Προτάσεις για ελεύθερο κάμπινγκ κοντά στην Αθήνα

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

moil δημιούργησε το θέμα: Προτάσεις για ελεύθερο κάμπινγκ κοντά στην

Καλησπέρα παιδιά ,είμαστε μια παρέα 4-5 φοιτητών και σκεφτόμασταν να πάμε για 4-5 βράδια ελεύθερου κάμπινγκ στο Αγκίστρι κυρίως λόγου το ότι είναι κοντά στην Αθήνα και πολύ οικονομικά. Κοιτάζοντας λίγο στο ίντερνετ και μαθαίνοντας και 2 πράγματα από γνωστούς μάθαμε για τα πάμπολλα ανά καιρούς πεσίματα και πρόστιμα σε κατασκηνωτές κυρίως στο δάσος της Χαλικίαδας αλλά και στην Δραγονέρα. Καθώς άπειροι στο ελεύθερο όλοι φοβόμαστε το πέσιμο και τον διαρκή φόβο τον αστυνόμων λέμε να αφήσουμε το Αγκίστρι και να κοιτάξουμε για κάτι εξίσου οικονομικό όμορφο και κοντά. Οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι όσο αφορά διαφορετικό προορισμό ή συμβουλές για το Αγκίστρι θα μας σώσετε. Υπερευχαριστώ.
#24488

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

tafro απάντησε στο θέμα: Προτάσεις για ελεύθερο κάμπινγκ κοντά στην

Καλησπέρα παιδιά, η Εύβοια έχει πολλές παραλίες για ελεύθερο χωρίς να κυνηγάνε. Εάν ψαχτείτε, θα βρείτε αρκετές. Προς Πετριές έχει στην σειρά παραλίες για όλα τα γούστα (Στόμιο, Χερόμυλος, Μάγειρας). Γενικότερα εάν είστε πιτσιρικαρία και αντέχετε την ταλαιπωρία, η Εύβοια έχει πολλές παραλίες για ελεύθερο.
...και πάνω από όλα σεβασμός στην φύση στο ελεύθερο παιδάκια! Έχει και αυτό κανόνες που δεν είναι αναρτημένοι κάπου, παρά μόνο στην συνείδησή μας!!!!
Θοδωρής
#24492

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ