Ελεύθερο στη Μυτιλήνη

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

panoulis44 δημιούργησε το θέμα: Ελεύθερο στη Μυτιλήνη

Κατ΄αρχή να συστηθώ. Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά 11 και 8 χρονών. Κάνω camping οργανωμένο και ελεύθερο από τα 15 μου. Καθώς λοιπόν πατάω τα 51 τα σχόλια είναι περιττά. Για το 2006 και 2007 μήνα Ιούλιο(θα παρακαλούσα όποιον/α γράφει σχόλια κλπ περί camping, να αναφέρει για ποιο μήνα μιλάει γιατί η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ), έκανα ελεύθερο στη περιοχή Χρούσος στη Μυτιλήνη. Είναι κοντά στο χωριό Μεσότοπος. Είναι μια πολύ μεγάλη αμμουδερή παραλία με χοντρή άμμο, πολύ ωραία θάλασσα, στην αριστερή όπως κατεβαίνουμε μεριά έχει μια ιδιόρρυθμη καντίνα, και στη δεξιά μια ταβέρνα που νοικιάζει και δωμάτια από πάνω. Εγώ κατασκήνωσα αριστερά, στα 50 μέτρα από τη καντίνα και στα 20 από τη θάλασσα, κάτω από αρμυρίκια. Η καντίνα προσφέρει σπιτικό φαγητό(Κώστας και Μαρία)στοιχειώδη τουαλέτα, νερό με λάστιχο για ντους και μπάνιο. Φυσικά δεν πληρώνεις τίποτα. Πέρυσι έβαλε και κάποιο κοινόχρηστο καταψύκτη. Δίπλα από το δρόμο που σε βγάζει στη καντίνα, υπάρχει ένα ποταμάκι με πολλές νεροχελώνες και από τα τραπεζάκια της καντίνας έχεις θέα μια "λιμνούλα" που σχηματίζεται πριν φθάσει στη θάλασσα. Για να μη μακρηγορώ για Ιούλιο τη συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! Παρεϊστικη ατμόσφαιρα άλλης εποχής, φοβερό φαγητό με πολύ καλές τιμές και δυνατότητα να ακούσεις καλή ελληνική μουσική. Ο Κώστας(γύρω στα 50 οικοδόμος αγρότης κλπ) θα βάλει και το δικό σου cd να παίξει, προσωπικά του χάρισα αρκετά για να ακούει και το χειμώνα. Τώρα για Αύγουστο μαζεύεται αρκετός κόσμος, πρόβλημα στη παραλία δεν υπάρχει γιατί είναι πολύ μεγάλη, αλλά τα σαββατοκύριακα μαζεύονται και αρκετοί ντόπιοι με σκηνή για διήμερο. Στο κέντρο της παραλίας τα αρμυρίκια είναι πολλά και μεγάλα. Μια σχετική αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει.Ελπίζω φυσικά όλοι να κρατάμε το επίπεδο του ελεύθερου εκεί που πρέπει!!!
#605
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": g_kon, erofilifan

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

betterpace απάντησε στο θέμα: Απ:Ελεύθερο στη Μυτιλήνη

Πολύ καλό topic! Μπράβο! Κάποιος άλλος να προσθέσει για ελεύθερο στη Μυτιλήνη; Άλλη παραλία; Κάτι έχω ακούσει για Ερεσσό, Βατερά..
#1703

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Mparmpouni απάντησε στο θέμα: Απ:Ελεύθερο στη Μυτιλήνη

Τώρα έγινα μέλος στο forum και λέω να απαντήσω μιας και μπορεί κάποιος άλλος να ενδιαφέρετε. Στον Χρούσο τα προηγούμενα χρόνια πάντως δημιουργούσε πρόβλημα στους κατασκηνωτές ένας Αθηναίος που είχε το εξοχικό εκεί και ερχόταν για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Πλέον το πρόβλημα λύθηκε από ότι έμαθα οπότε όλα καλά. Στην Ερεσό πάνε πολλά άτομα και κάνουν κάμπινγκ. Από ότι ξέρω έχει τα βασικά σε λίγο χάλια συνθήκες αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Κάτι άλλο που υπάρχει στα 15 χιλιόμετρα κάπου από την πόλη είναι στην παραλία της Χαραμίδας, όχι στην κεντρική, αλλά σε μια ποιο δίπλα, Νησέλι νομίζω λέγετε, που είναι η καντίνα "Το Καρπούζι". Σε φάση ελεύθερο καμπινγ πάλι μέσα σε πευκοδάσος που έχει τα βασικά. Και παραλία με βότσαλο και μια καλή καντίνα.
#13353
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": erofilifan

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 70
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9

RED_BEAR απάντησε στο θέμα: Απ:Ελεύθερο στη Μυτιλήνη

Οποιος ξερει κατι πιο προσφατο σχετικα με το οποιο μερος στο νησι , ας δωσει τα φωτα του
#25812

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ