Καλαμος και Καστος για ελευθερο.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

foluke δημιούργησε το θέμα: Καλαμος και Καστος για ελευθερο.

Καλησπέρα στην παρεα των campers, σκεφτομαστε να παμε σ' ενα απο αυτα τα νησακια για ελευθερο καμπινγκ ενα τριημερο . Η παρεα θα απολειται απο 6-7 ατομα δηλαδη 3 σκηνες . Εχει κανενας εμπειρια ;Ξερετε αν κυνηγουν ; Σαν τοπιο-παραλιες απ' οτι ειδα αξιζουν (θελω να βγαλω και μερικες φωτογραφιες επειδη ασχολουμαι λιγο).
#23366

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Καλαμος και Καστος για ελευθερο.

Αν έχετε κάποιου είδους σκάφος υπάρχουν πολλές επιλογές. Λόγω των μικρών αποστάσεων το καγιάκ είναι ιδανικό.
Αν είστε με τα πόδια δύσκολα. Στον Καστό η προσιτή παραλία είναι η μόνη μικρή παραλία δίπλα στο χωριό. Για ένα βράδυ δεν θα προλάβουν να σας πουν τίποτα. Αν όμως στήσετε νοικοκυριό για μέρες αλλάζει το πράγμα.
Στον Κάλαμο υπάρχει η Μυρτιά. Πνιγμένη στο πεύκο. Μέσα στο δάσος κρυμμένα σπίτια. Πριν 2-3 χρόνια ξέρω ότι ήρθε αστυνομία. Είναι η ωραιότερη παραλία του νησιού στην οποια φτάνει δρόμος. Πολύ δύσκολα όμως φτάνεις στο χωριό γιατί έχει πολύ μεγάλη ανηφόρα και στο πήγαινε και στο έλα. Άντε να κουβαλάς νερό. Αν αναφτεί φωτιά πιθανολογώ ότι θα πλακώσει η αστυνομία και θα διώξει τους πάντες. Άσε που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Εγκληματικό θα έλεγα. Τα πεύκα κρέμονται πάνω από την παραλία σε όλο το νησί. Στη Μυρτιά πριν 2 χρόνια ήμουν μάρτυρας προκλητικών καταστάσεων. Δύο παρέες με δύο τεράστιες οικογενειακές σκηνές και μια τεράστια τέντα η κάθε παρέα (κουβαλημένες με σκάφος) είχαν στήσει μακροχρόνια εγκατάσταση και διεκδικούσαν την ομορφότερη παραλία του Καλάμου για λογαριασμό τους. Τεράστια καφρίλα. Πείτε μου ρε παιδιά. Αν εσείς ήσασταν στη θέση του ντόπιου οικογενειάρχη που κατέβασε τα παιδιά του στην παραλία κάτω από το σπίτι του για μπάνιο, δεν θα λέγατε κάτι; Δεν θα φωνάζατε την αστυνομία;
#23377

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ