οργανωμένο κάμπινγκ

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

nanaki δημιούργησε το θέμα: οργανωμένο κάμπινγκ

Καλησπέρα.
Πέρσυ είχαμε πάει στη Γιάλοβα, στο κάμπινγκ Ναυαρίνο. Το συγκεκριμένο κάμπινγκ έχει το εξής πλεονέκτημα: εκτείνεται κατά μήκος της ακτής, συνεπώς ακόμα και οι πίσω σκηνές να είναι κοντά στη θάλασσα κι όχι 2-3 διαδρόμους μετά τις μπροστινές. Μπορεί κάποιος να είναι ξημερώματα στη παραλία και να έχει οπτική επαφή με τη σκηνή του (και το παιδί που κοιμάται μέσα) ή τα πιτσιρίκια να είναι στη θάλασσα και οι ενήλικες να είναι λίγα μέτρα μακριά τους, στη σκηνή.
Καθώς η παρέα μας έχει τόπο καταγωγής τη Πύλο και βαρέθηκε τη περιοχή, αφού την έχει φάει με το κουτάλι, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο άλλο με τις ίδιες προδιαγραφές. Να είναι οι σκηνές κοντά στη θάλασσα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
#22701

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 62
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5

norfi απάντησε στο θέμα: οργανωμένο κάμπινγκ

Χαίρετε, πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο όμως έχω πληροφορίες για ένα άλλο κάμπινγκ που μου έκανε εντύπωση γι αυτό και πήγα δύο φορές ενώ κάνω μόνο ελεύθερο κάμπινγκ. Έχει μία κουζίνα με 7,8 λάτζες, ζεστό νερό στις ντουζιέρες όλο το 24ωρο(καλό ειδικά για τα παιδιά), έχει διάφορα επίπεδα για τις σκηνές και δεν βρίσκονται η μία πάνω στην άλλη(ετσι έχεις οπτικη επαφή με τα παιδιά που παίζουν και το σημαντικότερο, βρίσκεται μέσα σε δάσος(πυκνή σκιά) και είναι το δροσερότερο σημείο του νησιού και πραγματικά ξεκουράζεσαι. Η πρόσβαση στην παραλία του κάμπινγκ δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη αλλά παίρνεις το αμάξι κ σε 5΄βρίσκεσαι σε παραλίες με απίστευτα χρώματα και με επιλογή κύμα, χωρίς, άμμο, βότσαλο κλπ. Rocks ονομάζεται και βρίσκεται στην Αλοννησο.
alonissos.gr/en/accommodation-in-aloniss...t/camping-rocks.html
Εύχομαι να σε βοήθησα κάπως.
#22705

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

nanaki απάντησε στο θέμα: οργανωμένο κάμπινγκ

Καλησπέρα.
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Θα το κοιτάξω σίγουρα.
Να 'σαι καλά
#22707

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ