Είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά σκηνής;

  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

geo sav δημιούργησε το θέμα: Είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά σκηνής;

Καλημέρα σε όλους-ες!
Ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά της σκηνής OZTRAIL TASMAN 4V PLUS
www.gadgetnow.gr/skines/5619-skini-4-ato...iZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ξεκίνησα το camping με την γυναίκα μου και την κόρη μου εδώ και δύο χρόνια για καλοκαιρινές διακοπές και πριν από λίγες μέρες απέκτησα και τη δεύτερη κόρη μου. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμένη σκηνή αλλά είναι πολύ πιθανό να μείνει στην αποθήκη για κανά 2 χρόνια αν δεν είναι ασφαλές το κάμπινγκ τουλάχιστον γι' αυτό το καλοκαίρι (λόγω κορωνοιού) ή αν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πάω τουλάχιστον κανά 2ημερο με τη μεγάλη μου κόρη.
Άρα, αγοράζω τώρα τη σκηνή και ρισκάρω π.χ. την εγγύησή της (2 χρόνια να δεν κάνω λάθος) και να μην τη χρησιμοποιήσω γι' αυτό το διάστημα ή περιμένω να καλυτερέψουν οι συνθήκες τόσο από άποψη κορωνοιού όσο και από άποψη πρακτικών δυσκολιών (πολύ μικρό το 2ο παιδί κλπ);;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος
#24799

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George απάντησε στο θέμα: Είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά σκηνής;

Κατ' αρχήν δεν τίθεται θέμα εγγύησης, μην τρέφεις αυταπάτες, εκτός και εάν παραλάβεις την σκηνή με σοβαρότατο ελάττωμα ή κατεστραμμένη!

Από κει και πέρα, αντιλαμβάνεσαι ότι το (οργανωμένο) camping είναι πολύ πιο "ασφαλές", έναντι της περίπτωσης ξενοδοχείου, αρκεί βέβαια να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλον (που ειδικά φέτος αυτό προβλέπεται) και φυσικά να εφαρμόζεις όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σε κοινόχρηστους χώρους, όπως μπάνια, WC, κουζίνες, κ.τ.λ.

Τέλος, δεν βρίσκω το λόγο να προμηθευτείς μία σκηνή τώρα, εάν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την χρησιμοποιήσεις μετά από 1 ή 2 χρόνια. Σκέψου ότι μετά από 2 χρόνια, στα ίδια χρήματα θα μπορείς ενδεχομένως να αγοράσεις με τα ίδια χρήματα κάτι πιο "εξελιγμένο".
Πέραν αυτού, η καλύτερη εποχή για να αγοράσεις "καλοκαιρινή" σκηνή, είναι το χειμώνα, για ευνόητους λόγους...

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#24800
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": geo sav

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 6
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

geo sav απάντησε στο θέμα: Είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά σκηνής;

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Βασικά, ο προβληματισμός μου έχει να κάνει κυρίως με το ότι θεωρώ πως βρήκα μια σκηνή η οποία ταιριάζει και στο μπάτζετ και στα γούστα μου και νομίζω συνδυάζει μια καλή επιλογή ποιότητας-τιμής.
Επίσης, επειδή έχει τύχει να επιστρέψω ελαττωματικές σκηνές (μου επεστράφη και το αντίτιμο) στην τιμή των 50-70 ευρώ, δε θα θελα να ξαναμπω σε αυτή τη διαδικασία.
Απ' ότι καταλαβαίνω απ τα λεγόμενά σου, θα μπορέσω να βρω ανάλογη σκηνή και σε 1-2 χρόνια (αν όχι την ίδια) και σε καλή τιμή., Οπότε κι εγώ κλίνω προς το να ρισκάρω και να στερηθώ τουλάχισοτν το φετινό κάμπινγκ- εάν είχα την ευκαιρία- από το να πάρω μια σκηνή και να την έχω αχρησιμοποίητηη 1-2 χρόνια
#24802

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ