ελεύθερο στη νότια κρήτη

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ΔΑΦΝΗ δημιούργησε το θέμα: ελεύθερο στη νότια κρήτη

παιδιά θέλω πάω αρχές αυγούστου για ελεύθερο στη ν. κρήτη αλλά δεν έχουμε μεταφορικό μέσο και θα κινούμαστε μόνο με ΚΤΕΛ. περυσι είχα πάει αγιοφάραγγο και ήταν τέλεια. ψάχνω κάτι παρόμοιο, ήσυχο, χωρίς πολύ κόσμο. αν υπάρχει κάποια παραλία που μπορείς να πας με καραβάκι από κοντινή παραλία που μας με κτελ δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μην γίνεται χαμός από κόσμο. έχετε να μου προτείνετε κάτι?
#23315

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 17
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Tsalapos απάντησε στο θέμα: ελεύθερο στη νότια κρήτη

Γεια σου Δάφνη

Το ΚΤΕΛ και το καραβάκι στην Κρήτη μπορουν να σε οδηγήσουν στο Λουτρό, την Αγια Ρουμέλη και τη Γαύδο. Δεν αναφέρω τη Χωρα Σφακίων καθως δεν εχω εικονα που θα μπορουσες εκει κοντα να κάνεις καμπινγκ ήσυχα.

Βέβαια μηδε στο Λουτρό θα εχεις αυτη τη δυνατότητα θεωρώ.

Οσο αφορα τη μετακίνηση με το ΚΤΕΛ μπορεις να επισκεφθείς αρκετές παραλίες απο τα Δυτικα ως τα Ανατολικά. Ως Χανιώτης θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις απο τα Φαλασερνα όπου μπορείς να κανεις κάμπινγκ ανενόχλητα στην παραλία Λιβάδια, μετα να πας Κέδροδασος - το οποιο βρίσκεται λιγπ πριν το Ελαφονήσι, στον Κριό ή στον Γραμμένο διπλα στην Κουντουρα. Απο την αλλη μερια της Παλαιοχωρας υπάρχει και το Γυαλισκαρι για το οποιο δεν έχω άποψη καθως δεν εχω κανει καμπινγκ ακομα εκεί.

Απο Ρέθυμνο το λεωφορείο που οδηγεί στην νοτια μερια του νομού σταματά σε αρκετα σημεία οπως τον Πλακια -βλεπε χάρτη. Εκει κοντα ειναι το Δαμνόνι, ο Αγιος Παυλος κτλ
#23538

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ