εργασια και καμπινγκ στην Λημνο

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

dreiko77 δημιούργησε το θέμα: εργασια και καμπινγκ στην Λημνο

Γεια σε ολους,θα μιλησω ελευθερα οπως κανω παντα,σκεφτομαι επειδη ειμαι ανεργος 53 μηνες συνεχομενους και δεν παει αλλο,σκεφτομαι λοιπον να δηλωσω Λημνο στην κοινωφελη εργασια τωρα το καλοκαιρι,μενω στη Δραμα,δεν εχω ιδεα τι θα συναντησω στην Λημνο απο ενοικια σπιτιων και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο καμπινγκ κοντα στην Μυρινα γιατι πιστευω λογικα εκει γυρο θα μας βαλουν να δουλεψουμε,επισης αν δεν υπαρχει οργανωμενο καμπινγκ αν μπορω να βαλω εκει κοντα σκηνη χωρις να φαω καποιο προστιμο,επισης σαν δημοτικος υπαλληλος που θα ειμαι ισως εχω και καποια προνομια,δεν μ αρεσει να γλυφω και τετοια δεν ζητησα ποτε ρουσφετια,ομως με 53 μηνες ανεργιας καλα ειναι να υπαρχει κατανοηση και διαλογος.Δεν εχω καποιο μεταφορικο μεσο.Οποιος θελει να βοηθησει να στηλει ιδεες,οποιος δεν εχει σκοπο να βοηθησει καλα ειναι να προσπερασει αυτην την αναρτηση.Ευχαριστω.
#24025

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: εργασια και καμπινγκ στην Λημνο

Καλησπέρα, είχα πάει για διακοπές πέρυσι στην Λήμνο και μπορώ να πω ότι την γύρισα αρκετά.
Κοντά στην Μύρινα δεν είχε κάπου σκηνές, θυμάμαι στα μόνα μέρη που είδα ήταν στην παραλία Χαβούλη και φυσικά στο Κέρος που έχει Glamping(!!!).
Τα δωμάτια γενικά ήταν σχετικά ακριβά και την εποχή του airbnb το κόστος έχει ανέβει νομίζω παντού.
Τώρα σαν νησί είναι καταπληκτικό, πολύ όμορφο με διάφορα τοπία και αρκετά πράσινο. Οι παραλίες αμμουδερές ως επί το πλείστων και ρηχές.
Πολύ καλό αυτό που σκέφτεσαι, αλλά χωρίς μεταφορικό μέσω δεν νομίζω ότι μπορείς να πας για ελεύθερο.
Εφόσον σκέφτεσαι να κάνεις τέτοια κίνηση, γιατί δεν το πιάνεις ανάποδα. Να δεις σε ποια νησιά υπάρχει κάμπινγ και να δεις αν υπάρχουν θέσεις για κοινωφελή εργασία εκεί?
Δλδ από Δράμα δες για παράδειγμα στην Σαμοθράκη.

Hey Ho, Lets Go
#24026

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

dreiko77 απάντησε στο θέμα: εργασια και καμπινγκ στην Λημνο

Φιλε δεν εχει κοινωφελες στην Σαμοθρακη,και να εχει θα ειναι 4 με 5 ατομα,εκατσα και εψαξα οτι σκεφτηκες,πιανω 130 μορια περιπου,μπορω να περασω στην Θασο ομως μου ζητησαν 230ευρω τον μηνα για μια σκηνη να βαλω,πανακριβα,θα περνω μισθο 500ευρω,αν ειναι να τους κανω μαγκες δεν παω κιολας,αν λεγανε μια λογικη τιμη τον μηνα στην Θασο θα πηγαινα,Μ αρεσει να ψαρευω επισης και ηθελα να συνδυασω και ψαρεμα και εργασια ευχαριστω πολυ παντος για την γνωμη σου.
#24027

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ