Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο... ?

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Λινα δημιούργησε το θέμα: Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο... ?

Χαιρεται, καλως σας βρηκα και ολα τα σχετικα!

Εφαγα γυρω στις 3 ωρες στο ιντερνετ για να συνειδητοποιησω πως δεν προκειται να βγαλω καμια ακρη και επιτελους βρηκα την πρωτη ιστοσελιδα με ανθρωπους που ξερουν τι τους γινεται, και πολυ χαρηκα. :cheer:

Ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα ελειπα χρονια στο εξωτερικο και πια δεν εχω ιδεα τι γινεται εδω τριγυρω με καμπινγκ. Ειδικα επειδη ειμαστε λιγακι ειδικη περιπτωση, με σκηνη, χωρις αυτοκινητο, για τρεις-τεσσερις μερες μονο η αδεια καθε φορα... ε, δεν ειμαστε και οι τυπικοι καμπερ.

Επιπλεον ειμαστε και ελαφρα αλλεργικοι στα καμπιγκ οπου η σκηνη μας απεχει 22 εκατοστα με το ζορι απο του διπλανου... αλλα χωρις αυτοκινητο δεν γινεται και τελειως ελευθερο καμπιγκ. (Ποσο νερο να κουβαλησεις στο σακιδιο; :P )

Θυμαμαι απο τα παλια τα χρονια το τελειως χυμα της Σαμοθρακης, οπου εβαζες τη σκηνη οπου ηθελες και ειχε παντα απλετο χωρο. Χωρις πολλα πολλα βεβαια, αλλα αυτο δε μας χαλουσε καθολου, νερο και τουαλετες ειχε, κι ας μην ηταν καθαρες. Ξερει κανεις κατι παρομοιο καπου πιο κοντα στη Θεσσαλονικη; Χαλκιδικη, Πιερια, προς Καβαλα, κατι τετοιο; Διαβασα οσα γραψατε για την Πιερια και τη Χαλκιδικη, αλλα επειδη δεν εχουμε αυτοκινητο, προβληματιζομαστε οτι θα διαλεξουμε ενα, θα φτασουμε εκει, και μετα θα αναγκαστουμε να στησουμε τη σκηνη μας πλατη-πλατη με τον διπλανο, γιατι ποιος ξαναζαλωνεται τα παντα και ξαναμπαινει στο λεωφορειο γι'αλλου;

Οποιεσδηποτε πληροφοριες θα ανταμοιφθουν με ενδελεχεστατα comments και φωτογραφιες στην επιστροφη. B) Για να μην αναφερω και την ηθικη ικανοποιηση που θα επρεπε να νιωθει που θα διασωσει τη συζυγικη μου ευτυχια. ;)

Αυτα και σορυ για το μακροσκελες ασμα, αλλα τι να κανω, ειμαι περιγραφικος ανθρωπος... :blush: Καλως σας βρηκα!
#513

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ 4 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ :(
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΥΡΙΔΙΚΗ". ΤΟ ΤΗΛ. ΕΙΝΑΙ 2352061261-2-3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΤΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑΞΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ) ΔΕ ΘΑ ΣΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΜΕΝΟ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΧΥΜΑ :whistle: :whistle:, ΟΤΙ ΖΗΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!
ΑΠ' ΕΞΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΨΗΛΑ, ΘΕΟΡΑΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΣΤΗΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ (ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΩΡΟ), ΔΕ Σ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΖΗΤΑ ΜΟΝΟ 10ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑ ΣΚΗΝΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ...), ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Σ' ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΡΕΣΕΨΙΟΝ)ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΧΛΙΑΡΟ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΕΣΤΟ), ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΤΟΥΣΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!:silly: :silly:
ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΗ ΑΠΛΑ ΘΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΚΙΑ (ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ!!).
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΄Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΑΙ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ (Η ΓΡΙΤΣΑ). ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΚΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ Ή ΓΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ, ΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΗΤΑΝ ΠΗΧΤΡΑ!! ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ ΟΛΑ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 4 ΑΤΟΜΑ!!:woohoo: :woohoo:
ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/7 ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΤΗ ΦΕΥΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ (ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΕΙΜΑΙ) ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ :kiss:
#515

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Λινα απάντησε στο θέμα: Απ:Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο.

Χιλια ευχαριστω!!!

Ακουγεται τελειο, για την περιπτωση μας τουλαχιστον! Μονο που δεν χοροπηδαω στην καρεκλα αυτη τη στιγμη! :silly: :laugh: Ειδικα αυτο με την σκια με ενθουσιασε! Θα παρω τηλεφωνο αυριο πρωι πρωι απο τη δουλεια να μαθω ποσο μακρια ειναι με το ταξι, ε κι ας κουβαλησω και τρεις κονσερβες παραπανω στο σακιδιο αν δεν εχει μινι μαρκετ, σε τρεις μερες δεν προλαβαινεις να παθεις σκορβουτο.

Ειλικρινα δεν ξερω πως να σ'ευχαριστησω! Μολις μαθω κι αλλες λεπτομεριες για το μερος θα ενημερωσω, δεν ξερεις καμια φορα, μπορει να υπαρχουν κι αλλοι τρελοι σαν εμας που ερωτευονται την ιδεα ενος σχεδον εγκαταλελημενου καμπινγκ κι ενος ταβλαδορου παππου. :lol:

Αν δεν τα ξαναπουμε, καλα να περασεις και να χαιρεσαι τα κουταβακια σου. :)
#523

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 39
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ASLAN απάντησε στο θέμα: Απ:Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο.

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ!! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!!;)
ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ!! ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΕΑ:laugh: :laugh:
#526

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Λινα απάντησε στο θέμα: Απ:Αν το ελευθερο δεν ηταν τελειως ελευθερο.

Δεν προλαβα να γραψω απο τοτε που γυρισα, αλλα το υποσχεθηκα και οφειλω να πω ενα πραγμα...

Ηταν πραγματι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ψαχναμε. :)

Φτασαμε με τον προαστιακο απο Θεσσαλονικη στο σταθμο Λιτοχωρου και απο εκει ειναι 5 λεπτα (βλ. 7 ευρω) με το ταξι. Ο τυπος που το εχει ειχε προσφερθει να μας παραλαβει με το αυτοκινητο, αλλα περιμενε ταξι μπροστα και ειπαμε να μην τον σηκωσουμε τελικα. Ηταν παντως νεαρος, οχι παππους.

Το καμπινγκ ηταν οπως ακριβως το περιεγραψες, παρα πολυ σκια, νερο, ρευμα, οι τουαλετες και τα ντους ελαφρως χαλια, αλλα οχι τοσο που να μας χαλασουν, και μια τεραστια ωραια παραλια μπροστα. Ειχε παντως αρκετο κοσμο, οχι τοσο που να μη βρισκουμε να βαλουμε τη σκηνη, αλλα καποιος με τροχοσπιτο θα ειχε Ιουλιο μηνα μαλλον περιορισμενες επιλογες, κι αυτες κοντα στην εισοδο. Παρα πολλοι Βαλκανιοι, οι περισσοτεροι εως μονιμαδες, αμφιβαλλω αν ακουσαμε ελληνικα οσες μερες ημασταν εκει, αλλα παντως ησυχος και φιλικοτατος κοσμος, ολες οι ηλικιες, και πολλοι νεοι παρεες αλλα και πολλες οικογενειες με παιδια.

Η θαλασσα ηταν πολυ καλη και αρκετα καθαρη (και ως χαλκιδικιωτισσα ειμαι αρκετα κακομαθημενη), αμμος μεσα, αμμος και χαλικακι εξω, και οχι πολυ ρηχη. Τις μερες που πηγαμε ειχε αρκετο αερα καποιες φορες, και κυμα, αλλα δεν ξερω, δε νομιζω να ειναι μονιμο το φαινομενο. Εβρεξε κιολας οποτε υποθετω πως πεσαμε απλως σε καποιες κακες μερες. Παντως ο κοσμος εκει ειχε το αριστο (για εμας) συνηθειο να καθεται στην παραλια ακριβως μπροστα στο καμπιγκ, οποτε περπατουσαμε τριαντα μετρα στην παραλια και ειχαμε απειρη απλα, πολυ περιεργο πραγμα για Ιουλιο μηνα, και υπεροχο κατ'εμε.

Δεκα λεπτα με τα ποδια εχει ενα μινι μαρκετ και ενα μικρο εστιατοριο, και ειναι διπλα και ενα μεγαλο ξενοδοχειο με μινι μαρκετ, εστιατοριο και μπαρ. Ακριβως διπλα στο καμπιγκ ειναι ενα γλυκυτατο beach bar, που μας ενθουσιασε. Αν και ειμαι προκατειλλημενη απεναντι σε οτιδηποτε μπλοκαρει την παραλια με ξαπλωστρες, αυτο ηταν ησυχο, με λιγο σχετικα κοσμο, χωρις ενοχλητικη δυνατη μουσικη, και σχετικα καλογουστο. (Οι ξαπλωστρες ηταν αρκετα μετρα απο τη θαλασσα και δεν μπλοκαραν ολη την παραλια, εξ'ου και η εγκριση μου). Το καλυτερο ηταν οτι εχει και καποιες ξαπλωστρες και καποια τραπεζακια κατω απο δεντρα, και ο τυπος που δουλευε εκει ηταν γλυκυτατος και συμπαθεστατος. Γυρω στα τρια ευρω ο καφες, λουκουμαδες, πιτσα και πατατες τηγανητες το μενου, σε φυσιολογικες τιμες, και καποιες τεντες που μας εφτιαξαν τη μερα οταν εβρεχε (ποκερ και 3,50 η μπυρα, οχι ασχημα).

Στο ενα τεταρτο με τα ποδια απο την παραλια εχει ενα ακομα beach bar με ξαπλωστρες κατω, και τραπεζακια πανω στο βραχο με ομορφη θεα, σαφως πιο καλοντυμενο κοσμο αλλα χαριτωμενο, τουλαχιστον απ'εξω, γιατι μεσα δεν μπηκαμε. Η βολτα μεχρι εκει ομως αξιζε τον κοπο.

Τα highlights: η σκια, η απλα στην παραλια, οι ξαπλωστρες κατω απο τα δεντρα, και η θεα στον Ολυμπο μεσα απο τη θαλασσα. Και η οικονομια. Για δυο ατομα, με 26 ευρω τρενο και ταξι απο και προς Θεσσαλονικη, 10 ευρω στο καμπιγκ τη βραδια, και αντε και κανενα δεκαευρω-εικοσαευρω το πολυ τη μερα για καφεδες, ποτα ή κατι να τσιμπησουμε (γιατι φαγητα και ποτα ειχαμε φερει), μας βγηκε παμφθηνα η ολη υποθεση και λεμε να το ξανακανουμε.

Φωτογραφιες εχω μονο οσες εβγαλα με το κινητο, αμα εντοπισω επιτελους το καλωδιο θα τις ανεβασω.

Παντως, για τυπους σαν εμας που ψαχνουν ησυχα και απλα πραγματα σε φθηνες τιμες, το συνιστω ανεπιφυλακτα. Περασαμε υπεροχα και ξεκουραστηκαμε σαν να ειχαμε παει ενα μηνα διακοπες.


Και μια ερωτηση. Κατι ακουσα καπου για κατι νησακια (Γαιδουρονησια νομιζω) προς Ουρανουπολη, Αγιονορος μερια, για καλα μερη για ελευθερο καμπινγκ. Ξερει κανεις τιποτα;

Αυτα, και παλι ευχαριστω για τη συμβουλη που μου εφτιαξε το φετινο καλοκαιρι. :)

ΥΣ. Ξεχασα να πω πως κατι χτιζουν στα αριστερα του καμπιγκ, οποτε οσοι ειχαν στησει εκει κοντα ειχαν τις καθημερινες τα πρωινα αρκετη φασαρια. Εμας δεν μας ενοχλησε γιατι ημασταν ολη μερα στην παραλια και πηγαιναμε απο την αλλη μερια, αλλα φανταζομαι πως καποιους αλλους θα τους ειχαν σπασει τα νευρα. Προτιμηστε να στησετε προς τα δεξια ή πιο μακρια απο την παραλια αν χτιζουν ακομα.
#604

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ