οικογενειακο καμπινγκ β. ελλαδα

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Sxristina δημιούργησε το θέμα: οικογενειακο καμπινγκ β. ελλαδα

Ψάχνω κάμπινγκ για οικογενεια με 3 μικρα παιδια, ( μικρότερα των 6 ετων με μικρή η καθολου χρέωση στα παιδια-) που να μην ειναι η μια σκηνη πανω στην αλλη, να εχει απλα. Τύπου ασπροβαλτα, παλιούρι κλπ. ( οχι αρμενιστή, οχι πλατανιτσι κλπ). Βορεια Ελλάδα. Χαλκιδική, καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Πάργα κλπ.
#24396

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: οικογενειακο καμπινγκ β. ελλαδα

Πριν 2 χρόνια βρέθηκα στο κάμπινγκ του εοτ (νυν εταδ) στο φανάρι μετά το Πόρτο Λαγος.
Δεν θυμάμαι τιμές αλλά κατά τα άλλα είναι όπως το θες. Με τη προϋπόθεση ότι θα σε αφήσουν να στήσεις σε κάποιο χώρο για τροχόσπιτα. Να το εξασφαλίσεις πριν ξεκινήσεις γιατί στο χώρο των σκηνών είναι στριμωγμένα.
Είχα βάλει φωτογραφίες σε παλιότερη συζήτηση εδώ www.e-camping.gr/forum?view=topic&catid=...22&mesid=24237#24237
Είναι πάνω στην ωραία παραλία, το φανάρι είναι συμπαθητικό και η ευρύτερη περιοχή του εθνικού πάρκου με ενθουσίασε. Μια επίσκεψη στο κέντρο ενημέρωσης του πάρκου είναι εντελώς απαραίτητη και δεν έχω λόγια να σου περιγράψω τα εκατοντάδες φλαμινγκο όταν ξεκιναγαν όλα μαζί να πετάνε. Μια βόλτα στη παραλία του Νέστου στους Τοξότες θα σου γεμίσει μια μερα. Αν τα παιδιά ήταν μεγαλύτερα θα σου πρότεινα και το κατέβασμα του ποταμού με καγιάκ αλλά άστο για μετά 5 χρόνια.
Για τα δικά μου γούστα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στη πατρίδα μας που έχει να σου προσφέρει πολύ περισσότερα από τη μίζερη νεοελληνική τετράδα "παραλία - ξαπλώστρα - φρέντο - μπαράκι"
#24398
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Sxristina

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ