campus family 5/7 ατομων

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

kostas77 δημιούργησε το θέμα: campus family 5/7 ατομων

Παιδιά καλημέρα είμαι νέος στο φορουμ και θα ήθελα να ρωτησω για την σκηνη campus family 5/7 ατόμων. Κάνω καμπινγκ πολλά χρόνια αλλά μόνο ολιγοήμερα στα πλαίσια ορειβασίας και μόνο στο βουνό. Οπότε έχω συνηθίσει σε μικρές ελαφριές σκηνες. Τ'ώρα όμως θα θελα να ασχοληθώ με το κάμπινγκ στα πλαίσια διακοπών με την κοπέλα μου. Πήγαμε πριν κάποιες μέρες με την ορειβατική μου σκηνή με την κοπέλα μου και δεν αντεχότανε ούτε ο καυσωνας ούτε η στενότητα χώρου. Οπότε θα θέλα να μάθω για την παραπάνω σκηνη ή για όμοιες σκηνες αλλά με καλή τιμή.
#9850

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 883
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 233

RottenLungs απάντησε στο θέμα: campus family 5/7 ατομων

Λοιπόν απο ότι είδα η Campus family 5 έχει 165€ (χωρίς μεταφορικά)... Εγω θα σου προτείνω την Salewa Midway IV (τεσσάρων ατόμων) στα 174,31€ (μαζί με μεταφορικά). Άμα βάλεις δηλαδή μεταφορικά και στην πρώτη, έρχονται στην ίδια τιμή ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΌ, Salewa με Campus είναι σαν να συγκρίνεις BMW με LADA.

Μπορείς να βρείς και άλλα θέματα στο φόρουμ απο άτομα που έχουν την Salewa Midway και να πάρεις γνώμες, εγω την πήρα πέρσι και είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει (είναι κυρίως καλοκαιρινή αλλα έχει χαρακτηριστικά που θα άντεχε μέχρι και χειμώνα άνετα). Επίσης μπορείς να βρείς και θέματα απο απογοητευμένους αγοραστές campus...

Πάρε την απο το γερμανικό amazon και ότι απορία έχεις για την διαδικασία ρώτα με με προσωπικό μήνυμα.

"Straight Story" του Lynch και "Into the wild" [Αγαπημένες ταινίες]
#9854

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

kostas77 απάντησε στο θέμα: campus family 5/7 ατομων

σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θα ήθελα σκηνη με διαχωριστικό όπως η φάμιλυ. Θα ψάξω για αντίστοιχες salewa αν και τις κόβω λίγο ακριβες.
#9866

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ