Βοήθεια για την επιλογή camping στον Παντελεήμονα.

  • Δημοσιεύσεις: 13
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

TRELOGOLFAKIAS δημιούργησε το θέμα: Βοήθεια για την επιλογή camping στον Παντελεήμ

Καλησπέρα σε όλο το forum.

Είμαι καινούργιος στο φορουμ και ακομα ποιο καινούργιος ιδιοκτήτης τροχοσπίτου.Το καλοκαίρι θέλω να πάω για πρώτη φορά στο camping μαζί με τη γυναίκα μου και την κορούλα μου(17μηνών).Με μία μικρή έρευνα μέσο ίντερνετ και τηλεφωνικά που μίλησα με αρκετούς ιδιοκτήτες κατέληξα σε 3 camping στον παντελεήμονα πιερίας τα οποία μετά το πάσχα και θα επισκευθώ.

Τα camping είναι τα εξής:

1.hellas camping
2.castle camping
3.arion camping

Θα ήθελα να μου πείτε όσοι έχετε πάει σε κάποιο απο αυτά τα 3 τις γνώμες σας γιατί εγώ απο το τηλ με τους ιδιοκτήτες αλλη εικόνα σχημάτησα και αλλή εικόνα είδα οτι έχουν όσοι το επισκέφτηκαν.Επίσης θα ήθελα να αναφέρω οτι με ενδιαφέρει πολύ η ησυχία η καθαριότητα στα ντους κ στις τουαλέτες και να έχει άνετες θέσεις γιατι έχω και μεγάλο τροχόσπιτο(7,5μ) και μεγάλο αυτοκίνητο και να έχει πολυ κοντά την παραλία.Δέν ψάχνω νυχτερινή ζωή κ εστιατόρια-μπαρ μέσα στο camping.
Ένα ακόμα που θα ηθελα να μάθω σχετικά με την παραλία του παντελεήμονα αν ειναι καθαρή και βαθυά.
Επίσης κάποιος στο τηλ μου είπε ότι το ρεύμα που θα έχω είναι 6αρα ασφάλεια.Αυτό τη σημαίνει ?Θα είναι επαρκείς το ρεύμα για το τροχόσπιτο και τις ανάγκες μας ?
Παρακαλώ πολύ όποιοι μπορούν να με βοηθήσουν σχετικά με τις απορίες μου όσων αφορά τα 3 camping,τις παροχές- το ρεύμα που μου είπε κάποιος κύριος και την παραλία(για τη μικρούλα μου) θα του ήμουν ευγνώμων γιατί μετά το πάσχα θα κατέβω να τα δώ απο κοντά και κλείσω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
#16337

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 488
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 83

Γιώργος 1 απάντησε στο θέμα: Βοήθεια για την επιλογή camping στον Παντελεήμ


Δεν ξέρω τι συσκευές έχει το τροχόσπιτο σου αλλά τα 6 Αμπέρ είναι το ρεύμα που τραβάνε συσκευές με ισχύ 1320 Watt (6Χ220=1320).
Στο σπίτι σου οι μικρές ασφάλειες είναι 10 Αμπέρ, οι ενισχυμένες 16 Αμπέρ, το θερμοσίφωνο 20 Αμπέρ.
#16340

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 13
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

TRELOGOLFAKIAS απάντησε στο θέμα: Βοήθεια για την επιλογή camping στον Παντελεήμ

Καλησπέρα φίλε μου.Εχω τα φωτα του τροχόσπιτου.το ψυγείο την τηλεοραση και τη θερμανση αν χρειαστω καποιο βραδυ για το μωρο το οποιο ειναι κ με αεριο και τον θερμοσιφωνα ο οποιος ειναι ηλεκτρικος.τωρα απο εκει κ περα καποιος αποστηρωτης και φορτιστες απο λαπτοπ κ κινητων.
#16359

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ