Κιμωλος ελεύθερο κάμπινγκ

  • Δημοσιεύσεις: 62
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5

norfi δημιούργησε το θέμα: Κιμωλος ελεύθερο κάμπινγκ

Καλησπέρα, θελω να πάω με το 5χρονο παιδάκι μου ελεύθερο κάμπινγκ στην Κίμωλο αλλά δεν ξερω τι συμβαίνει πλέον, αν αφήνουν οι ντόπιοι η αν κυνηγούν. ..αν κάποιος βρέθηκε εκεί το καλοκαίρι του 2016 θα ήταν πολύ χρήσιμη η πληροφορία του
#20991

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George απάντησε στο θέμα: Κιμωλος ελεύθερο κάμπινγκ

Κατ' αρχήν καλώς ήρθες στην παρέα...

Επειδή είδα ότι "ανυπομονείς", θέτοντας το ίδιο ερώτημά σου και σε άλλο thread, θα σε "διευκολύνω", λέγοντάς σου ότι:

1. Όπως έχω αναφέρει και πρόσφατα, μπορεί το forum να απαριθμεί χιλιάδες μέλη, αλλά τα "ενεργά" (και ιδίως κατά την διάρκεια του χειμώνα) είναι ελάχιστα. Συνεπώς, μπορεί να είσαι τυχερή και να λάβεις άμεσα απάντηση, αλλά το πιθανότερο είναι να σου απαντήσει κάποιος λίγο πριν ή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!

2. Όταν τίθενται ερωτήσεις αυτού του είδους, η μοναδική ουσιώδης απάντηση (θα) είναι από κάποιον που επισκέφθηκε το μέρος (μόλις) 1 εβδομάδα έως 1 μήνα πριν. Και αυτό διότι, όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα, οι συνθήκες - καταστάσεις αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά (μην σου πω από μήνα σε μήνα), συνεπώς ΔΕΝ μπορεί κανείς να βασίζεται σε οποιοδήποτε "περσινή" (πόσο μάλλον παλαιότερη) αναφορά.

Δεδομένων αυτών, αυτό που θα σου πρότεινα (ανεξαρτήτως εάν λάβεις απάντηση ή όχι στο ερώτημά σου), θα ήταν να "επαναφέρεις" το ερώτημά σου (σε αυτό το thread, όχι σε νέο) κάνα μήνα (το πολύ) πριν ταξιδέψεις. Από κει και πέρα, βλέπεις και κρίνεις... ;-)

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#20995

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 62
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5

norfi απάντησε στο θέμα: Κιμωλος ελεύθερο κάμπινγκ

Καλώς σας βρήκα δεν τα παω καλά με τεχνολογία και ζητώ συγγνώμη για επανάληψη του thread, σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και την κατανόηση ; )
Χρησιμοποιώ χρονια το sight για πληροφορίες αλλά θελω κ γ ω αν μπορώ να προσφέρω πληροφορίες σε μερη που εχω πάει.
Θα περιμένω λοιπόν κ θα ελπίζω γιατί βλέπω σε καποια θεματα υπάρχουν 3000 προβολές αλλά καμια απάντηση . Να σαι καλά, σ ευχαριστώ πολύ
#20996

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ