πολυμελη γκρουπ με παιδια απο το εξωτερικο!!!

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 53

navajo δημιούργησε το θέμα: πολυμελη γκρουπ με παιδια απο το εξωτερικο!!

Δεν ξερω σε ποσους κ σε τι βαθμο εχει τυχει να ερθουν στο καπινκ που αραζετε τετοια γκρουπακια κυριως απο Γαλλια που τα κανουν ολα ανω κατω,φωναζουν,τραγουδανε οτι ωρα να ναι,πηγαινουν ολα μαζι τουαλετα κ μολισ τελειωσουν νομιζεις οτι περασε καποια συγχρονη πληγη του φαραω η κατι τετοιο.Προσωπικα ειμαι τυπος που καθε αλλο παρα ενοχλητικα τα βρισκω τα παιδακια κ παρα την οψη μου (κ το οτι ειμαι νεαρος αντρας που η οικογενεια δεν ειναι μεσα στα κοντινα ονειρα κ πλανα...χαχαχαχα) ασχολουμε κ τα αγαπω ιδιαιτερα,αλλα αυτοι οι μικροι ουνοι :evil: ετσι οπως ειναι μαζεμενοι ολοι μαζι σε ενα μονο καμπινκ με κανουν να ξενερωνω που πηγα διακοπες,δεν με αφηνουν λεπτο να ηρεμισω κ γενικα δε ξερω...για μενα ειναι λογος να μην επιλεξω μερος κ καμπινκ μονο κ μονο επειδη θα εχει τετοιο σκηνικο.Θ ηθελα ν αακουσω τη γνωμη σας πανω σε αυτο!!!

against racism
#5459

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: πολυμελη γκρουπ με παιδια απο το εξωτερι

Φίλε navajo καλημέρα :)

Για να είμαι ειλικρινής δεν τρελαίνομαι για φασαρία όλες τις ώρες και βομβαρδισμένες τουαλέτες, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους συνοδούς των παιδιών και όχι με τα ίδια παιδιά.

Τα παιδιά κάθε ευκαιρία που βρίσκουν δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και προς το καλό και προς το κακό. Ο σεβασμός για τους γύρω καθώς και για τους κοινόχρηστους χώρους δεν είναι έμφυτος σε όλα τα παιδιά και πρέπει να τους δοθεί να καταλάβουν το γιατί.

Ακόμα και αν τα περισσότερα από τα παιδιά έχουν αυτόν τον σεβασμό είναι θέμα ωρών να τον χάσουν όταν τα πιο δημοφιλή από αυτά για να εντυπωσιάσουν θα προσπαθήσουν να σπάσουν τους κανόνες. Ο μιμητισμός είναι έμφυτος στους ανθρώπους και πόσο μάλλον στην μικρή κοινωνία αυτών των παιδιών.
Όπως σε οποιαδήποτε "αγέλη" τα παιδιά θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τους ηγέτες της ομάδας τους καθορίζοντας παράλληλα και την δική τους θέση (ή στάτους αν προτιμάς). Αν βλέπουν τους συνοδούς τους ως ηγετικές μορφές που δίνουν το καλό παράδειγμα θα το ακολουθήσουν αν από την άλλη οι συνοδοί τα έχουν παρατημένα στην μοίρα τους (έζησα το 2010 μια περίπτωση ) τότε τα παιδιά θα ακολουθήσουν τα δημοφιλέστερα στην παρέα τους.

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι οι συνοδοί δεν παίρνουν σοβαρά την δουλειά τους αλλά κάνουν διακοπές αφήνοντας τα παιδιά να βρουν τον δρόμο τους.

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#5461

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ