Με μωρό και χωρις αυτοκίνητο

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

meili δημιούργησε το θέμα: Με μωρό και χωρις αυτοκίνητο

Καλησπέρα,
Πολύ ωραίο forum προσφατα το ανακάλυψα. Ψαχνω που να παμε καμπινγκ οι δυο μας με το μωρό μας που θα ειναι 13 μηνων στα τέλη Ιουλίου και πιστευω δεν θα περπαταει ακόμα. Δεν θα εχουμε μεταφορικό. Εγώ εχω εμπειρια απο καμπινγκ κυρίως ελεύθερο όμως, ο μπαμπας όχι και λόγω και του μωρού μαλλον σκέφτομαι για οργανωμενο, αλλά αν υπαρχει κατι ενδιαφέρον σκεφτόμαστε και το ελεύθερο. Ιδανικά θα ήθελα κάτι σε νησί (έχω πολύ καιρό να πάρω πλοίο και μου έλειψε) που να είναι μερικές ώρες απο την Αθήνα (4-5 το πολύ). Σίγουρα πιστεύω πρέπει το μερος να έχει καλή σκιά στην παραλία, αν και τις χειρότερες ώρες λογικά θα αποφευγουμε την παραλία.
Το καμπιγνκ στην Σίφνο φαίνεται ενδιαφέρον από αυτά που διάβασα, αλλά αναρωτιέμαι μήπως θα έχει πολύ κόσμο και μήπως το να παμε στην άμμο έιναι λάθος για το μωρό (θα κολλάει πάνω του συνέχεια, θα την τρώει, θα του μπαινει στα μάτια). Επίσης επειδή ζουμε εκτός Ελλάδας και θα ερθουμε για λίγο, θα ήθελα να εχει και κανα ωραίο ταβερνάκι, να είναι λίγο παραδοσιακό το μέρος. Τέλος αναρωτιέμαι αν η απλη μικρή σκηνη 3 ατόμων θα είναι αρκετή.
Εχετε να προτεινεται κάποιο μέρος ή καμιά άλλη συμβουλη για την περίπτωσή μας;
Ευχαριστώ πολύ
#16613

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 488
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 83

Γιώργος 1 απάντησε στο θέμα: Με μωρό και χωρις αυτοκίνητο

Χωρίς αυτοκίνητο και με μωρό τόσο μικρό θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις ένα χρόνο ακόμη, ή αφήστε το μωρό στη γιαγιά.
#16616

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση απάντησε στο θέμα: Με μωρό και χωρις αυτοκίνητο

Ο Γιώργος 1 έχει δίκιο ,χωρίς αυτοκίνητο είναι δύσκολα τα πράματα. Εγώ όταν ήταν 12 μηνών η κόρη μου ,κάναμε ελεύθερο με αυτοκίνητο στην Εύβοια σε παραλία με ίσκιο όλη μέρα ,χαλικάκι , βοτσαλάκι και λίγο άμμο που τα έτρωγε όλη την ώρα και ο απολογισμός ήταν κολλύρια και ένα τσιμπούρι στην κοιλίτσα της χαμηλά, φέτος είναι 3,5 και συνεχίζουμε ,πάντως την άμμο δεν την αποφεύγεις , όλο αυτήν ζητάνε. Χωρίς αμάξι δεν θα το τολμούσα , αν και έχω κάποια παραδείγματα από φίλους που άντεξαν αυτή την ταλαιπωρία. Σκηνή μέχρι το 2014 μέναμε σε 3 ατόμων άνετα με τα μισά πράγματα όμως στο αμάξι , φέτος πήραμε μεγαλύτερη. Πάντως χωρίς αμάξι νομίζω καλύτερα οργανωμένο μιας και λιγοστά τα ιδανικά μέρη για ελεύθερο με μωρό.
#16621

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ