Κύθηρα-ελεύθερο camping

 • Δημοσιεύσεις: 151
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 34

Spyrous απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Κύριοι... Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε κατασκήνωση γιατί γουστάρουμε την φάση και μετά βρισκόμαστε εδώ να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις. Ας κρατήσουμε τους τόνους χαμήλους, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω εντάσεις.
#15093
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ernie

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 5
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ernie απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν βλέπεται τι γράφει και πώς με ταλεγόμενά του προσπαθεί να περιγράψει κάτι άλλο από αυτό που λέω εγώ και παραλάσει τα λεγόμεν'ά μου. Κ'υτιο διαθέτω ντοκούμ΄νετα και αποδείξεις για το ντου των αστυνομικών στην Λίμνη και μποερίτε με ένα τηλεφ΄'ωνμηα αύριο στο αστυνομικό τμήμα Κυθήρων αν το διαπιστώσετ, προφανώς όμως ο κύριος Tribal δεν προτ΄'ιθετεια να το κάνει για να μην αποκαλυφθελί η αλήθειαν των όσο λέων. Προκαλώ λοιπόν τον αγαπητό Tribal να το κάμνει αύριο και να παραθέσιε την γνώμη του εάν συνέβει κάτι ή όχι σύμφωνα με αυτά που θα του αναφέρουν οι αρχές στο Νησί. ίδωμεν λοιπόν ποιός έχει δίκιο και ποιος άδικο.
#15094

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 152
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 31

Tribal21r απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Καταρχάς δεν είπα ότι δεν ήρθαν μπάτσοι,είπα ότι μου φαίνεται περίεργο και σε ρώτησα να μου πεις περισσότερες πληροφορίες!!! Επίσης δεν είπα ότι είπες ότι είναι άσχημο νησί!! Σεβόμενος την γνώμη σου,είπα ότι λες μόνο τα αρνητικά,λέγοντας μακριά από κει....και μάλιστα ότι κυνηγάνε ΠΟΛΥ το ελεύθερο!! Το ότι έτυχε να γίνει αυτό που λες,δεν σημαίνει ότι κυνηγάνε γενικότερα!! Επίσης στο τελευταίο μήνυμα σου λες ότι είναι τέλειο νησί για camping ενώ στο πρώτο ότι κυνηγάνε κτλπ.....σορρυ αλλά δεν γίνονται και τα 2 μαζί!!
Εσύ είσαι λοιπόν αυτός που παραλλάσσει τα λεγόμενά μου και όχι εγώ τα δικά σου!!

Όσο για τα υπόλοιπα,συγνώμη μαν αλλά όσο καλύτερα και να διαβάσω δεν μπορώ να καταλάβω τι λες...
#15096

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 5
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ernie απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Κοίτα φίλε μάλλον πρ΄πεει αν είσια μικρός σε ηλικία διαφορετικά δεν εξηγε΄πιται το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνεις και δεν μπορέις να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα από αυτα που λέω. Παραλάσεις τα λεγόιμενα μοπυ για κόμα μία φορά. Δηλαδή δεν γίνεται ΄να νησί να είναι τέλιεο για camping εκτός από την συγκεκριμένη παραία όπου δυο συνεχόμενς φορές αστυνομικοί έκναν ντου και έδιωξαν τους κατασκηνωτές, το γεγονός όμως αυτό δεν σημαίνει όι δεν μπορέις να σ΄τησεις σε άλλες πιο ερημικ΄ρες παραλίες του νησιού όπως κάναμε και εμείς,και συγκεκριμέν αστην παραλία του Αγίου Νικολάου κοντά στον φάρο. Οποτε φίλε μη λε΄ς ότι θες , όλα γίνονατι απλώς πολύ απλά παρερρμηνεύεις κθέν α ενααπο τα λεγόμενά μου. Ελπίζω να μάθεις να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματ των λεγομένων κάποιου και όιχ να τα βλέεποις πάντα με κεκεντρεχή τρόπο.
#15097

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 660
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Βασικά φέτος κυνηγούσαν το ελεύθερο παντού. Εδώ και στην Σαμοθράκη διάβασα ότι έγιναν πεσίματα. Λίγα είναι τα μέρη που θα μείνουν.

Hey Ho, Lets Go
#15101

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 375
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 51

logic απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο campingΚαι Μυτιληνη?
#15105

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 508
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 106

TIGRIS απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Μιχάλη, εγώ θα το θέσω λίγο διαφορετικά από εσένα.Πρώτον, στη Σαμοθράκη γίνονται κάθε χρόνο πεσίματα εδώ και πολλά χρόνια.Και δεύτερον και σημαντικότερο, λίγα και συγκεκριμένα είναι τα μέρη που γίνονται πεσίματα.Απλά τα μέρη αυτά είναι τα γνωστά στον πολύ τον κόσμο.Και ευτυχώς θα έλεγα.Ξέρεις πόσα καταπληκτικά μέρη για ελεύθερο υπάρχουν στην Ελλάδα που οι μπάτσοι ούτε που τα ξέρουν;Βέβαια χρειάζεται λίγη όρεξη και ίσως λίγο κόπο παραπάνω για να τα ανακαλύψεις αλλά αυτή δεν είναι και η μαγεία του ελεύθερου;
#15116

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 32
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 11

st3f απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Καλημέρα στη παρέα,
Γύρισα και εγώ πριν μια εβδομάδα από τις διακοπές μου στα Κύθηρα,όπου περάσαμε καταπληκτικά.
Πάρα πολύ όμορφο νησί με καταπληκτικές παραλίες.
Μείναμε στο δημοτικό κάμπινγκ στο Καψάλι, και μια μέρα μόνο στη παραλία Λίμνη κοντά στον Αβλέμωνα.
ελεύθερο στη Λίμνη: Εκεί έχει 2 οικόπεδα με ελαιώνες που ανήκουν σε ιδιώτες και στα 2 οικόπεδα μπορούσες να βρεις χώρο να στήσεις.
Με κάτι παιδιά που ήταν εκεί μήνα+ μας είπαν ότι έχει έρθει κανα 2 φορές η αστυνομία αλλά δεν έγραψαν κάποιον, κάνανε συστάσεις αλλά γενικά επειδή τους εναντιοθήκαμε όπως μας είπαν χαρακτηριστικά και δεν τους δίναμε ταυτότητες και τέτοια φύγανε.
Οι μισοί σχεδόν κάνανε γυμνισμό στη παραλία για όποιον τον ενδιαφέρει.
Στο Καψάλι στο δημοτικό κάμπινγκ μείναμε πολύ ευχαριστημένοι ήταν πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και το προσωπικό που εργαζόταν εκεί αλλά και τα παιδιά που είχαν τη καντίνα απ'έξω.Το κάμπινγκ όμορφο και με φυσική σκιά από δέντρα, στα μείον ήταν ότι δεν είχε πολλές τουαλέτες και ντουζιέρες(τον Αύγουστο φέτος που είχε 300άτομα στο καμπινγκ γινόταν της μουρλής, τις μέρες που είμασταν εμείς δεν είχε κόσμο και δεν είχαμε πρόβλημα). Επίσης δεν είχε ζεστό νερό στις ντουζιέρες το οποίο για μένα προσωπικά δεν είναι πρόβλημα το καλοκαίρι μια χαρά έκανα μπάνιο, απλά το αναφέρω.
Το νησί έχει φανταστικές παραλίες- αξιοθέατα αναφέρω μερικα από τα must:
Καλαδί : μπορείς να πας και στις διπλα παραλίες που έχει και 2 σπηλιές(πας με τα ποδια)
Χύτρα: παίρνεις καραβάκι από το Καψάλι στο λιμανάκι και σε πηγαίνει 2ωρη εκδρομή στη Χύτρα όπου μπορείς να κολυμπήσεις μέσα στη σπηλιά, πολύ όμορφο, αξίζει να πάτε αν βρεθείτε στα Κύθηρα.
Μυλοπόταμος: Καταρράκτης Νεραιδας και για όσους τους αρέσει ο περίπατος, αξίζει να περπατήσετε το μονοπάτι που σε πάει στους δευτερους καταρρακτες 30' περίπου περπάτημα, αλλά αξίζει η διαδρομή , περνάς μέσα από παλιούς νερόμυλους και καταλήγεις στους 2ους καταρρακτες που είναι ακόμα πιο μεγάλοι.
παραλία Λυκοδήμου: ωραία παραλία, δεν έχει κοντά καντίνα κλπ θα πρέπει να έχετε προμυθεφτει από πριν τα βασικά , έχει επίσξς πολλά ψάρια για όποιον κάνει ψαροντούφεκο
παραλία Λιμνιώνας: πολύ όμορφη παραλία, λειτουργεί και ένα ταβερνάκι στη παραλία με νορμαλ τιμές όπου μπορείς να πιεις το κατιτις σου με το μεζεδάκι , παίζει και πολύ ωραία μουσική.
Από τον Λιμνιώνα για τους πιο δραστήριους μπορούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι που σε οδηγεί στη λεγόμενη Λίμνη είναι κανα 30'+ περπάτημα θες όπωσδηποτε παπούτσια, από τη παρέα κάποιοι είχαν μόνο σαγιονάρες μαζί και ήταν μαρτύριο η διαδρομή, γιατί για να φτάσεις στο προορισμό έχει μια δύσβατη κατάβαση από βράχυα. Αν αντέχετε να πάτε αξίζει πάντως.
Παραλία Χαλκός: ωραία παραλία , εχει και καντίνα για καφέκλπ
Στο λιμάνι στο Καψάλι είχε και εκεί πολύ ωραία παραλία με άμμο και παραδίπλα μια μικρότερη παραλία την οποία δεν θυμάμαι πως λέγεται.
Παραλία Διακόφτι: πολύ ωραία νερά , έμοιαζε λίγο με την Ελαφόνησο η παραλία
Και ο Αβλέμωνας ήταν πολύ ώραίο μέρος όπου μπορούσες να κάνεις και μπάνιο,
Από φαγητό μείναμε γενικά ευχαριστημένοι και οι τιμές ήταν λογικές για νησί.
Πολύ καλό φαγητό στο Μυλοπόταμο στο πλάτανο και στο χωριό Κάλαμος στη Φυλιώ.
κατα τα άλλα περάσαμε πολύ ωραία.
θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες στο προφίλ από το κάθε μέρος
#15276
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Tribal21r, teo_mpx, nikapos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 174
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 25

PanagiotisR απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Καλό φθινόπωρο φίλε st3f.
Χαίρομαι που πέρασε όμορφα. Στην παραλία Καλάμι δεν μπόρεσε να πας απ ότι φαίνεται ε? :(
#15326

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 • Δημοσιεύσεις: 1
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Katerina Mr απάντησε στο θέμα: Κύθηρα-ελεύθερο camping

Καλησπέρα σε όλους σας! Σκοπεύουμε να επισκεφτούμε φέτος τα Κύθηρα τη βδομάδα του 15Αύγουστου! Μας ενδιαφέρει μόνο το ελεύθερο camping. Όποια πληροφορία σας φαίνεται χρήσιμη, ευπρόσδεκτη!! Υπάρχει κάποιο μέρος που μπορούμε να στήσουμε κ να μην είναι σε παραλία? Θα υπάρχει κ σκύλος στη παρέα οπότε το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρχει ικανοποιητική σκιά. !! ;) :cheer:
#17599

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ