Νότια Κρήτη

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

angeltsif δημιούργησε το θέμα: Νότια Κρήτη

Καλησπέρα σε όλους!
Για πρώτη φορά φέτος θα πάω νότια Κρήτη.

Περιμένω τις προτάσεις σας για μέρη και οργανωμένα κάμπινγκ.

(Θα παίξει βάση - οργανωμένο και θα στήνουμε και δεύτερη σκηνή ελεύθερο σε μικρές εκδρομές)
#24441

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 8
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Helenita απάντησε στο θέμα: Νότια Κρήτη

Εχω μείνει και θα ξαναπάω μετά το 15αύγουστο στο κάμπινγκ Γραμμένο στην Παλαιόχωρα. Πολύ ωραίο ειδικά για οικογένειες καθώς η θάλασσα είναι δίπλα στο κάμπινγκ και δεν μεσολαβεί δρόμος.
Η παραλία είναι υπέροχη και τα νερά κρυστάλλινα. Έχει σκιές και με καλαμωτές, μπορείς να μαγειρέψεις εννοείται στην κουζίνα, έχει και εστιατόριο, αυτοκίνητα δεν μπαίνουν μέσα παρά μόνο για να ξεφορτώσουν ή να φορτώσουν τα πράγματα.
Το φαγητό στις ταβέρνες γενικά στην Κρήτη είναι άπαιχτο. Στην περιοχή προτείνω Άνυδρους στο παλιό σχολείο, υπέροχο φαγητό. Όμορφη η Παλαιόχωρα, θυμίζει νησί από μόνη της.
#24479

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 12
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

ΠΓΓ απάντησε στο θέμα: Νότια Κρήτη

Στη νότια Κρήτη υπάρχουν τα εξής οργανωμένα κάμπινγκ
1. Γραμμένο στην Παλαιόχωρα με όλες τις παραπάνω πληροφορίες. Δυνατό του σημείο η γειτνίαση με φανταστική παραλία.

2. Παλαιόχωρα στην Παλαιόχωρα, σε υψωματάκι πάλι κοντά στη θάλασσα.

3. Αγία Γαλήνη, camping no problem. Μικρό δίπλα στην παραλία της Αγίας Γαλήνης που είναι τουριστικό χωριό με όλες τις ανέσεις. Ιδανικό σημείο εκκίνησης για Αγ. Παύλο και Τριόπετρα...φανταστικές θάλασσες.

4. Camping Apollonia Πλακιάς...επίσης δυο βήματα απο τη θάλασσα και την υπέροχή παραλία του Πλακιά. Αν πιάσει όμως αέρας....εχει αρκετό εξοπλίσμό στην κουζίνα και ένα ωραίο μπαράκι δίπλα στην πισίνα. Απο εκει μπορείτε να πάτε Πρέβελη, Δαμνόνι, Ροδάκινο και Σούδα...παραλία με κρυστάλλινα νερά.

5. Κουτσουνάρι...δίπλα στην Ιεράπετρα και δίπλα στην θάλασσα με χοντρούτσικη άμμο. Παρα πολύ καθαρό. Μέσα λειτουργεί πισίνα και το εστιατόριο κοράλι και είσαι δυο βήματα απο τη θάλασσα. Απο εκεί πάτε Μακρύ Γυαλο, Φέρμα, Αχλιά, Μαύρο Κόλυμπο και φτάνετε Γούδουρα...σταματάει ο δρόμος γιατί τελειώνει το νησί μας....

6. Μάταλα, αλλα δεν έχω άποψη.

Όλα τα παραπάνω με εξαίρεση το Κουτσουνάρι είναι σε οικισμό οπότε μπορείτε να πάτε για ψώνια και για φαγητο ή ποτάκι χωρίς αυτοκίνητο.

Και τέλος αν και δεν είναι νότια, αξίζει να πάτε στα Νωπήγεια...πεντακάθαρο κάμπινγκ. Όποιος έχει παει γίνεται φανατικός θαμώνας.

Για φαγητό εχετε πάρα πολλές επιλογές στην Κρήτη. Δοκιμάστε ταβέρνες χαμένες σε χωριά...αν ο δρόμος σας βγάλει στα Χανιά στο Ακρωτήρι πηγαίνετε στις Στέρνες στο Μπαρμπαντώνη...θα πάθετε πλάκα με την ποικιλιά ντόπιων φαγητών και την τιμή. Αντίστοιχα στο δρόμο απο το Ρέθυμνο προς τα νότια...ψάξτε την Ιφιγένεια στο χωριό Αγκουσελιανά.

Να περάσετε υπέροχα. Στη διάθεσή σας για άλλες πληροφορίες.
#24500

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ