Παραλία Χιλιαδούς , Εύβοια - Πληροφορίες(??)

  • Δημοσιεύσεις: 20
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

rulenstein δημιούργησε το θέμα: Παραλία Χιλιαδούς , Εύβοια - Πληροφορίες(??)

Γεια χαρά . Διάβασα κάποια πράγματα που έγραψε κάποιος φίλος/φίλη σε αυτό το θέμα --> (www.e-camping.gr/index.php?option=com_ku...10&limitstart=10#292) αλλά αυτά είναι πριν ένα χρόνο.

Σκοπέυω να πάω τέλος Ιούλη για 2-3 βράδια με αμάξι για ελέυθερο(προφανώς).Έχει πάει κάποιος πρόσφατα για να ξέρει αν υπάρχει πρόβλημα με το ελεύθερο camping??Δεν μιλάω απαραίτητα για πάνω στην παραλία αλλά και για το σημείο με το ποτάμι και τα δέντρα που απο ότι διάβασα είναι λίγο πριν την παραλία.Γιατί είναι μεγάλη διαδρομή και δεν θέλω να πάω τζάμπα εκεί...Επίσης,διάβασα ότι έχει πολύ κόσμο γενικά και εγώ δυστυχώς μπορώ να πάω μόνο Σάββατο-Δευτέρα.Υπάρχει περιπτωση να μην βρω κανένα μέρος για τη σκηνή και αν δεν βρω υπάρχει καμία εναλλακτική εκεί κοντά ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πληροφορία.
#1491

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 4
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

lathos απάντησε στο θέμα: Απ:Παραλία Χιλιαδούς , Εύβοια - Πληροφορίες(

Φίλε μου καλησπέρα.
Τελευταία φορά Χιλιαδού πήγα πριν 1,5 χρόνο και κατάλαβα ότι έχει έρθει το τέλος για αυτή την υπέροχη παραλία...
Σαββατοκύριακα γεμίζει όσο δεν πάει και βρωμίζει αντίστοιχα.Επίσης έχουν χτιστεί και αρκετά σπίτια.
Πρόσφατα έμαθα από φίλο και πολύ παλίο κατασκηνωτή ότι η περιοχή με τις ελιές λίγο πιο πάνω από την παραλία έγινε χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ γιατι έχω περάσει υπέροχα στην περιοχή.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω (αν και βγάζω πολύ μαυρίλα). Εαν τελικά αποφασίσεις να πάς ελπίζω να έχει ακόμη αυτή τη μαγευτική ομορφιά που μας κάνει να την ονειρευόμαστε ακόμη όταν πλησιάζει το καλοκαίρι.

lathos
#1495

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 11
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Nikolas απάντησε στο θέμα: Απ:Παραλία Χιλιαδούς , Εύβοια - Πληροφορίες(

Ρε παιδιά τη παίζει εκτός από χιλιαδού, ποτάμι και αλμιρίχι για ελέυθερο στην εύβοια?
#1607

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 7
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

betterpace απάντησε στο θέμα: Απ:Παραλία Χιλιαδούς , Εύβοια - Πληροφορίες(

Λίγο off-topic αλλα απανταω: εγω περασα απο Ποταμι κ ξενερωσα απ΄τον πολυ κοσμο (ΣΚ τον Ιουνιο φαντασου τωρα) οποτε κινηθηκα πιο δυτικα, προς Λιβαδι, απο τον παραλιακο δρομακο. Εχει διαφορες παραλιες στη σειρα, με ωραια νερα κ πολυ λιγοτερο κοσμο απ'το Ποταμι. Ομως ο παραλιακος δρομος ειναι χωματοδρομος κ σε πολλα σημεια ουτε καν στρωμενος. Εγω με συμβατικο αυτοκινητο(οχι τζιπ) την παλεψα, αλλα θελει καποιο θαρρος κ υπομονη! Επισης δεν εχει καθολου σκια σε αυτες τις παραλιες. Εμεις στησαμε στο Λιβαδι που μας φανηκε η καλυτερη. Τοτε ειχε 4-5 σκηνες ακομα, η παραλια ειναι μεγαλη. Απο σκια μονο διπλα στα βραχια, όπου έκανε σκια μεχρι να μεσημεριασει. Κατα τα αλλα ησυχα κι απομερα, πολυ ομορφα..(Αν κ τελικα ειχαμε ενα περιστατικο με κατι πιτσιρικια ντοπια καγκουρακια που σκασανε με τα feroza μεσ'την παραλια κ βαζανε τερμα σκυλαδικα, παραλιγο να πεσει ξυλο, ισως κακως δεν επεσε,ηταν πολυ ενοχλητικο, ελπιζω να μην το κανουν τακτικα αυτο.) Ααα φυσικα ειναι τελειως ερημια, αν δε θες να τρεχεις στην καντινα στο Ποταμι πηγαινεις εξοπλισμενος.. Το μερος αναγνωριζεται απο εγκαταστασεις της ΔΕΗ προς την ενδοχωρα που ομως απο την παραλια δε φαινονται
#1700

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ