ΚΥΘΗΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 2020

  • Δημοσιεύσεις: 17
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3

choco-banana δημιούργησε το θέμα: ΚΥΘΗΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 2020

Καλησπέρα σε όλους! Τη προηγούμενη βδομάδα τη περάσαμε τρεις φιλοι στα πολύ μαγευτικά Κύθηρα!! (19/-24/7)

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το δημοτικο κάμπινγκ είναι κλειστό!!
Επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου δεν υπάρχει και το τηλέφωνο είναι νεκρό.
Σε συζητήσεις με καταστημαρχες στη χώρα μας είπαν πως ο Δήμαρχος αρνείται να το ανοίξει πάρα τις ενστάσεις και τις υπογραφές που μάζεψαν κάτοικοι του νησιού καθώς αρνείται επίσης και να το ανακοινωσει στο site λέγοντας μαλιστα πως "θα έρχονται οι κατασκηνωτες, θα το βρίσκουν κλειστό και θα κλείνουν δωμάτια"!!! Προσοχή λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι.

Εμείς επιλέξαμε τα τρία βράδυα να κάνουμε ελευθερο.
Ελεύθερο άνετα και χωρίς άγχος γίνεται στο Σπαραγαριο. Εξαιρετικη παραλια κατω απο τη Χωρα και διπλα στο Καψάλι, στην οποια πρέπει να κανεις μια μικρη καταβαση απο κατι σκαλια για να φτάσεις (οι ακροφοβικοι σαν και μενα λιγο προσοχη xD). Ειχε περιπου 5 σκηνες στημένες μόνιμα.

Στησαμε ενα βραδυ σε ενα εγκαταλελειμμένο μαγαζί στο Καψάλι και το πρωι ξεστησαμε εννοειται γιατι σιγουρα καραδωκουσαν να μας καρφώσουν.

Το τελευταιο βραδυ στησαμε στη παραλια Λορετζο στα βορεια του νησιου. Δεν είχε αλλη σκηνη, αλλα δεν έχει ορατοτητα κάνεις. Φυγαμε κατα τις 10 το πρωι για να παμε σε αλλη πλευρα του νησιου. Κοντα ειναι δυο μεγαλες παραλιες με ντουζιερες. Γενικά το βόρειο κομματι του νησιου δεν εχει ωραιες θαλασσες και το Λορέντζο επίσης υστερουσε σε αυτό το κομμάτι.

Περάσαμε απο Παλαιοπολη όπου έχει αναφερθεί εδώ πως κάνουν ελευθερο. Δεν είδαμε καμια σκηνη και σαν παραλια δεν μας ξετρελανε οπότε δε στήσαμε. Μάθαμε αργότερα πως κάνανε καρφωτη σε ενα ζευγάρι και τους εγινε παρατήρηση.

Γενικά δεν ακούσαμε ποτέ κάτι για πρόστιμο παρά μονο για παρατηρήσεις.

Το νησί ειναι ολα τα λεφτα!!! Οσοι πατε προσοχη και καλες διακοπες!!
#24971
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": heisenberg

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ