Ένα καλό σκηνάκι σε εκπληκτική τιμή.

  • Δημοσιεύσεις: 15
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Thalassa25 απάντησε στο θέμα: Ένα καλό σκηνάκι σε εκπληκτική τιμή.

Σ ευχαριστώ παρα πολύ Νικο..Με ηρεμησες αρκετα. Αν καταλαβα σωστά περνάς τον ορθοστατη σ αυτήν την εσοχή στην κορυφή εξω από τα φερμουάρ και μετά κάτω στον κρίκο που βρίσκεται στο κέντρο της πόρτας?(ή αυτός ειναι για πασαλακι?) και μετά τεντωνεις από τα πιαστρακια που εχει(αυτές ειναι οι αντηριδες που λεει?που ειναι αλλες 6 στα πλάγια.)με σκοινιά και δενεις μπροστα σε πασαλακι.
Το πρόβλημα ειναι πως εκτός απ τ οτι η σκηνή εχει 12 πασαλακια από μόνη της και χρειάζεται 14 τουλάχιστον, ειναι ολα για μαλακό έδαφος κ εγω θα πάω σε πολύ σκληρό κι έχω δικά μου 6 μόνο για σκληρο.. μαλλον δεν θα καταφέρω να την τεντωσω.ελπίζω απλα να σταθεί.
Ανησυχώ και γιατι Θα στήνω στις3 τη νύχτα..και δεν έχω έδαφος τωρα να την εστηνα λίγο προχειρα να δω.
σε καθε περιπτωση,σ ευχαριστώ
#22334

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 336
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 148

Nikos L. απάντησε στο θέμα: Ένα καλό σκηνάκι σε εκπληκτική τιμή.

Τα πασαλάκια (ορθοστάτες) μπαίνουν μέσα στη σκηνή. Η κάτω άκρη πατάει στο κέντρο της πόρτας, (πρόσεξε ένα σημείο που είναι ενισχυμένο με επιπλέον ύφασμα στο πάτωμα της σκηνής) και η πάνω άκρη, πάντα μέσα απ' τη σκηνή, στην κορυφή του τριγώνου που σχηματίζει η πόρτα. Και ο μπροστά και ο πίσω ορθοστάτης το ίδιο.

Για κάρφωμα στο έδαφος θα χρειαστείς οκτώ (8) πασαλάκια, από τέσσερα για τις τέσσερις γωνίες της σκηνής και άλλα τέσσερα, δύο για το κέντρο της κάθε μεγάλης πλευράς και δύο για το κέντρο της κάθε πόρτας. Δηλαδή πρακτικά όπου έχει μεταλλικούς κρίκους. Θα χρειαστείς και άλλα οκτώ (8) για τις αντιρήδες που είναι τα σκοινάκι με τα οποία θα ασφαλίσεις περιμετρικά τη σκηνή και είναι απαραίτητα για να στην τεντώσουν καλά και να έχεις όλον τον διαθέσιμο εσωτερικό χώρο, που θα σου χρειαστεί γιατί η σκηνή είναι μικρή.
Θα βρεις 8 κορδόνια. Τα 6 από αυτά είναι μικρα και χρησιμεύουν για τις αντιρήδες που βρίσκονται στις μεγάλες πλευρές της σκηνής. Από τρία (3) σε κάθε πλευρά. Τα άλλα δύο είναι μεγαλύτερα και χρησιμεύουν για να τραβήξεις αντιρήδες από το κέντρο της κάθε πόρτας. Χωρίς αυτές τις τελευταίες η σκηνή δεν μπορεί να σταθεί, διότι αυτές ουσιαστικά κρατούν όρθιος τους δύο ορθοστάτες.
Άρα χρειάζεσαι συνολικά 16 πασαλάκια. Αν δεν έχει τόσα μέσα η σκηνή πρέπει να αγοράσεις επιπλέον και καλό είναι να προτιμήσεις πιο ισχυρά από αυτά που έχει.
#22336

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 99
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 28

georgeps απάντησε στο θέμα: Ένα καλό σκηνάκι σε εκπληκτική τιμή.

Για χαζούς λόγους (τσιγγουνιας αλλά και το ότι μόλις είχα πάρει τη 'βασική' μου σκηνη ) δεν τη χτύπησα όταν έπρεπε και τώρα έφτασε στα 40ε.

Τελίκά? έχουμε εντυπώσεις από τη σκηνή?
Τη δοκιμάσατε παραπάνω?
#23212

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 15
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Thalassa25 απάντησε στο θέμα: Ένα καλό σκηνάκι σε εκπληκτική τιμή.

Ας πουμε τα θετικά πρωτα.Ανθεκτικη.με έβγαλε ασπροπροσωπη ακομα και σε αερηδες,μετρίως δυνατούς.Ανησυχουσα γιατι στην οροφή δεν υπήρχαν σαφείς εσοχές στις δύο κορυφες για τους ορθοστατες μπρος και πισω (υπήρχε μια αλλαγη σε σχεση με την αρχική μορφή της σκηνής μαλλον) και πανω στεκονταν ουσιαστικα στη ραφη της οροφης.Ελεγα οτι θα σκιστει από στιγμή σε στιγμή ή θα πέσουν αλλα ολα καλα.Επίσης πολυ δροσερή εφόσον ειναι στημένη σε σκιά.Το πάτωμα καλο.Αν και δεν δοκιμαστηκε ουτε σε ιδεα βροχης,αυτό μπορεί και να τα πήγαινε πολύ καλα.Αδιαβροχοποιηση θεωρητικα η σκηνή οχι κατι τρομερό,μονό πανί 1000mm αν θυμάμαι καλα.
Αρνητικα.πρωτα απ ολα το ύψος. και σε συνδυασμο με τον ορθοστατη που ειναι στη μέση της πόρτας κάνει πολυ άβολο το μπες βγες.ειδικά για τους ψηλους ανθρωπους.
Στον ήλιο πρόβλημα.μηδέν προστασία θα έλεγα.Όταν δεν ηταν στημένη σε συμπαγεστατη τεχνητή σκιά,ξυπνουσα ακομα και με τις πλαγιες ακτίνες του πρωινου 8μιση-9 και μεσα από φυλλωσιες. Κατά τις εννιαμιση δέκα παρα μ ανοιχτες τις πορτες, μεσα στη σκηνή ιδρωνα, σ αντίθεση με έξω.Σα να εγκλωβιζε τη θερμότητα με κάποιο τρόπο.Σε τέλεια σκιά ηταν οκ.
Το βασικό θέμα όμως,που με παιδεψε πολύ,ειναι οτι χρειάζεται μινιμουμ 14 πασαλακια για να στηθει όπως πρεπει.μινιμουμ.Και δεν ειναι η ταλαιπωρία του βάλε Βγάλε τα πασαλακια γιατι καθε σκηνή εχει τη δική της δυσκολία,αλλα οτι καθώς κιολας η συσκευασία περιειχε τα μισά περίπου και πολύ λεπτά,πρεπει να κουβαλάς αρκετα επιπλέον, κι αν πρόκειται και να τη στησεις σε σκληρό έδαφος,οπότε θα θες και τα αναλογα πασαλακια,το βάρος τριπλασιαζεται.το λιγότερο.Αυτο για μένα ηταν μεγάλο προβλημα.
Τέλος, η σκηνή ειναι φυσικα καλυτερη για ενα άτομο, δύο χωρούν ίσα ίσα.Εκτός κ αν ειναι επιθυμητό το στρίμωγμα:).
Συνολικά,τότε για τα λεφτά της άξιζε και με το παραπανω.Εγω βεβαια ακομα κι ετσι δν ξερω αν θα την ξαναπαιρνα.Με την τωρινή τιμή στα 40ε σίγουρα καλύτερα να επενδυθουν σε κάποια αλλη σκηνή.
#23296

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ