Καμπινγκ Πλαταμωνα κ Αγ. Παντελεημονα

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ariss δημιούργησε το θέμα: Καμπινγκ Πλαταμωνα κ Αγ. Παντελεημονα

Καλησπερα.
Σε μια βδομαδουλα μαζευουμε τα πραγματα μας με προορισμο τα καμπινγκ του Πλαταμωνα. Καμια προταση που να περιεχει ανεση, σκια (εννοειται), μινι μαρκετ η φουρνο κ φιλικο περιβαλλον;;;
#19857

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 8
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Happylife απάντησε στο θέμα: Καμπινγκ Πλαταμωνα κ Αγ. Παντελεημονα

Καλησπέρα! Η επιλογή σου για την παραλία του Παντελεημονα είναι εξαιρετική! Μόλις γύρισα από εκεί . Πηγαίνω με την οικογένεια μου 36 χρόνια κάθε καλοκαίρι και στο ίδιο κάμπινγκ! Αναφέρομαι στο camping Poseidon beach. Είναι υπέροχο κάμπινγκ πολύ προσεγμένο και όλο μέσα στη σκιά καθώς είναι γεμάτο από πανύψηλα δέντρα! Η θάλασσα είναι μπροστά σου και διαθέτει το γνωστό σε όλη την περιοχή beach bar navagjo. Έχει ξαπλώστρες αλλά και άπλετο χώρο για να βάλεις τη δίκη σου ομπρελίτσα! Ακριβώς έξω από το κάμπινγκ (εννοείται όλες οι αποστάσεις στα μαγαζια γίνονται με τα πόδια . Μιλάμε για 3 λεπτά περπάτημα! ) υπάρχουν 4 μεγάλα μάρκετ , τύπος, κρεπερί, Δωδώνη, 2 φούρνοι, ζαχαροπλαστείο, πιτσαρία ,σουβλατζίδικα, ταβέρνες, καφετερια, κρεοπωλείο! Επίσης υπάρχει το τρενάκι που σε 15 λεπτά σε πηγαίνει στο κέντρο του Πλαταμώνα για βολτούλα.
Το κάμπινγκ διαθέτει κοινόχρηστα μπάνια και τουαλέτες πολύ καθαρές. Η τεράστια παραλία με θέα το υπέροχο κάστρο του Πλαταμώνα είναι γεμάτη μέχρι τις πολύ αργά το βράδυ καθώς ο κόσμος απολαμβάνει το μπάνιο του μετά μουσικής από το beach bar.
#19914
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ariss

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ