Robens Lodge 3 ή Salewa Denali iii ;;;;;

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Anestis Pro δημιούργησε το θέμα: Robens Lodge 3 ή Salewa Denali iii ;;;;;

Μεταξύ Robens Lodge 3 και Salewa Denali iii ...... για κάποιους που εχουν Κάποια ,να μου πούνε Θετικά κ Αρνητικά !Ευχαριστω πολύ!!!!!
#24820

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 10
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

tritSoS απάντησε στο θέμα: Robens Lodge 3 ή Salewa Denali iii ;;;;;

Καλησπέρα... Ίσως γράφω ήδη αργά και ίσως δεν απαντώ ακριβώς στο ερώτημά σου, αλλά ελπίζω να βοηθήσω λίγο.

Πριν 2 χρόνια έψαχνα σκηνή για backpacking, trekking και γενικά βουνά 3εποχών με φίλους. Μπήκα στη διαδικασία και έψαξα όσες σκηνές μπορούσα να βρω για να τις συγκρίνω και κατέληξα στη Salewa Sierra Leone 3 έκδοση 2018. Η σκηνή είναι καταπληκτική σε άνεμο, αρκετά ελαφριά (στο δια 3) και έχει επαρκή χώρο για 3 άτομα (60 εκ πλάτος ανά άτομο). Δεν έχω κανένα παράπονο απολύτως αν και η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω δοκιμάσει εξαντλητικά.

Πιο κοντά στο διλημμά σου, εμπιστεύομαι Salewa με κλειστά μάτια. Δεν έχω βρει καν άλλη εταιρεία που να ασχολείται επακριβώς με alpine trekking. Μεταξύ Denali και Sierra Leone δίάλεξα την 2η λόγω του ότι ο σχεδιασμό της νομίζω είναι πιο στιβαρός και σταθερός σε κακοκαιρία. Μια σημαντική διαφορά τους είναι το μήκος στο πακέτο που είναι 58εκ στην Denali εναντι 40 της Sierra Leone. Σαν τιμή έχουν απόσταση αλλά όχι τεράστια μιας και βρίσκεις εύκολα την Sierra Leone στα 260€ στο Amazon.

Όσον αφορά την Robens Lodge 3, ήταν η δεύτερη επιλογή μου μετά την Leone. Στα χαρτιά είναι υπέροχη, αλλά δεν την προτιμώ λόγο του ότι είναι θόλος κι όχι ημιγεωδαιτική.

Δεν ξέρω τις ανάγκες σου, ίσως δεν σε πειράζει τόσο η αεροδυναμική κι η αντοχή, αν και φαντάζομαι ότι έχεις στο μυαλό σου κάτι πλησίον της περιγραφής μου. Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε αν θες το θέμα μετά την αγορά σου γιατί με ενδιαφέρουν κι οι 2 σκηνές που τράβηξαν την προσοχή σου.
Επίσης αν κάποιο άλλο μέλος έχει πρόταση για σκηνή και μοντέλο στην κατηγορία, ας συμπληρώσει παρακαλώ.

Υ.Γ. Σου επισυνάπτω την λίστα σύγκρισης που είχα φτιάξει. Την έλεγξα πριν λίγο καιρό και δεν έχουν αλλάξει πολλά. Ίσως βοηθήσει λίγο.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: Ορειβ...Αναλ
Μέγεθος αρχείου:14 KB
#24962
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Anestis Pro απάντησε στο θέμα: Robens Lodge 3 ή Salewa Denali iii ;;;;;

Η αληθεια είναι φίλε η απάντηση σου ήρθε πολύ αργά αν και κατέληξα σε Salewa και εγω!Denali 3 όμως .Εψαξα κ εγω Εκεί που πρότεινες αλλά δεν την είχε διαθέσιμη τότε !(κλασσικος γκαντέμης) Την έχω δοκιμάσει δυο φορές από τότε στον Όλυμπο ,μια Πετροστρουγκα την πρώτη φορά και μια Οροπεδιο .Αερα δεν συνάντησα ουτε καν πάνω αλλά συνάντησα βροχή στο οροπέδιο όλο το βράδυ .Σωστα στημένη η σκηνή με footprint ,Μπορω να πω δοκιμάστηκε σε υγρές συνθήκες και παίρνει άριστα ! Δεν κατάλαβε τιποτα !Αυτες τις μέρες θα ανέβω ξανά Οροπέδιο κ ως γκαντέμης δίνει πάλι βροχές την κυριακη χαχαχα .Αλλα κ λίγο αέρα 4μποφορ μέγιστο .Θεωρω δεννθα υπάρχει κανενα πρόβλημα .Δεννθελω να συναντήσω 6+ γιατι περσυ ειδα σκηνή να αιωρείται κ να ταξιδεύει ...... και μ έχει μεινει στο μυαλό η εικόνα !!!!!!😜😜😜😜
#24963

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ