Απορίες για ελεύθερο στη Σαμοθράκη

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

FuckingCamper δημιούργησε το θέμα: Απορίες για ελεύθερο στη Σαμοθράκη

Ειμαστε φοιτητοπαρεα 6-7 ατομα και τελη ιουλιου με αρχες αυγουστου θα παμε Σαμοθρακη για καμπινγκ, αλλα μη εχοντας παει κανενας μας ξανα εκει, εχουμε καποιες ερωτησεις. Ειμαστε, καταρχην, πρωταρηδες στο ελευθερο καμπινγκ και θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει το ελευθερο ή αν θα ηταν καλυτερο να παμε σε καποιο οργανωμενο (ή γενικοτερα τι καμπινγκ υπαρχουν στη Σαμοθρακη). Οσον αφορα αυτο το κομματι, θα ηθελα να ξερω ποσο συχνα και αν γινονται ελεγχοι απο την αστυνομια για "παρανομο" καμπινγκ.

Επισης, τι πραγματα να παρουμε μαζι μας που μπορει να χρειαστουν, τι να κανουμε με το θεμα νερο (δεν θα εχουμε αυτοκινητο), και γενικοτερα οτι tips μπορει να εχετε θα ηταν πολυ καλοδεχουμενα.
Ευχαριστουμε εκ των προτερων.
#19624

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 4
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

ΙΝΚ απάντησε στο θέμα: Απορίες για ελεύθερο στη Σαμοθράκη

Είναι πανέμορφο μέρος, αξίζει και με το παραπάνω. Στα Θέρμα θα πάτε, έχει εκεί 2 οργανωμένα κάμπινγκ, δεν έχω πολλές πληροφορίες, κάπου είχα διαβάσει ότι το δημοτικό είναι δωρεάν (επιφυλάσσομαι)! Πάντως το πρώτο οργανωμένο που συναντάς, το "ημιελεύθερης διαβίωσης" είναι μέσα σ'ένα ήσυχο δάσος και διπλα στη θάλασσα, μαγευτικό! Ελεύθερο κάνουν αβέρτα στη γριά βάθρα (είχε γίνει έλεγχος εκεί το 2014 μέσα Αυγούστου), αλλά αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια να ψάξετε όλες τις διπλανές βάθρες που δεν έχουν τόσο κόσμο ούτε είναι τόσο περιζήτητες. Γενικά, έχει τα ποτάμια και άπειρα νερά στη Σαμοθράκη, δε θα σας λείψει το νερό, πίστεψέ με, μπορεί να φάτε κ καμιά βροχή! Έχει πολύ κοντά καταστήματα έτσι κι αλλιώς για πόσιμο νερό! Να μη χρησιμοποιείτε στο ποτάμι καθόλου χημικά όμως(ψάξε ειδικό σαμπουάν στο φαρμακείο και αυτό με το ζόρι δλδ), και να μην αφήσετε σκουπίδια/μαζεύετε ο,τι αφήνετε, για να μη δημιουργούνται εστίες μόλυνσης! Αφού είστε καινούργιοι προτείνω να διαβάσετε κάποιον οδηγό από εδώ!
Α! Και να επισκεφθείτε και τη Χώρα!!!
#19657

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 14
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

pandelakos77 απάντησε στο θέμα: Απορίες για ελεύθερο στη Σαμοθράκη

ο ink καλα ταλεει.μετα τα θερμα υπαρχουν 2 καμπινγκ.το ελευθερης διαβιωσης το οποιο ειναι ενα καταπληκτικο περιφραγμενο δασος,χωρις τσιμεντο καθολου,χωρις ρευμα,χωρις ζεστο νερο στα ντουζ,μεεα μον τυπου μρκετκαφακι στ πυλη για τα τελειως απαραιτητα ψωνια σου.οι χρεωσεις το 2013 ηταν 10 ευρω την ημερα για 2 ατομα και μια σκηνη.εναι σαν τυπου ελευθερης διαβιωσης καμπινγκ.το βραδυ αραζει απ εξω και μια καντινα.η θαλασσα μπροστα παντως εχει πολυ πετρα,πολυ κοτρωνα και δεν ειναι και η καλυτερη για μπανιο.στο ενα χιλιομετρο βρισκεται το οργανωμενο καμπινγκ,το οποιο τα εχει ολα αλλα οχι τοσο καλη σκια οπως το ελευθερης διαβιωσης.στις βαθρες γινεται ο χαμος απο ελευθερο καμπινγκ,αλλα το 2014 εγινε μια μεγαλη σκουπα απο αστυνομια και δημο.παντως πιστευω αν και free camper εδω και χρονια,στις βαθρες δεν θα εστηνα.εχε πλυ κοσμο πολλους τουριστες.τουλαχιστον στις γνωστες βαθρες.επισης ενα πραγμα που ποναει ειναι η ελειψη παγου-παγοκολωνας στο νησι.νερο θα πινεις δροσερο αλλα οχι παγωμενο.
#19785

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ