Συμβουλές για camping αρχές Οκτώβρη σε ποτάμι/λίμνη??

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Συμβουλές για camping αρχές Οκτώβρη σε ποτάμι/λ

Για μεθόδους απομόνωσης δεν έχω άποψη.
Η φωτιά πάντως όσο και ελκυστική κι αν είναι δεν παύει να είναι επικίνδυνη. Οι φωτιές δίνουν και παίρνουν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σε άλλη συζήτηση έχει διατυπωθεί από ειδικό η άποψη ότι το άναμα φωτιάς είναι απαράδεκτο.
Επίσης να σου πω ότι ο φόβος σου για τα άγρια ζώα είναι αστήρικτος. Ο άνθρωπος είναι στη κορυφή της τροφικής αλυσίδας και κάθε άγριο ζωο τον αποφεύγει. Ποτέ δεν έχει καταγραφεί επίθεση από άγριο ζώο σε άνθρωπο αν πρώτα δεν έχει προκληθεί. Πχ με απειλή των μικρών του, πχ με επίθεση του ανθρώπου προς το ζώο.
Εδώ και κάμποσα χρόνια στήνω τη σκηνή μου σε μια περιοχή που οι αρκούδες τριγυρνάνε στις αυλές των ανθρώπων. Ποτέ δεν αισθάνθηκα απειλούμενος. Ούτε τότε που ένας μεγάλος αρσενικός είχε πάρει μυρουδιά το διπλανό κοτέτσι και ερχόταν κάθε βράδυ και τσακιζε τις κότες και τις γαλοπούλες. Τρόμαξαν να τον διώξουν με ηλεκτροφόρα καλώδια και κανονάκι θορύβου. Ούτε αυτός όμως σκέφτηκε να ...μας φαει, ούτε εμείς ανησυχήσαμε.

Κακά τα ψέματα. Το πιο επικίνδυνο ζώο στα βουνά μας είναι το τσοπανόσκυλο. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα ζώα και πρέπει να αποφεύγονται με κάθε τρόπο όταν δεν είναι μαζί ο τσοπάνος. Ατυχήματα έχουν γίνει (και πρόσφατα) και σε διαβεβαιώ ότι τα τρατζιστοράκια τα τρώνε για μεζέ. Πριν φάνε εσένα.
#22616

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Ανδρέας Γου απάντησε στο θέμα: Συμβουλές για camping αρχές Οκτώβρη σε ποτάμι/λ

ok
#22617

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ