Outwell nevada mp 2016

 • Δημοσιεύσεις: 12
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Andreas 05 απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Το δίχτυ προστατεύει αρκετά το πάτωμα τής σκηνής; Μήπως χρειάζεται και μουσαμας απο πανω; η είναι υπερβολή;
#20639

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 28
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4

Darth απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Το δίχτυ της σκηνής δεν προστατεύει το πάτωμα τόσο καλά όσο το footprint, αλλά αυτό που κάνει καλά είναι να στραγγίζει τα νερά και να κρατάει καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο. Θεωρώ ότι οι θέσεις του οργανωμένου camping είναι αρκετά καθαρές για να μην σκιστεί το πάτωμα της σκηνής, στην τελική πριν στήσεις σάρωσε και μια το χώρο μην υπάρχει καμιά πέτρα και μετά στρώνεις.

Θεωρώ απαραίτητο και το δίχτυ σκίασης από πάνω όχι μόνο για λόγους καθαριότητας αλλά και για λόγους ασφάλειας, γιατί όπως το είδα με τα μάτια μου, φέτος το καλοκαίρι με τους δυνατούς ανέμους έσπασε ένα κλαδί (10kgr-15Kgr) και έσκασε πάνω σε ένα τροχόσπιτο που είχε και αυτό δίχτυ σκίασης, παρόλο που το δίχτυ συγκράτησε την ορμή του κλαδιού, το κλαδί κατάφερε και έσπασε το παράθυρο οροφής του τροχόσπιτου. Για φαντάσου να ήταν από κάτω σκηνή χωρίς δίχτυ.
#20640

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 20
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Waver απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Αντρέα, σε τι τιμή την βρήκες τελικά?
Γνωρίζει κανείς αν είναι καλύτερα να αγοράσουμε τώρα σκηνή (εντός Σεπτεμβρίου) ή να περιμένουμε γιατί θα πέσουν και άλλο οι τιμές? Όπως είναι γνωστό τα sites του εξωτερικού έχουν αρχίσει τις προσφορές!
#20643

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 12
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Andreas 05 απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Η τιμή της είναι 600 ευροπουλα.Αν ψωνιζεις απο εξωτερικό θα την βρεις φθηνοτερα.Το να περιμενεις μπορει να σου βγει σε καλο γιατί η καλύτερη περίοδο για αγορά σκηνής πιστεύω οτι ειναι απο Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο. Εγω την πηρα τώρα γιατι θα την χρειαστω σίγουρα τέλη Σεπτεμβρίου και Οκτώβριο ( σίγουρα θα υπάρξει κάποιο τριήμερο) . :yes:
#20644

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 20
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Waver απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Ναι από Ελλάδα τόσο έχει. Εμένα με προβλημάτισε το camping world! Είχε την σκηνή 432 ευρώ χωρίς μεταφορικά κ τώρα 478 με έκπτωση 10% για 24ώρες σε όλα τα προιόντα outwell. Μου έστειλαν email με κωδικό για παραγγελία καθώς έχω ξαναγοράσει από εκεί. Η έκπτωση είναι ίση με την αύξηση κ φοβάμαι ότι μετά την προσφορά μην μείνει η τιμή ψηλά. Γενικά ισχύει αυτό που λες αλλά στα κομμάτια που έχουν σε πολύ stock αλλιώς ακριβαίνουν πάλι όταν τελειώνει το stock κ συνεχίζει να φεύγει η σκηνή. Τα νέα μοντέλα (2017) εμφανίζονται νωρίτερα ή στην αρχή του έτους?
#20645

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 20
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Waver απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά πήρα την Nevada MP και το Roof protector της, εκείνη την ημέρα της προσφοράς (7/9) και αποδείχτηκε καλή κίνηση καθώς έχει εξαντληθεί στο site του Campingworld. Μου ήρθε σε μία βδομάδα και ενώ ήταν 537 ευρώ με μεταφορικά, τελικά μου πήγε κοντά στα 550 στην κάρτα με κάποια έξοδα συναλλάγματος (κάτω από 500 ευρώ θα πήγαινε μόνο η σκηνή). Πήρα και από Ελλάδα το footprint (δεν το είχε το campingworld σε stock) το οποίο αποδείχτηκε αρκετά ακριβό γι’αυτό που είναι (65 ευρώ με μεταφορικά από Θεσσαλονίκη).
Το ΣΚ 17/09 (ένα από τα πιο καυτά ΣΚ ολόκληρου του καλοκαιριού) πήγα και την δοκίμασα στην Παλαιά Επίδαυρο σε συνθήκες πλήρης άπνοιας, ζέστης αλλά και δροσιάς/υγρασίας το βράδυ.

Θετικά:
- Ανοίγματα (αγοράστε την άφοβα στην Ελλάδα). Παρόλο που δεν υπάρχουν παράθυρα στο δωμάτιο η σκηνή αερίζεται με το παραμικρό. (3 τεράστιες πόρτες με full σίτες). Στην πλήρη άπνοια βέβαια ζεσταίνεσαι στο δωμάτιο (ακόμα και αφήνοντας ανοικτή την πόρτα του δωματίου) αλλά το ίδιο θα συνέβαινε και στην Terra ECO III (που θεωρώ ως μία από τις πιο αεριζόμενες σκηνές που έχει φτιάξει η Terra). Με το παραμικρό αεράκι η σκηνή αερίζεται εξαιρετικά καλά.
- Τεράστια, άνετη για οικογένεια 4 ατόμων, ψηλή ακόμα και για 1,90 ύψος camper.
- Παράθυρα γύρω γύρω (όλα κλείνουν σε περίπτωση ήλιου ή απομόνωσης από τα έξω βλέμματα)! Παρόλο που δεν τα είχα σε υπόληψη, αν υπάρχει σκιά και είσαι σε τρελό μέρος, δεν υπάρχει καλύτερο να βλέπεις περιμετρικά όταν είσαι μέσα. Επίσης τα παράθυρα είναι φιμέ και δεν σε βλέπουν από έξω.
- Πολύ καλή ποιότητα. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (εξηγώ παρακάτω), με λίγη προσοχή, η σκηνή θα διαρκέσει πολλά πολλά χρόνια.
- Γρήγορο στήσιμο (κάναμε το ίδιο σχεδόν χρόνο με την Terra που έχει εξωτερικό κάλυμμα αλλά είναι και η μισή σκηνή).
- Τρελές λεπτομέρειες για άνεση – παραθέτω κάποια που δεν φαίνονται στα βίντεο (6 παραθυράκια εξαερισμού: 3 πίσω και 3 μπροστά πάνω από τις πόρτες, εσωτερική τσέπη για να μπαίνουν τα διπλωμένα εσωτερικά καλύμματα των παραθύρων, ωραία φερμουάρ που δεν κολλάνε, εσωτερικό δωμάτιο με μικρή σίτα που κλείνει και αυτή με κάλυμμα, κάποια σημεία για να κρεμάς πράγματα στα δωμάτια, χαλάκι για τα πόδια κ.α.).
- Προσφέρει προστασία - δεν μπάζει (το βράδυ είχε κρύο και υγρασία και την κλείσαμε περιμετρικά - εκτός από την πόρτα του δωματίου και κοιμηθήκαμε με το σεντόνι)
- Προστασία από αέρα. Αν και είχε άπνοια, το πράγμα φαίνεται όταν πήγα να την κουνήσω. Το πιο πιθανό να την στήσετε με 8 σχοινιά περιμετρικά (4 στο πίσω μέρος και 4 μπροστά) για να είναι τεντωμένη και να έχει ανοικτό το πίσω παράθυρο αλλά συνολικά έχει 13 για να μην την κουνάει σχεδόν τίποτα! Χρήσιμο καθώς πηγαίνω Νάξο συχνά αλλά και έχω πετύχει 8-9 μποφόρ στην Αστυπάλαια που η Terra παρόλο που δεν έσπασαν τα πασαλάκια, στις ριπές όλο το πανί ήταν πάνω μας και δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ παρά μόνο όταν κόπασε ο αέρας (μετά της 4.00 το πρωί). Επίσης εκτός από τα 4 πασαλάκια άγκυρες έχει και 11 πασαλάκια περιμετρικά χαμηλά για να την κρατάνε στο έδαφος (έβαλα τα 2 μπροστά και τα 2 πίσω μόνο για να έχω πλήρως τεντωμένη την σκηνή).
- Εξαιρετική τσάντα-βαλίτσα με ροδάκια (την χρησιμοποιείται και για άλλη χρήση που λέει ο λόγος) που έχει χώρο και για μικροπράγματα (roof protector, footprint, ματσόλα κ.α.) εκτός της σκηνής.

Αρνητικά:
- To ένα κοντάρι της μπανέλας σκίστηκε στα δύο καθώς έκανα το τόξο για να σηκωθεί η σκηνή (ευτυχώς είναι το χοντρό μέρος και υπήρχε αυτό ως το μόνο ανταλλακτικό). Θέλει προσοχή ειδικά αν δοκιμάζεις να την στήσεις έχοντας τοποθετήσει τα πασσαλάκια «άγκυρες» πρώτα και σηκώνεις το βάρος του πανιού με το πρώτο κοντάρι. Το έκανα με τον τρόπο του
που είναι πιο εύκολος και γρήγορος αλλά θέλει προσοχή στην πρώτη μπανέλα και ίσως 2 άτομα για το πρώτο σήκωμα.
- Τα πασαλάκια είναι κυρίως για μαλακό έδαφος (γκαζόν φάση). Αν και αρκετά σκληρό πλαστικό (εκτός από τις άγκυρες που είναι μασίφ σίδερο) πίεσα ένα επίτηδες σε σκληρό έδαφος για να δω το όριο του. (καρφώθηκε σχεδόν ολόκληρο αλλά έσπασε στο τέλος). Όπως είναι γνωστό, τα πασσαλάκια δεν κάνουν για όλα τα εδάφη και καλό είναι να αγοράσετε κάποια τύπου σταυρούς-πρόκες (για σκληρό, ξερό ή βραχώδες έδαφος).
- Τεράστια σκηνή. Αν και θετικό για κάποιους, το 3,6 μ. πλάτος, 5,1 μ. μήκος και το 2 μ. ύψος την κάνει να μην χωράει παντού ειδικά αν πηγαίνετε σε camping με μικρές θέσεις.
- Τεράστια και βαριά βαλίτσα. Αν και έχει ροδάκια είναι ένας τεράστιος όγκος και βάρος που μπαίνει μόνο σε κάποιο μεγάλο πορτ-μπαγκάζ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
- Το ένα παράθυρο εξαερισμού (στην πόρτα με το υπόστεγο) δεν κλείνει από έξω και παραμένει συνέχεια ανοικτό με την σίτα μόνο. Λεπτομέρεια που διορθώνεται εύκολα ακόμα και με διπλωμένη την εσωτερική σίτα, προς τα πάνω.
- Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω. Ειδικά η μπροστά πόρτα θα δυσκολέψει κάποιον 1,65 και κάτω να την τυλίξει προς τα πάνω. Θεωρώ γενικά καλύτερα οι πόρτες να ανοίγουν προς τα πλάγια.

Γενικά:
Μια από τις καλύτερες σκηνές της αγοράς (Δανέζικη) που είναι και για Ελλάδα, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Άνετη, πληθωρική, ευάερη, ευήλια, σταθερή, με προστασία βροχής καλύτερης και από κάποιων σπιτιών, που θα καλύψει μία οικογένεια 4 ατόμων με άνεση (και περισσότερα άτομα με κάποιες λίγες υποχωρήσεις). Στήνετε πανεύκολα (σπάνια θα πάρω ξανά την Terra ακόμα και για μία μέρα, εκτός αν πάω κάπου με μηχανή) που όμως θέλει χώρο στο πορτ μπαγκάζ, είναι βαριά πολύ (23 kg) και δεν θέλει να πάτε σε camping με μικρές θέσεις και ελάχιστο χώρο γενικά. Αναλόγως μέρους που θα κάνετε camping, απαραίτητο να αγοράσετε κάποια πασαλάκια για να σας καλύψουν σε πιο σκληρό έδαφος.

Footprint:
(+) Προστατεύει την σκηνή από την λάσπη, πίσσα και γενικά κακουχίες που προκαλούνται από το έδαφος στις σκηνές μας.
(-) Πολύ ακριβό για τόσο λεπτό υλικό (60 ευρώ + μεταφορικά). Αν πιάνουν τα χέρια σας αγοράστε μουσαμά από τα Lidl (4x5 μ. ) και κόψτε το στο σχήμα του πατώματος μείον 3-5 cm. από κάθε πλευρά περίπου. Ο μουσαμάς από τα lidl είναι κατά πολύ χοντρότερος και φθηνότερος.

Roof Protection:
Δεν το δοκίμασα αλλά είναι αρκετά λεπτό ύφασμα και άρα και ελαφρύ πολύ. Θεωρώ ότι θα κάνει δουλειά για προστασία από κουτσουλιές αλλά και για να αντανακλά το φως κρατώντας πιο παχιά σκιά στο εσωτερικό της σκηνής.
#20712
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": camperman

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 12
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Andreas 05 απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Καλοριζικη να είναι και καλές διακοπές.Εγω την παρελαβα την εστησα στο γκαραζ για εναν γρήγορο έλεγχο. Συμφωνώ μαζί σου ως προς την ποιότητα είναι απλά άριστη. Τωρα με βλέπω να την δωκιμαζω κατα τα τέλη Οκτωμβρη που θα πεξει τριήμερο οπότε θα εχω καλύτερη άποψη.
#20718

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 20
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Waver απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Καλορίζικη κ σε εσένα φίλε μου! Καλές διανυκτερεύσεις να έχεις κ να χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ σου εύχομαι. Περιμένω εντυπώσεις. Έχεις εξαιρετικό γούστο :laugh:
ΥΓ: Το επόμενο διάστημα θα ψάξω για ανταλλακτικές μπάνελλες - αχρείαστες να είναι ... Πουλιώνται σε πακέτο κ άρα άμα χρειαστείς καμία στο μέλλον, θα έχω να σου δώσω.
#20722
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Andreas 05

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 21
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

camperman απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Καλησπέρα φίλε WAVER...σκέφτομαι φέτος να πάρω την ίδια σκηνή αλλά το 2017 μοντέλο...η οποία έχει παράθυρα εξαερισμού και στις κρεβατοκάμαρες...πιστεύεις πως αυτή θα είναι καλύτερη στο θέμα ζέστης?επίσης είναι ευρύχωρη για τετραμελή οικογένεια με 2 παιδιά 5 και 3 ετών?
Θα είναι η πρώτη μας σκηνή αλλά και η πρώτη φορά που θα κάνουμε κάμπινγκ οπότε θέλω να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για μας,γι αυτό και θα πάρω καλό και ακριβό εξοπλισμό...
#20980

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 12
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

Andreas 05 απάντησε στο θέμα: Outwell nevada mp 2016

Η σκηνη ειναι απλα εκπληκτικη.Αν μπορεις να διαθεσεις το ποσο αυτο μην το σκεφτεσαι καθολου.Τα εξτρα παραθυρα σιγουρα ειναι καλυτερα αν και εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με την ζεστη και χωρις αυτα.Για τα ατομα που ειναι η οικογενεια σου ειναι μια χαρα απο θεμα χωρου.Το μονο αρνητικο ειναι ο κοπος και ο χορος που χρειαζεται για πλυσιμο και αποθηκευση.Ελπιζω να βοηθησα.
#20983
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": camperman

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Αυτή τη στιγμή online 403 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Αυτή τη στιγμή online 403 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions