Πληρώσου για να βλέπεις διαφημίσεις.

  • Δημοσιεύσεις: 98
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14

aektsis δημιούργησε το θέμα: Πληρώσου για να βλέπεις διαφημίσεις.

Πώς; Απλά γίνεστε δωρεάν μέλος σε κάποιο από τα εκατοντάδες PTC websites ανά τον κόσμο και ξεκινάτε άμεσα να βλέπετε διαφημιστικά και να κερδίζετε! Το βασικό με αυτό είναι οτι δεν χρειάζεται να επενδύσω ούτε προκαταβολικά, ούτε ποτέ (όπως κάτι herbal life, avon κτλ..) :dry: . Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Paypal και 5' ελέυθερα λεπτά την ημέρα B)
Προσωπικά στις αρχές δεν πίστευα να ισχύει αλλά τελικά ισχύει, απλώς για να βγάλεις κάποιο πρέπει να μπαίνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και να βλέπεις διαφημίσεις για 5 λεπτά. Επίσης μην κάνετε εγγραφή μόνο σε ένα, κάντε σε 2-3 για παραπάνω κέρδη. Σίγουρα δεν θα γίνετε εκατομμυριούχοι αλλά θα βγάλετε το χαρτζιλίκι του μήνα σας, ή το χαρτζιλίκι των παιδιών σας.
ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 2: B)
Buxp - NeoBux

ένα απλό παράδειγμα... ;)
Μία εταιρία αναψυκτικών θέλει να διαφημίσει το νέο της προϊόν. Για την προώθηση του προϊόντος μέσω του διαδικτύου αναθέτει τη διαφήμισή του σε ένα PTC website (π.χ. το neobux.com) και πληρώνει 100€ για την προβολή του στα μέλη του PTC Website. Τα μέλη θα δουν τον διαφημιστικό για 15 δευτ.(timer) και θα κερδίσουν αυτομάτως από 0,5 έως 2 cent (ανάλογα με το αν είναι δωρεάν μέλη ή διακεκριμένα μέλη του PTC website). Ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων το κρατά το PTC website.


Πρίν κάνετε εγγραφή σε κάποιο απο αυτά τα site αναζητήστε την εγκυρότητα του στο google καθώς κυκλοφορούν και μερικά που είναι σκέτη απάτη. :unsure:
Επίσης πολλοί θα σκεφτείτε, " για 3 λεπτά την ημέρα, αξίζει να σπαταλήσω 5 λεπτά;". Εγώ πιστέυω οτι αξίζει, γιατί διαφημίσεις βλέπουμε έτσι και αλλιώς, γιατί να το κάνω τσάμπα και να μην πληρωθώ έστω και 1 λεπτό;" επίσης για κάθε φίλο που θα προσκαλείτε θα κεδίζετε παραπάνω. Τέλος, το κάθε site έχει τα δικά του προγράμματα, για όποιον θέλει να αγοράσει κάποιο πακέτο (στην ουσία αγοράζει φίλους) και για κάθε φίλο κερδίζει παραπάνω, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ FREE!! B)
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ:
1- Buxp
2- NeoBux
(είναι και τα δυο έμπιστα site και με καλές πληρωμές)
#7954

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ