Hobby Deluxe ΕΥΚΑΙΡΙΑ

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

tolissg4 δημιούργησε το θέμα: Hobby Deluxe ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Πωλείται τροχόσπιτο Hobby De Luxe 97’ σε άριστη κατάσταση από ιδιώτη – σαν καινούργιο - ιδιαίτερα προσεγμένο με πολλά έξτρα ΧΩΡΙΣ χτυπήματα και υγρασίες, καθαρού μήκους 6.5 Χ 2.5.
Κατάλληλο τόσο για κάμπινγκ όσο και για οικόπεδο.
Τιμή 6000 ευρώ
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η σκηνή του τροχόσπιτου η οποία είναι σαν καινούργια και δίνεται η δυνατότητα παραχώρησης χώρου σε κάμπινγκ στον Νέο Παντελεήμονα, Πιερίας!

Διαθέτει, ένα μεγάλο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα, 2 μεγάλα μονά κρεβάτια, ανοιγόμενα παράθυρα με κουνουπιέρες και συσκοτίσεις τόσο γύρω γύρω από το τροχόσπιτο όσο και στην οροφή, ψυγείο 12V & 220V, θέρμανση υγραερίου ΜΕ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ για κατανομή ζεστού αέρα σε ΟΛΟ το τροχόσπιτο, ολοκαίνουργιο φούρνο μικροκυμάτων, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ (ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗ) κουζίνα υγραερίου 3 εστιών, ντουλάπα, πάρα πολλοί αποθηκευτικοί χώροι με πρόσθετη κρυσταλιέρα στην είσοδο του τροχοσπίτου, WC κασετίνα-ντουζ κρύο-ζεστού νερό.

Εφόσον επιθυμείτε διατίθεται σιδηροκατασκευή η οποία είναι κατάλληλη για χώρο 7.5 χ 8 με μεταχειρισμένο σκέπαστρο καθώς επίσης και εξοπλισμός κάμπινγκ σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές .
Για την τιμή των παραπάνω παρακαλώ ρωτήστε στο 6973612321 - Κωνσταντία
Για περισσότερες φωτογραφίες δείτε:

www.car.gr/classifieds/caravans/view/7697583/












#18805

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ