Ψηλή pop-up ή όχι pop-up

  • ένας επισκέπτης
  • Το Άβαταρ του/της ένας επισκέπτης Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης

ένας επισκέπτης δημιούργησε το θέμα: Ψηλή pop-up ή όχι pop-up

Καλημέρα κι από μένα,

πρώτο post στο forum αν και από παρακολούθηση στα άλλα posts πάμε καλά :-)

Λοιπόν...εδώ και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση καλοκαιρινής σκηνής, 3-4 ατόμων, στην οποία το βασικό ζητούμενο είναι ο καλός εξαερισμός και μια αξιοπρεπής αδιαβροχοποίηση. Επειδή θα μ' ενδιέφερε και η ευκολία (βλ. και ταχύτητα) στο στήσιμο, σκεφτόμουν και τη λύση της pop-up, αν και κοιτώντας διάφορα μοντέλα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι pop-up και ύψος δεν πάνε μαζί.

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν μου διαφεύγει κάτι και αν όντως υπάρχει κάποια pop-up σκηνή που να είναι ταυτόχρονα και σχετικά ψηλή. Το "σχετικά ψηλή" βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς γιατί δεν ξέρω αν μεταξύ 160cm, 180cm ή 200cm π.χ. θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αίσθηση "δροσιάς".

Να πω επίσης ότι μιλάμε για οργανωμένο camping και το βάρος της σκηνής δεν είναι ιδιαίτερο θέμα. Το budget είναι γύρω στα 100-120 στα οποία μου φάνηκε ωραία η OZtrail Tasman 4V από μη pop-up οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν σ' αυτά τα λεφτά περίπου μπορεί να βρεθεί και κάτι σε pop-up.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και αν ξεχνάω κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην απάντηση, θα χαρώ να τη δώσω!
#23373

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ