Στήσιμο σκηνής "Campus Havana"

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

JohnCamp δημιούργησε το θέμα: Στήσιμο σκηνής "Campus Havana"

Καλησπέρα,

Έχω αγοράσει μια σκηνή ( Campus Havana ) και διαπίστωσα πως δεν υπάρχει κάποιο manual για το στήσιμο. Ως σχετικά νέος στο “άθλημα” και βλέποντας διάφορα εξαρτήματα μέσα στη συσκευασία , δεν μπόρεσα να καταλάβω πως πρέπει να οργανώσω το στήσιμο. Μήπως κάποιος γνώστης του θέματος θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες ; :) :) :)

Προκαταβολικά ευχαριστώ
#14981

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 433
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 119

kostasngr απάντησε στο θέμα: Re:Στήσιμο σκηνής "Campus Havana"

Δεν την έχω αλλα όπως τη βλεπω φαντάζομαι ότι στήνεται εύκολα. Ανοιξε την σε ένα μεγάλο χώρο, άπλωσε την και δίπλα άπλωσε τις μπανελες. Μέτρα το μήκος τους. Αν εχει πχ δυο ισομηκεις αυτές θα μπαίνουν στο δωμάτιο και η άλλη/ άλλες για τον προθάλαμο. Πέρασε τη μια για να δεις αν ταιριάζει για να τεντωμένο το πανί. Αν δεν βγάλεις άκρη βγάλε μια φωτο και καλύτερα γράψε τα μήκη απο κάθε μπανελα και θα τη βρούμε την άκρη.
#14999

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

JohnCamp απάντησε στο θέμα: Στήσιμο σκηνής "Campus Havana"

Καλησπέρα,
Επιστρέφω και πάλι μετά από καιρό στο συγκεκριμένο θέμα γιατί πέρυσι μπορεί να την γλύτωσα και να βολεύτηκα σε σκηνή φίλου, φέτος όμως ήρθε η σειρά μου. :whistle: :whistle: :whistle:
Σε μια προσπάθεια προχείρου στησίματος, παρατήρησα ότι η μπανέλα του προθάλαμου λείπει για κάποιο λόγο ( χάθηκε ή δεν υπήρχε εξαρχής στη συσκευασία). Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω το μήκος της ώστε να την αντικαταστήσω ;
Επίσης έχω παρατηρήσει σε σκηνές γνωστών μια φυσική φθορά των ραφών και του υφάσματος. Από όσα κοίταξα υπάρχουν κάποια service kits, δεν γνωρίζω όμως τι είναι απαραίτητο να περιέχουν. :chin:
Τέλος τα πασσαλάκια και τα σχοινάκια της συσκευασίας δεν μου γεμίζουν ιδιαίτερα το μάτι, έχετε κάποιο συγκεκριμένο τύπο στα υπόψιν ή να απλά αγοράσω όποιο μου φαίνεται περισσότερο στιβαρό ; :chin:
Συγγνώμη αν κούρασα με τετριμμένα θέματα. :) :) :)
#16844

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ