Κοπελα ταξιδευει μονη 😋

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Αλεξανδροπούλου δημιούργησε το θέμα: Κοπελα ταξιδευει μονη 😋

Καλησπερα φιλοι κατασκηνωτες!!
Πλησιαζει το καλοκαιρακι και αναρωτιεμαι που να παω φετος το καλοκαιρι να εγκατασταθω με τη σκηνουλα μου για κανα μηνα μεσα στο καλοκαιρι (καπου ιουλιο αυγουστο) !!🤪 Ψαχνω για οργανωμενο καμπινγκ σε καποιο νησακι που να εχει ζωη και να ειναι φιλοξενο (όσο γίνεται🤩) για μία κοπελα που ταξιδευει μονη με μονο οχημα ποδηλατακι. Ακουω τις προτασεις σας !!
#23933

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Kostas_B απάντησε στο θέμα: Κοπελα ταξιδευει μονη 😋

Καλησπερα!
Λοιπον εγω μονος σε οργανωμενο καμπινγκ εχω παει Ανδρο, Μυκονο, Σεριφο, και Χαλκιδικη στη Σαρτη..
Περασα φανταστικα σε ολα τα μερη, εκανα νεες γμωριμιες και παρεες, αλλα ειχα μεταφορικο μεσο, οποτε με δεδομενο οτι ταξιδευεις με το ποδηλατο σου θα σου προτεινα απο αυτα μονο τη Σεριφο.. οι αποστασεις στα υπολοιπα ειναι λιγο μακρινες για ποδηλατο αν θες να δεις και κατι παραπανω..
Αν θες να δοκιμασεις ελευθερο θα σου προτεινα τη Γαυδο χωρις δευτερη σκεψη!
Αυτα απο μενα!
#23979

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση απάντησε στο θέμα: Κοπελα ταξιδευει μονη 😋

Πολλά τα μέρη που θα μπορούσες να πας μόνη σου με το ποδήλατο και την σκηνή σου . Ενας ωραίος προορισμός είναι η Αντίπαρος στο κάμπινγκ , με τους κέδρους τις ωραίες παραλίες και το παρείστικο κλίμα που επικρατεί , τουλάχιστον όταν είχα πάει εγώ έτσι ήταν. Και οι αποστάσεις μικρές , άνετα με ποδήλατο. Ένα άλλο μέρος είναι η Τήλος στην Έριστο με ελεύθερο κάμπινγκ που είναι σαν οργανωμένο αφού έχεις σκιά ,νερό , τουαλέτες , ντουζιέρες , καντίνες , ταβερνάκια και ησυχία . Ο κόσμος είναι πολύ καλός πολύ παρείστικο κλίμα ειδικά στην καντίνα του Στέλιου που δουλεύει 24άωρο . Με το ποδήλατο πας άνετα στην Χώρα και στο λιμάνι λίγο ποιο δύσκολα γιατί έχει κάποιες ανηφοριές. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολλά ωραία μέρη , εγώ ανέφερα τα παραπάνω γιατί είναι και το θέμα ..μόνος... έχω βρεθεί μόνος σε καταπληκτικά μέρη και ήμουνα σαν την καλαμιά στον κάμπο και βέβαια σε λίγες μέρες έφευγα . σε κάποια άλλα όμως την έβγαζα άνετα 1 και 2 μήνες που κάαααποτε ήταν εφικτό . Αυτά !
#23982
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": RED_BEAR

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ