Ελευθερο Νοτια Κρητη-φετινο update??

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

trelirodia δημιούργησε το θέμα: Ελευθερο Νοτια Κρητη-φετινο update??

Kαλησπέρα! Ετοιμάζομαι να κατέβω Κρήτη με μια φίλη τέλη Ιουλίου και ψάχνουμε που να κάνουμε ελεύθερο στη Νότια Κρήτη κάπου κοντά σε Χανιά ή Ρέθυμνο. Δυστυχώς δεν έχουμε μεταφορικό μέσο οπότε είμαστε με ΚΤΕΛ. Αφού δεν έχουμε μεταφορικό μας ενδιαφέρει η ευκόλη πρόσβαση σε καμια καντίνα/ ταβέρνα. Υπάρχει κανένα πρόσφατο updtae για το τι παίζει;
Γενικα οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχουμενη!
#24379

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 17
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

choco-banana απάντησε στο θέμα: Ελευθερο Νοτια Κρητη-φετινο update??

Για Χανια υπαρχει η Σουγια οπου πας με το κτελ (1:30 ωρα απο Χανια). Εχει ταβερνες, μινι μαρκετ και καφετεριες μπαρακια, ολα σε χαλαρο στυλ με ρεγκε και ροκ μουσικη. Παιζουν συχνα λαιβακια γενικα ωραια φαση. Μονο Περυσι οι κατοικοι καλουσαν μπατσους, αλλα τον ηπιανε και φετος δεν εχει ακουστει κατι. Προσοχη να μην εχει αερα δε παλευεται.
Χωρις αμαξι αλλη επιλογη για εμενα ειναι και τα Γλυκα Νερα. Πας στα Σφακια με το κτελ και στη συνεχεια ειτε πας με τη βαρκα ειτε απο μονοπατι (30-60λεπτα). Εκει εχει ευτυχως νερο απευθειας απο το βουνο, με το οποιο κανεις μπανιο κοκ, αλλα απο φαγητο εχει μονο μια παρανομη ταβερνα πανω σε κατι βραχια που δε θα τη συνιστουσα οποτε πρεπει να ειστε με προμηθειες.
#24383
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": trelirodia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ