Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

miragerfame δημιούργησε το θέμα: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

Κατα διαστηματα μπαινω κ διαβαζω κριτικες για καμπιγκ θεωρω οτι πρεπει να κυριαρχει σοβαροτητα σ οτι γραφουμε και οχι εμπαθειες ! Μονο ετσι βοηθαμε τους καμπιτες οπως μας λεω εγω να καταλαβουμε ποτκ παμε αν παμε! Επειδη καποιοι θ αναρωτηθειτε γιατι το λεω ειναι επειδη περυσι συνεπεσα με φιλη απο εδω σε καμπιγκ και επαθα σοκ απ την υστερικη κακοβουλια της στα σχολια για το συγκεκριμενο καμπιγκ το οποιο δεν αναφερω για ευνοητους λογους! Σας παρακαλω να ειμαστε σοβαροι !
#8929

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: Απ: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

Δυστυχώς πολύς κόσμος θέλοντας να τιμωρήσει το όποιο κάμπινγκ που πήγε και είτε δεν του φέρθηκαν καλά, είτε άλλα περίμενε και άλλα είδε είτε για οποιοδήποτε λόγο γράφει μια αξιολόγηση που αποπροσανατολίζει τους υπόλοιπους χρήστες. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος που είναι οι χρήστες που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με ένα camping και κάνουν αξιολογήσεις που το εκθειάζουν.

Βέβαια όπως και να το κάνεις οι αξιολογήσεις είναι αντικειμενικές και έτσι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις ένα κάποιο συμπέρασμα είναι να διαβάσεις συνολικά τις αξιολογήσεις που έχει ένα camping. Να δεις οι χρήστες που έχουν αφήσει τα χειρότερα ή τα καλύτερα σχόλια τι άλλες αξιολογήσεις έχουν κάνει. Μιας που συνήθως αυτοί που θα θάψουν ένα camping ή θα το εκθειάσουν υπέρμετρα δεν θα κάνουν και καμία άλλη αξιολόγηση. Και με τον καιρό θα δεις με ποιους ταιριάζουν οι απόψεις ώστε να εμπιστεύεσαι περισσότερο την κρίση τους.

Hey Ho, Lets Go
#8935
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": almanous

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 9
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Παν. απάντησε στο θέμα: Απ: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

Η αλήθεια είναι πως,μόνο αν πάει το κάθε άτομο μόνο του,να βγάλει συμπεράσματα.Καλές είναι βέβαια οι γνώμες,αλλά μόνος είναι πιο καλά να δεις.Εγώ,σκέφτομαι φέτος να πάω για κάμπινγκ στην Σίφνο,και από τα σχόλια που διάβασα,έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. :)
#8944

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 13
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

nikalex_1964 απάντησε στο θέμα: Απ: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

Το καλό το ωραίο και το άσχημο είναι σχετικές έννοιες και πολυ υποκειμενικές. Αν δεν πας αν δε δεις καιτέλος αν δεν απομονώσεις τισ συγκυρίες η γνώμη δεν είναι αρκετή για να μεταβιβάσει σωστή πληροφορία.
#9037

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 18
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

draaccc απάντησε στο θέμα: Απ: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

κοιτα απο το camping ο καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα οποτε ειναι λογικο να βλεπεις εντελως διαφορετικες αποψεις.Εμενα πχ με νοιαζει να εχει καλη σκια,καλη παραλια κοντα και να ειναι καθαρο.Ρευματα,ψυγεια,μπαρ κτλ δεν με νοιαζουν σε καποιον αλλον ομως μπορει να ειναι απαραιτητα οποτε το ιδανικο camping για εμενα μπορει να ειναι εφιαλτης για καποιον αλλον.
#9043

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 883
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 233

RottenLungs απάντησε στο θέμα: Απ: Σοβαροτης Οχι Εμπαθειες

Το μ'άρεσε δεν μ'άρεσε δεν έχει καμία χρηστικότητα μεταξύ ξένων. (μία ταινία που μ'άρσε θα την δεί ο κολλητό μου γιατι ξέρει το γούστο μου)

Σημασία έχει να κάνεις μία αναλυτική περιγραφή του κάμπινγκ και μετά να πέις και την προσωπική σου άποψη φυσικά. Υπάρχουν και αντικειμενικά ζητήματα, όπως πχ. δεν έχει ζεστό νερό μετά της 12 το βράδυ, ή με το που κλάσεις, σου κάνουν παρατήρηση για ησυχία.

Έτσι μπορείς να βγάλεις ένα πρωταρχικό και αρκετά καλό συμπέρασμα για το άν σου κάνει ή όχι ένα κάμπινγκ.

Πιστεύω πως ο κατάλογος του e-camping είναι πολυ καλό και γενικά οι αξιολογήσεις είναι όπως θα έπρεπε.

Η εμπάθεια που λέει ο topic starter δεν βοηθάει κανέναν φυσικά αλλα δεν δημιουργεί και προβλήματα κατ'εμέ. Γιατι αν μία αξιολόγηση είναι εντελώς άκυρη και άκρως αντίθετη απο τις υπόλοιπες τότ αυτόματα μπαίνει στο περιθώριο (αν φυσικά εχει στοιχειώδη κριτική σκέψη). Επίσης υπάρχουν και τα like/dislike που δίνουν ένα στίγμα.

"Straight Story" του Lynch και "Into the wild" [Αγαπημένες ταινίες]
#9044

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ