιοσύνη, χρειάζεται και κοινός νους.
4. Και τέλος το πολύ σοβαρό και άλυτο πρόβλημα της σκιάς. Το κάμπινγκ είναι ένας καλοκλαδεμένος (για όσους ξέρουν) ελαιώνας. Κάτι σκόρπιες λεύκες δεν βοηθούν και κατά η γνώμη μου ποτέ δεν θα βοηθήσουν. Η μόνη λύση είναι 1-2 τέντες, Υπάρχουν παντού ελιές για να τις τεντώσετε. Αλλιώς ετοιμαστείτε για πρωινά ξυπνήματα και μεσημεριανά ψησίματα

Sent from my M2007J17G using Tapatalk
#25595

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 35
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

gkra απάντησε στο θέμα: Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Από τα καμπινγκ που έχω επισκεφθεί με το μικρό μας (κάνει αποκλειστικά και μόνο καμπινγκ από 4 μηνών) και με ένα σκύλο θα πρότεινα το Μέλισσα στην Κυλλήνη (ειδικά αν επιλέξεις τις "επάνω" θέσεις πίσω απο το μινι - μάρκετ ή πίσω από τα "επάνω" μπάνια).

Εγώ τελευταία χρόνια έχω κατασταλάξει στο Λεύκα στο Διβάρι Αργολίδας και δεν το αλλάζω, αλλά έχει μεγαλώσει πλέον ο γιος μου (εξαιρετική ησυχία και πολύ καλές σκιές, τόσο τεχνητές όσο και φυσικές).
#25601

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Nikoletanikoleta απάντησε στο θέμα: Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Το κάμπινγκ Λεύκα το είχα βρει κ εγώ αλλά με προβληματίζουν οι αξιολογήσεις που έχει εδώ, όπως και ΄ότι στην σελίδα τους δεν υπάρχουν φωτογραφίες του κάμπινγκ οπότε δεν μπορώ να δω πώς είναι ο χώρος. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχει οριοθετημένες θέσεις; Θα μας βόλευε καθώς θα ΄έχουμε και τον σκύλο μαζί μας.
#25602

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 35
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

gkra απάντησε στο θέμα: Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Οι θέσεις στο Λεύκα δεν διαχωρίζονται από τις "διπλανές". Είναι οριοθετημένες όσον αφορά το χώρο/έκταση της καθεμιάς (ο διαχωρισμός γίνεται από τις κολώνες που στηρίζουν το σκελετό της τεχνητής σκιάς που έχουν οι θέσεις.

Ωστόσο, επειδή ο δικός μας σκύλος δε γαβγίζει ποτέ (είτε υπάρχει άλλος σκύλος δίπλα του, είτε έχει οπτικό πεδίο κλπ.). και είναι πάντοτε περιορισμένος στο πάρκο του, δεν δημιουργεί πρόβλημα.

Το κάμπινγκ είναι αρκετά κοντά στην Αθήνα, οπότε στη θέση σας, ίσως έκανα μια "ημερήσια" εκδρομή να το δω και να έχει ιδία άποψη.

(προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ούτε συμμερίζομαι τις κριτικές που έχω διαβάσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο ή κάποιος άλλος)
#25603

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Re:Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Την είχα ξαναγράψει την εμπειρία μου από το κάμπινγκ Λεύκα. Την αντιγράφω από ένα παλιότερο ποστάρισμα (πριν 2 χρόνια). Με μόνη επιφύλαξη να έχει πουληθεί και να έχει αλλάξει διαχείριση.

Θα σας μεταφέρω τη προσωπική μου εμπειρία από το κάμπινγκ Λεύκα.

Πριν 15 χρόνια βρέθηκα για πρώτη φορά στη περιοχή ψάχνοντας για καμπινγκ. Μπήκα στο Λεύκα το οποίο ήταν όμορφο, σε αναβαθμίδες με μια πολύ όμορφη μικρή παραλία μπροστά του. Ήταν όμως τίγκα στο κοσμο, ο ένας πάνω στον άλλο. Πάνω που είπαμε κρίμα και ξεκινήσαμε να φύγουμε εμφανίζεται τρεχάτος ένας τύπος και μας λέει μη φύγετε θα σας βρω εγώ μερος. Μα που θα μας βρεις που εδώ δεν χωράμε να περάσουμε ανάμεσα στις σκηνές; Και μας πάει ο δικός σου σε ένα ελάχιστο χώρο ανάμεσα στις σκηνές που ήταν δυο παιδάκια και παίζανε με τα κουβαδακια τους. Και προς μεγάλη μας έκπληξη προσπάθησε να διώξει τα άναυδα παιδάκια για να στήσουμε σκηνή στη κλεισουρα. Δε φτάνει που αν στηναμε εκεί δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στη σκηνή, ήθελε να κόψει και το παιχνίδι των παιδιών. Του είπαμε δεν πειράζει, άσε τα παιδιά να παίξουν και φύγαμε. Αντιλαμβάνεστε πως τα μη δημόσια σχόλια μου για τον άνθρωπο, απλά δεν γράφονται.

Μερικά χρόνια αργότερα βρέθηκε στην Ελλάδα για μια μέρα μια οικογένεια ξένων φιλων (ζευγάρι και μικρό παιδί). Είπαμε να περάσουμε τη μέρα στην Αργολίδα με Ισθμό, Επίδαυρο και Ναύπλιο. Έπεσε η ιδέα για μπανακι και σκέφτηκα τη παραλία μπροστά στη Λεύκα. Πάμε λοιπόν αφήνουμε εκεί τους ξένους και εγώ και η γυναίκα μου πεταγομαστε στο Ναύπλιο να σηκώσουμε λεφτά από τη τράπεζα. Η εποχή ήταν πιο δύσκολη για τις επικοινωνίες. Κινητά υπήρχαν αλλά στη πράξη το ρομινγκ ήταν ανύπαρκτο. Τους είπαμε λοιπόν καθηστε εδώ και σε μια ώρα θα είμαστε πίσω. Γυρνάμε σε μια ώρα και πουθενά οι ξένοι με το παιδάκι. Τρελλαθηκαμε. Αρχίσαμε να τους ψάχνουμε γυρνώντας με το αυτοκίνητο πάνω κατω και τελικά τους βρήκαμε να κάθονται σε κάτι βραχάκια πριν το Βιβάρι. Τι έγινε βρε παιδιά γιατί φύγατε; Και τι μας λενε; Λίγο μετά που φύγαμε κατέβηκε κάποιος από το κάμπινγκ και τους είπε να φύγουν γιατί η παραλία είναι ιδιωτική. Και αυτοί ξένοι ήταν, δεν ηξεραν, εφυγαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έξαλλος έγινα. Ήθελα να παω να τον πνίξω. Η γυναίκα μου να προσπαθεί να με ηρεμήσει και οι ξένοι να με κοιτάζουν άναυδοι να φωναζω. Αν είχα χρόνο, κι αν δε ήταν οι ξένοι θα γύρναγα με το λιμενικό. Αλλά ας όψεται είπα κι έφυγα.

Ξέρω πως ότι και να πω πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πηγαίνουν σε τέτοια μέρη. Εγώ πάντως αποφάσισα να κάτσω να σας γραψω την εμπειρία μου και να σας προτείνω ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΑΡΙ. Γιατί αν ένα ακραίο περιστατικό μπορεί το ριξει κανείς στη κακιά ωρα, το δεύτερο ακόμη πιο ακραίο δείχνει μοτίβο συμπεριφοράς και ποιότητα ανθρώπων. ΜΑΚΡΙΑ

Sent from my M2007J17G using Tapatalk
#25605

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 35
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

gkra απάντησε στο θέμα: Re:Καμπινγκ με 2χρονο παιδί και κατοικίδιο

Δεν έχω αποκομίσει την ίδια εντύπωση και συνεπώς δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω σε προτροπές του τύπου "ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ κλπ.

Όλοι μας έχουμε επισκεφθεί κάμπινγκ που οι εμπειρίες μας είναι κακές ή χείριστες και βλέπουμε άλλους να γράφουν καλές εντυπώσεις κι απορούμε. Το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ με την περιγραφή σας αυτή αφού όσες φορές εχω επισκεφθεί το lefka δεν έχω αποκομίσει τέτοια εντύπωση.
#25606

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ