Πρόταση να ιδρυθεί - δημιουργηθεί ένα Άτυπο Club campers με φουσκωτό ή < πλασ

  • Δημοσιεύσεις: 8
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Κατασκηνωτής Κωνσταντίνος δημιούργησε το θέμα: Πρόταση να ιδρυθεί - δημιουργηθεί ένα Άτυπο

Πρόταση να ιδρυθεί - δημιουργηθεί ένα Άτυπο
Club campers
με φουσκωτό ή < πλαστικό > σκάφος

Σκοπός του Club θα είναι να βοηθήσει αυτή την κατηγορία κατασκηνωτών για ποιοτική και άνετη διαβίωση σε οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα , λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα τους .
Μια ιδιαιτερότητα που την πληρώνουν πολύ ακριβά με :
• Τα τεκμήρια διαβίωσης ( που αποτελούν ένα άδικο σύστημα φορολόγησης για όσους βρέθηκαν άνεργοι, για όσους υπέστησαν σημαντικές μισθολογικές μειώσεις και για όσους είδαν να συρρικνώνεται σημαντικά η οικονομική τους δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να φορολογούνται με τα εξωπραγματικά ποσά των τεκμαρτών εισοδημάτων).
• Την επιβολή του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης σε Σκάφη αναψυχής ιδιωτικής χρήσης άνω των πέντε (5) μέτρων και ισούται με 13% επί της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης ( άρθρο 44 παρ. 1β περίπτωση v του Ν.4111/2013 ).
• Το πολύ υψηλό κόστος των διοδίων για τα σκάφη που καταβάλλουν στους αυτοκινητόδρομους επειδή κατηγοριοποιήθηκαν με βάση το ύψος (αν υπερβαίνουν το 2,20μ) και για αυτό εντάχθηκαν στην κατηγορία των βαρέων οχημάτων όπως τα λεωφορεία (πούλμαν) και τα φορτηγά Η κατηγοριοποίηση αδιακρίτως με βάση το ύψος είναι άδικη και δεν εφαρμόζεται από καμία Ευρωπαϊκή χώρα.
• Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (που έχετε συνάψει με την εταιρεία σας δεν σας καλύπτει, αν δεν έχετε κάνει ειδική συμφωνία για ρυμούλκηση τρέϊλερ ή τροχόσπιτου, η οποία βεβαίως συνεπάγεται και την καταβολή του προβλεπόμενου για την κατηγορία του ρυμουλκουμένου οχήματος ποσού. Όσο περισσότερους άξονες έχει το ρυμουλκούμενο όχημα, τόσο μεγαλύτερο είναι το ασφάλιστρο)
• Τέλη κυκλοφορίας Για τα Ε.Ι.Χ. ρυμουλκούμενα, ημιρυμουλκούμενα (τροχόσπιτα): 140 ευρώ.

Αφού τα πληρώνουν όλα αυτά τι ζητάνε

Ένα σύγχρονο τρόπο Διακοπών απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και με όλες τις προϋποθέσεις για ποιοτική και άνετη διαβίωση

Που θα γινόταν περισσότερο εύκολη αν γνώριζαν και μερικές ακόμη πληροφορίες εκτός από τις παροχές του κάμπινγκ σχετικά με την ιδιαιτερότητα τους δηλαδή το σκάφος που είναι :
1. έχει ράμπα το κάμπινγκ για μεγάλα σκάφη?
2. αν όχι ,ποια είναι κοντά, σε τι κατάσταση είναι ?
3. Ρεμεντζο υπάρχουν μόνιμα ?
4. έχει προβολέα προς την θάλασσα ?
5. μπορώ να δέσω μπροστά στο κάμπινγκ ?
6. πρόσβαση στο σκάφος
7. Οπτική επαφή με το σκάφος
8. Πληροφορίες για τρόπο φουνταρίσματος


Όλα τα παρά πάνω αν τα πιστεύεται αν τα θεωρείται σωστά και θέλετε να συμμετάσχετε τότε είμαι στην διάθεσης σας να τα οργανώσουμε
#24974

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ