Μια πρόταση για τον οδηγό των καμπινγκ (όχι για το φόρουμ)

  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George απάντησε στο θέμα: Μια πρόταση για τον οδηγό των καμπινγκ (όχι

@ Nikos L…

1. Θα συμφωνήσω με PanKan ότι στην δραστηριότητα του camping, δεν υφίσταται απόλυτος και ξεκάθαρος (το τονίζω) διαχωρισμός μεταξύ αντικειμενικών και υποκειμενικών κριτηρίων.

2. Στα όποια κριτήρια τίθενται, δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας το σύνολο όλων των πιθανών απαιτήσεων ενός οποιουδήποτε camper, αλλά μόνον τα άκρως βασικά. Και το αναφέρω αυτό, διότι, για παράδειγμα:
- Άλλος ενδιαφέρεται για διαμονή 2 ημερών και άλλος για 2 μηνών. Τι να το κάνει, λοιπόν, το πλυντήριο ο “περαστικός”?
- Άλλος δεν έχει παιδιά και άλλος έχει. Τι να τις κάνει, λοιπόν, τις αλλαξιέρες για βρέφη ή τον παιδότοπο αυτός που δεν έχει παιδιά?

@ PanKan…

1. Η διατύπωσή σου...δείχνει να περιέχει μία δόση ειρωνείας. Θέλω να πιστεύω ότι (όντως) αλλιώς το σκεφτόσουν και αλλιώς (καλώς ή κακώς, λανθασμένα) το συνέταξες. Συνεπώς, διευκρίνισέ το, για λόγους που δεν χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να εξηγήσω…

2. Είναι απολύτως κατανοητές και θεμιτές οι όποιες “απαιτήσεις” υφίστανται από τον οποιονδήποτε. Πλην, όμως, θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να λαμβάνει πάντα υπόψη του ότι άλλο δημιουργώ μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων (με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο και χρήμα), για την οποία αμείβομαι τουλάχιστον από τους έμμεσα διαφημιζόμενους (ιδιοκτήτες campings) εάν όχι και από τους χρήστες (μέλη forum) και άλλο δημιουργώ μία τυπική βάση δεδομένων, για την οποία όχι μόνον δεν έχω οικονομικές απολαβές, αλλά έχω και μηνύσεις από τον κάθε π@π@ρ@ ιδιοκτήτη που θεωρεί ότι (έμμεσα) του δυσφημίζω την επιχείρηση (όταν λαμβάνει αρνητικές κριτικές, για τις οποίες αυτός και μόνον αυτός ευθύνεται)!!!


Εν κατακλείδι, για οτιδήποτε δεν είμαστε (ανεξαρτήτως λόγου) σε θέση να γνωρίζουμε, ας ρωτάμε πρώτα (γι αυτό υπάρχουν και τα pm) και μετά ας παραθέτουμε ιδέες, ας συζητάμε προτάσεις, ας διαφωνούμε σε όλα ή σε τίποτα…

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#21226
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": michalis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: Μια πρόταση για τον οδηγό των καμπινγκ (όχι

Καταρχήν πιστεύω ότι ο κάθε σχολιασμός είτε είναι αρνητικός είτε είναι θετικός μας βοηθάει να βελτιώνουμε το forum.

Αλλά όπως γράφει ο Uncle George και ανέφερα και εγώ σε προηγούμενο post είναι μειοψηφία οι επιχειρηματίες που μας παρέχουν πληροφορίες και ενδιαφέρονται για την καταχώρηση της επιχείρησης τους.
Για παράδειγμα αρκετές τοποθεσίες τις βρήκαμε μόνοι μας από τον χάρτη ή με την βοήθεια χρηστών του forum. Αν ψάξετε θα βρήκε το αντίστοιχο θέμα να υπάρχει ακόμα.

Σε ότι αφορά τις αντικειμενικές και υποκειμενικές αξιολογήσεις, νομίζω ότι οι περισσότερες είναι υποκειμενικές. Ακόμα και οι πιο εξόφθαλμα αντικειμενικές πάλι θα διαφέρουν, γιατί δεν μιλάμε για το αν είναι κάτι άσπρο ή μαύρο. Επίσης είναι από καθημερινούς χρήστες και όχι από επαγγελματίες που θα πάνε να επιθεωρήσουν τον χώρο.

Hey Ho, Lets Go
#21227

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Μια πρόταση για τον οδηγό των καμπινγκ (όχι


Καμία ειρωνεία από τη μεριά μου. Ίσως κάποιο παράπονο. Αυτό που λέω για το ψάξιμο στο google earth ισχύει ακριβώς έτσι, και είμαι σίγουρος ότι δεν έχει συμβεί μόνο σε μένα. Εξάλλου όταν κάποιος κάνει μια πρόταση, μάλλον ενδιαφέρον δείχνει παρά οτιδήποτε άλλο.

Μου κάνει εντύπωση η αναφορά σου σε οικονομικές απολαβές, μιας και εγώ βλέπω ότι σε κάθε σελίδα, και του φόρουμ και του οδηγού, να τρέχουν ένα σωρό διαφημίσεις. Κάτι που θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι το θεωρώ εύλογο για τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας.

Και απαντώντας στον Michalis να πω ότι εγώ δεν ζήτησα καμμία αξιολόγηση πέρα από τα διάφορα σχόλια των χρηστών. Εξάλλου μια αξιολόγηση είναι πάντα υποκειμενική αφού εξαρτάται πάντα από αυτόν που την κάνει. Μπορεί να είναι άλλοτε πιο σωστή και άλλοτε πιο λάθος. Αλλά είναι πάντα υποκειμενική.
Εγώ αυτό που ζήτησα είναι η παράθεση κάποιων χαρακτηριστικών όπως είναι η τοποθεσία-διεύθυνση, ή η διαρύθμιση (θέσεις) που δεν εξαρτώνται από τη γνώμη κάποιου, ενδιαφέρουν τους πάντες, και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.
#21228

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ