ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

loukastz δημιούργησε το θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Καλησπερα σε ολους.
Παρακολουθω το forum 2 χρονια περιπου και εχω παρατηρησει οτι στις διαφορες ερωτησεις των μελων απαντουν μονιμως τα ιδια και τα ιδια 2-3 ατομα (αλλος εχει 200,αλλος 400 και αλλος πανω απο 600 δημοσιευσεις) και κατα συντριπτικη πλειοψηφια προτεινουν στα μελη με τις απαντησεις τους σκηνες που εχει ενα μονο συγκεκριμενο καταστημα και "θαβουν" αντιστοιχα σκηνες που δεν εχει αυτο το καταστημα.
Επειδη μου φαινεται πολυ δυσκολο να ειναι τυχαιο θα ηθελα να επιστησω την προσοχη ολων μας γυρω απο τις συμβουλες και τις γνωμες που μας δινονται.
#6665

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

michos απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Πεφτει πολυ "γκριζα" διαφημιση εδω μου φαινεται.
Εγω παντως συμβουλες δεχομαι μονο στα campings η απο φιλους συζητωντας...
#6666

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 883
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 233

RottenLungs απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Φίλε michos και loukastz (γιατι είσαι το ίδιο άτομο) φαντάζομαι οτι είσαι κάποιος ανταγωνιστής και σε χαλάει που δεν διαφημίζει κάποιος camper το μαγαζί σου.

Εγω πριν αγοράσω κάτι (τηλεόραση, PC, κάμερα κτλ) κάνω τρελή έρευνα και γιαυτό πολύς κόσμος με βάζει να του κάνω αγορές γιατι με εμπιστεύεται. Για παράδειγμα, πρίν κανα 4μηνο έφτιαξα υπολογιστή σε έναν φίλο μου και μαζί με την έρευνα αγοράς μου πήρε γύρω στο 2 μηνο, όταν είχα φτιάξει στην κοπέλα μου μου είχε πάρει τρίμηνο (είχα διαβάσει τόσα πολλά φόρουμ και τόσα reviews που ήμουνα για εξετάσεις - Όποιος έχει φτιάξει ολόκληρο PC και έψαχνε την κάλυτερη και οικονομικότερη λύση, με καταλαβαίνει).

Έτσι και φέτος που πήρα σκηνή, το έψαξα λίγο και μετά άρχισα να δίνω και τις φτωχές μου συμβουλές στους άλλους φρέσκους campers και μή. Τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει όλα τα θέματα, οπότε έχω και άποψη. Όταν αναφέρεις μία σκηνή, συνήθως δίνεις ένα link και κατ'εμέ μία πολύ καλή database με ωραίες περιγραφές για τα χαρακτηριστικά, έχει το site on-holidays. Αυτό δεν σημαίνει οτι σου λέω να την πάρεις απο εκεί (αν και εγώ απο εκεί ψώνησα (και απο το amazon) και τα παιδιά είναι πραγματικοί επαγγελματίες). Αν την βρείς εσύ αλλού ή φθηνότερα ή βρείς κάποια όλοι και είναι και καλή, ποιος νοιάστηκε απο που θα πάς να την πάρεις.

Τέσπα, ένας τύπος που φτιάχνει δύο ψέυτικους λογαριασμού για να λασπώσει πολυφωνικά ένα site δεν νομίζω να μπορεί ούτε μία στο εκατομμύριο να αμαυρώσει την καλή δουλειά που κάνουν τα παιδιά με το συγκεκριμένο site.

Άντε και καλές διακοπές

"Straight Story" του Lynch και "Into the wild" [Αγαπημένες ταινίες]
#6669
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen, Spyrous

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 883
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 233

RottenLungs απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Παιδιά παίζει κάποιο πρόβλημα γιατι την παραπάνω δημοσίευση μου δεν την βλέπω. Και εχθές δεν μπορούσα να δώ την δημοσίευση κάποιου άλλου camper.

"Straight Story" του Lynch και "Into the wild" [Αγαπημένες ταινίες]
#6673

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!


loukastz μια και αναφέρεσαι και σε εμένα (ο μόνος με πάνω από 600 δημοσιεύσεις) αναγκάζομαι να σου απαντήσω στις κατηγορίες σου, παρόλο που καθένας μπορεί να κρίνει την πρόθεση μου από τα αποτελέσματα καθώς και την πρόθεση ενός ανθρώπου που έχει κάνει μόνο μία δημοσίευση κακολογώντας άλλα μέλη του φόρουμ.

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι έχω προφανώς επιλέξει κάποια ηλεκτρονικά (και μη) καταστήματα που προσφέρουν τα προϊόντα που με ενδιαφέρουν (μια και δεν είναι και άπειρα στο χώρο του κάμπινγκ).

Οι λόγοι επιλογής συγκεκριμένων sites πολλοί σου αναφέρω τους 3 βασικότερους:
1) Πληθώρα προϊόντων με εξειδίκευση στο κάμπινγκ.
2) Ποιοτικά προϊόντα του χώρου, καθώς επίσης και δοκιμασμένα προϊόντα, πολλά εκ των οποίων είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.
3) Σωστή δομή του site, τα προϊόντα είναι σε κατηγορίες με σωστή και πλήρη επεξήγηση κτλ

Όταν λοιπόν χρειάζεται να βρω μια σκηνή θα την ψάξω πρώτα εκεί για ευκολία. Επίσης θα προτείνω σκηνές (και εξοπλισμό) τις οποίες γνωρίσω και εμπιστεύομαι και όχι σκηνές τις οποίες δεν τις γνωρίζω καν.

Όταν θα συναντήσω κάτι που δεν το γνωρίζω θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω κάνοντας και μια μικρή έρευνα αλλά πάντα θα απαντήσω για αυτό που γνωρίζω ή αλλιώς θα το δηλώσω ότι δεν ξέρω.

Για το ότι απαντάνε μόνο 2-3 άτομα στις ερωτήσεις για σκηνές έχει να κάνει με το ποιος έχει τις γνώσεις και ενδιαφέρεται να απαντήσει.

Ξεκινώντας από το δεύτερο μέρος (του ενδιαφέροντος) θα πω μόνο ότι το φόρουμ είναι ανοιχτό και όλοι μπορούν να γραφτούν και να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους. Περιμένω λοιπόν και την δική σου συνεισφορά τις επόμενες φορές που θα ζητηθεί γνώμη για σκηνή, φαντάζομαι ότι θα μας βοηθήσεις να ανακαλύψουμε και καινούργια μοντέλα σκηνών με άριστα χαρακτηριστικά που δεν τα είχαμε υπόψη μας και πάντα σε λογικές τιμές.

Τώρα για το δεύτερο μέρος (τις γνώσεις) παρ' ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου θα γίνω μαλάκας (επίσης πρώτη φορά που τη χρησιμοποιώ τη λέξη ή οποιοδήποτε κοσμητικό επίθετο σε φόρουμ) μια φορά για να απαντήσω. Αυτή την στιγμή έχω 5 σκηνές και έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 20 τα τελευταία 19 χρόνια, πολλές περισσότερες έχω δει στημένες από φίλους και ακούσει την γνώμη τους, και ακόμα περισσότερες στα 19 αυτά χρόνια μέσα στημένες μέσα στα κάμπινγκ, οπότε πιστεύω ότι μπορώ να έχω δικαίωμα άποψης.
Σαφέστατα μπορείς να με βοηθήσεις με την τεράστια εμπειρία σου (από ότι φαντάζομαι θα έχεις για να λες ότι οι προτάσεις μου είναι κακόβουλες) να μάθω και άλλα πολλά για τις σκηνές και να μην ακολουθήσεις την ίδια πολιτική των τελευταίων 2 χρόνων (του βλέπω αλλά δεν μιλάω).

Ελπίζω τις επόμενες φορές που κάποιος θα ζητήσει απόψεις για μια αγορά σε αυτό το φόρουμ να είσαι παρών και να κατακρίνεις τις απόψεις μας εμπεριστατωμένα και αναλυτικά ώστε να φανεί η γκρίζα διαφήμιση που κάνουμε όπως λέει και ο michos.

Επίσης μιλώντας προσωπικά, αν οι διαχειριστές θεωρούν ότι υπάρχει έστω και μια μικρή πρόθεση από μέρους μου να διαφημίσω κάποια sites τότε όχι απλά να μου στερήσουν την ιδιότητα του συντονιστή αλλά και να με διαγράψουν από μέλος.

Για να τελειώνω το ατελείωτο, απάντησα μόνο και μόνο γιατί με κούρασε η παρέμβαση όλων των ιδιοκτητών μαγαζιών του χώρου και των κάμπινγκ που προσπαθούν με τις δημοσιεύσεις και τις αξιολογήσεις τους να επηρεάσουν απόψεις. Δεν γνωρίζω αν είστε αν και το υποπτεύομαι (από πρόσφατο θέμα) απλά αναφέρω ποιος ο λόγο που μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω στις κατηγορίες αυτές.

Καλό καλοκαίρι και καλό κάμπινγκ (αν κάνετε).

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#6675
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Spyrous, tdm 900

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!


RottenLungs, έχεις δίκιο, το έχουμε παρατηρήσει. Όταν χρησιμοποιείς αγκύλες (όχι παρενθέσεις, το άλλο το τετράγωνο, ξέρεις, δεν το γράφω γιατί μετά δεν θα εμφανιστεί ούτε το δικό μου μήνυμα), για έναν παράξενο λόγο δεν εμφανίζεται το μήνυμα. Προφανώς μπερδεύεται το σύστημα και νομίζει ότι πρόκειται για κώδικα τον οποίο φυσικά δεν αναγνωρίζει.

Η λύση είναι να κάνεις επεξεργασία σε αυτό που έγραψες και να σβήσεις τις αγκύλες.
#6679

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 232
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 87

bykou απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Ακόμα και εμείς που ψωνίζουμε από έξω από μαγαζιά του εξωτερικού, πολλές φορές συστήνουμε τα Ελληνικά πανάκριβα μαγαζιά σας για να δουν και να αγοράσουν φίλοι μας και γνωστοί από εσάς , αν δεν έχουν τη δυνατότητα ή την εμπιστοσύνη για ηλεκτρονικές αγορές.
Επίσης να εξηγήσω σε εσάς τους εξυπνάκηδες Έλληνες επιχειρηματίες ότι οι χαζοί βορειοευρωπαίοι επιχειρηματίες έχουν χαμηλότερες τιμές και με τα μεταφορικά μαζί και ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! Πέστε μου εσείς πόσους πελάτες είχατε από έξω στα ηλεκτρονικά μαγαζιά σας? Μετριούνται στο 1 χέρι.
Οι άνθρωποι αυτοί απλά λειτουργούν σαν επιχειρηματίες σωστοί και διευρύνουν το αγοραστικό τους κοινό, και όχι να κοιτάξουν να γδύσουν περιορισμένο αγοραστικό κοινό (γενικά ο Έλληνας επιχειρηματίας λειτουργεί έτσι και βλέπουμε σήμερα τι γίνεται με την κρίση, φυτοζωούν). Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι πουλάνε φτηνά σε πολλούς και όχι ακριβά σε λίγους. Για αυτό κοιτάξτε να ξυπνήσετε και να μη γράφετε ότι σας κατεβαίνει στο αμόρφωτο και μικρό μυαλουδάκι σας. Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε ή πληρώστε να μάθετε πως το κάνει σωστά ο υπόλοιπος κόσμος.

"Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος "
Για την αντιγραφή, Νίκος Καζαντζάκης.
#6690

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

loukastz απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Αγαπητοι Rottenlugs και saracen,
το απολογητικο σας υφος φανερωνει οτι μαλλον εχω δικιο τελικα.
Παρατηρω παντως οτι ηδη αρχισατε να προτεινετε και αλλα Ελληνικα και ξενα sites,οποτε βελτιωνεστε.
Και οχι,δεν ειμαι ιδιοκτητης ετυχε να πιστεψω καποιες πατατες που μου δωσατε...
Φιλε bukou,
εχω και γω πολλα παραπονα απο παρα πολλους Ελληνες "επαγγελματιες".Ιδιαιτερα μερικοι το εχουν παρατραβηξει...
#6724

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

loukastz που το είδες εσύ το απολογητικό ύφος δεν το πρόσεξα. Πιθανόν υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης (λόγω γλώσσας ίσως :dry:) ίσως και για αυτόν τον λόγο την πάτησες με μερικές "πατάτες", τις οποίες μπορούμε να συζητήσουμε μόλις μας φανερώσεις ποιες ήταν αυτές οι επιλογές που σε κάψανε.

Μια και ανέφερες και μαγαζιά καθώς και σκηνές τις οποίες σαμποτάρουμε φέρε μας σε παρακαλώ ένα παράδειγμα, έτσι για του λόγου το αληθές (μην νομίσει ο κόσμος ότι λες και ψέμματα).

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια (περί βελτίωσης) αν και ακόμα αλλαγή δεν κατάλαβα εγώ (είμαι και λίγο αργός οπότε μην παρεξηγείς).

Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις σου (καθώς και την συνεισφορά σου) ώστε να αποφύγουμε να καταστρέψουμε και άλλους ανθρώπους με τις πατάτες που προτείνουμε.

Αλλά την άλλη φορά συγκεκριμένα παραδείγματα, η αοριστολογία απλά δείχνει έλλειψη γνώσεων και πρόθεση προσβολής προς ανθρώπους που δεν υποστηρίζουν τα μαγαζιά και τα προϊόντα που επιθυμείς εσύ.

Αναμένουμε λοιπόν για συγκεκριμένες απαντήσεις.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#6726

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 232
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 87

bykou απάντησε στο θέμα: Απ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

Να πω για τους 2 αυτούς που αναφέρεις ότι εχουν κάψει πολλες ωρες για να βοηθησουν πολύ κόσμο , ο οποίος κόσμος αν εχω διαβάσει σωστά τους ευχαριστούσε κιόλας.
Δεν κανω το συνήγορο, δεν ειμαι αλλωστε, αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Επίσης για το θέμα των αγορών και των προτάσεων να πω ότι οι ψαγμένοι πανω κατω συμφωνούμε στις αγορές και τα προϊοντα χωρίς να γνωριζομαστε. Τυχαίο ? Δεν νομίζω.
Άντε αυτά, γιατί το παρατραβήξαμε και
καλές διακοπές σε όλους

"Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος "
Για την αντιγραφή, Νίκος Καζαντζάκης.
#6730
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ