Ψάχνω νησί για ελεύθερο camping.....

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Χρήστος δημιούργησε το θέμα: Ψάχνω νησί για ελεύθερο camping.....

Γεια χαρά σε όλους

Γενικά είμαι άσχετος με το όλο θέμα αλλα μου αρέσουν οι περιπετειώδης διακοπές, είμαι 19 χρονών, λατρεύω την φύση αλλα δεν έχω κάνει ποτέ camping.
Αγαπάω υπερβολικά την θάλασσα και ότι έχει να κάνει με αυτήν, δεν είμαι απο αυτούς που την ξεχνούν τον χειμώνα, γιατί κάνω ψαρεντούφεκο όλο τον χρόνο (μεγάλη αρρώστια αυτή). Την θάλασσα την θέλω να δίνει τον εαυτό της αγνά πράγματα και φυσική ομορφιά, φρικάρω όταν βλέπω πάνω στις ακτές ξαπλώστρες, ομπρέλες, bar και ηλίθιες γκόμενες να πασαλείβονται με λάδια.
Γιαυτό σας παρακαλώ να μου πείτε σε πιο νησάκι θα βρώ μία παραλία που να συνδυάζει κόλπο με δύο ή ένα κάβο, αμμουδιά, λίγο μακριά απο το κύμα, ερημιά φυσικά και να καταλήγει σε δέντρα και θάμνους (για σκιά, δροσιά κλπ.) Δεν έχω πρόβλημα να πάω όπου και να υπάρχει κάποιο τέτοιο μέρος ή παρόμοιο σε όλη την Ελλάδα.
Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να μου τύχει ή κάτι να προβλέψω;

Το camping θα γίνει καλοκαίρι, θα είμαστε 2-3 άτομα με σκοπό το ψαρεντούφεκο.



Ευχαριστώ
#748

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 13
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

sv2mac απάντησε στο θέμα: Ψάχνω νησί για ελεύθερο camping.....

Φίλε Χρήστο καλησπέρα

Ίσως να μη σε βοηθήσω να βρεις μέρος που να συνδυάζει και ψαρεντούφεκο, τουλάχιστον εγω δεν γνωρίζω γενικά για τα θέματα αυτά αλλα θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα την Σαμοθράκη για ελεύθερο camping. Οι εικόνες δύσκολα περιγράφονται... παλα μαγεύεσαι και γίνεσαι ένα με την φύση, Εκεί δύο ακόμα camping. Το ένα είναι οργανωμένο και παρέχει ρεύμα κτλ κτλ αλλα είναι "κουτί" και δεν μαζεύει τόσο νεολαία, το δεύτερο είναι ημιοργανωμένο... διαθέτει τουαλέτα και ντούζ και ένα μικρό παντοπωλείο και καφέ. Είναι μόνο νεολαία. Οι τιμές είναι χαμηλές. Εκτός απο αυτά τα δύο που σε είπα μπορείς να κάνεις και ελεύθερο camping και αλλού στην Σαμοθράκη... Στην διάθεση σου για περισσότερες πληροφορίες.

Κώστας

#853

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ