Λευκάδα -μεγανήσι

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

darkpin δημιούργησε το θέμα: Λευκάδα -μεγανήσι

Καλησπέρα σας , θα ταξιδέψω φέτος για διακοπές στην Λευκάδα για πρώτη φορά και θέλω να κάνω ελεύθερο κάμπινγκ ... μέχρι στιγμής λέω να την στήσω Πευκούλια ωστε να έχω πρόσβαση τις επόμενες μέρες να επισκεφτώ και εγκρεμνοί και άλλες κοντινές παραλίες τι πρέπει να γνωρίζω και που να πάω; κατι που να αξίζει να επισκεφτώ; ευχαριστώ πολύ καλές διακοπές σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!! Χρηστος!
#23502

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

achasaki απάντησε στο θέμα: Λευκάδα -μεγανήσι

Χρήστο καλησπέρα, σου εύχομαι να περάσεις όμορφα στο νησί! Στους εγκρεμνούς δεν πας πλέον με αυτοκίνητο αλλά με καραβάκι με τη μορφή κρουαζιέρες ημερήσιας ή νοικιάζεις! Να πας πόρτο κατσίκι, η περίοδος αυτή όμως είναι δύσκολη και πιστεύω θα ταλαιπωρηθείς και δεν θα απολαύσεις το μεγαλείο της παραλίας διότι έχει υπερβολικό κόσμο και όχι τόσο καλό δρόμο...εκτός κι αν πας υπερβολικά νωρίς και φτάσεις από τους πρώτους...έχει ένα μικρό δημοτικό πάρκινγκ και μεγαλύτερα ιδιωτικά!!Να επισκεφτείς όμως την παραλία Μύλος που είναι υπέροχη...δυστυχώς φέτος βάλανε και ξαπλώστρες...ωστόσο αν πας άκρη αριστερά θα είσαι ήσυχα..προσοχή όχι κοντά στις άκρες κάποιες φορές πέφτουν βράχοι..η πρόσβαση γίνεται από το χωριό του Αγίου Νικήτα από ένα μονοπάτι ..περπατάς 25 λεπτά αλλά αυτό που θα αντικρίσεις θα σε αποζημιώσει...αξίζει να επισκεφτείς και τις παραλίες στο καλαμίτσι όπου κι εκεί μπορείς να κάνεις ελεύθερο π.χ στην παραλία Αβάλι...Αν πας κάθισμα όπως το κοιτάς αριστερά μπορείς να περπατήσεις και θα συναντήσεις μικρότερες παραλίες που οδηγούν στις παραλίες του καλαμιτσίου που είπα πριν όπως τα καβαλυκευτά ...με αυτοκίνητο πας από το χωριό καλαμίτσι!Ελπίζω να βοήθησα! Στο νησί υπάρχουν και καταρράχτες που πας από το Νυδρί και το φαράγγι της Μέλισσας (ρώτα πληροφορίες από ντόπιους)!Και φυσικά πολλά άλλα πράγματα αλλά εξαρτάται από τις μέρες και τη διάθεση για μετακίνηση...η οποία ομολογουμένως αυτήν την περίοδο είναι δύσκολη λόγο πλήθος κόσμου που συρρέει στο νησί!
#23510
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": darkpin, campalot

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 8
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

campalot απάντησε στο θέμα: Λευκάδα -μεγανήσι

Καλησπέρα,
Κάνεις φρέσκιες πληροφορίες Αυγούστου για τις παραλίες στο καλαμίτσι ;
#23569

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

darkpin απάντησε στο θέμα: Λευκάδα -μεγανήσι

Καλησπέρα σας και καλό χειμώνα....
Τελικά κάναμε τις διακοπές μας στην Λευκάδα και όντως καταλήξαμε για ελεύθερο Κάμπινγκ στα πευκούλια ..
βραχώδης παραλία αλλα καθαρά πράσινα νερά και η τοποθεσία για σκηνές απότομη πλαγιά αλλά βατή, δίπλα έχει ένα beach bar όπου μπορείς να κάνεις το ντούζ σου αλλά με κάθε επιφύλαξη γιατί την προτελευταία μέρα δεν μας αφήσανε , δεν έχουν σε υπόληψη τους campers.
Κοντά ήταν το χωριό Αγ.Νικήτας (2' με αυτοκίνητο) όπου είχε mini market και μαγαζί καφέ / Σάντουιτς

Παραλίες:
Να ξεκινήσω από το ξακουστό ΚΑΘΙΣΜΑ όπου δεν καταφέραμε ποτέ να κατέβουμε στην παραλία διότι υπήρχε κοσμοσυρροή και δεν έβρισκες με τίποτα πάρκινγκ ...

Για την Παραλία ΜΥΛΟΣ η πρόσβαση γίνετε από Αγ.Νικήτα με καραβάκι (3 ευρώ) ή από το μονοπάτι (20λεπτων) όπου σου βγαίνει η πίστη μέχρι να φτάσεις, αλλά αντικρίζεις μια πραγματικά φοβερή καταγάλανη παραλία που αξίζει να δεις!

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΤΑ μια πραγματικά ξεχωριστή παραλία όπου δεν περιγράφετε απλά ...

καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διακοπές...
#23631

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ