πρωτη φορα...

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

vellamos δημιούργησε το θέμα: πρωτη φορα...

καλησπερα παιδια. σχεδιαζουμε με μια παρεα να παμε για κατασκηνωση(ελευθερη).ειναι πρωτη φορα που θα παμε ολοι μας. εχουμε μια σκηνη για 4 ατομα και οπως ειναι λογικο εχουμε και αποριες.ειμαστε απο επαρχια και συγκεκριμενα απο ναυπακτο και εχουμε διπλα μας ενα σχετικα μεγαλο ποταμι οπου και λεμε να παμε.σε καποια σημεια ειναι βαθυ και εχει κατω αμμουδια.ειναι πολυ επικυνδινο που ειναι ποταμι???οποιος ξερει η περιοχη ειναι στου μπανια πιο πανω απο την γεφυρα. κατω απο την σκηνη τι πρεπει να βαλουμε? οσο για φωτιες και φαγητα ειμαστε κομπλε μιας και ειμαστε αλανια :silly: θα κατσουμε 1-2 νυχτες. οτι συμβουλες μπορειτε να δωσεται θα το εκτιμησω πολυ
#7270

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 32
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2

JOSH απάντησε στο θέμα: Απ: πρωτη φορα...

Καλησπερα φιλε,κοιτα προτεινω να παρεις οπωσδηποτε βαλιτσακι πρωτων βοηθειων,φακους ,μαχαιρι επιβιωσης,καλους υπνοσακους, και πολλα καλαμακια μαζι με μπυρονια!!!:P Τωρα για το εδαφος παρε ενα δαπεδο οσο η σκηνη βαλε το απο κατω για καλυτερη μονωση απο την υγρασια και κανα ναυλον για να το ριξεις απο πανω σε περιπτωση βροχης αμα δεν ειναι καλη η σκηνη.Οσο για το που θα στησεις δες το καλα μην ριξει καμια μπορα και φουσκωσει το ποταμι και κανετε σκηνοραφτινγκ:laugh: καλο καμπινγκ!!!

WORK LESS SURF MORE....!!!
#7275

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

vellamos απάντησε στο θέμα: Απ: πρωτη φορα...

το πρωτο που κανονισαμε ειναι καλο φοριτο ψυγειο και απειρα μπυρονια μπριζολιδι και λουκανικα. απο την παραγωγη στην καταναλωση μιας και ειναι ολα homemade. το προβλημα θα ειναι το στησιμο της σκηνης μιας και δεν εχω στησει ξανα. ποσο δυσκολο θα ειναι ??θα παρει ωρα? μηπως θα ηταν κκαλυτερα να την στησω σπιτι να δω και πως στηνεται να δω και ποση ωρα θα παρει?τι προτεινεις?
#7286

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: πρωτη φορα...

Γεια σου vellamos και καλώς ήρθες στην παρέα:)

Μια και πηγαίνετε για λίγες μέρες δεν αξίζει τον κόπο να στήσεις πρώτα σπίτι, στην χειρότερη των περιπτώσεων να σας πάρει μισή ώρα (αν είναι τύπου igloo).

Από κάτω θα πρότεινα ελαιόπανο μια και αφήνει την υγρασία να περάσει και όχι να συγκεντρώνεται κάτω από την σκηνή (θα έχει λογικά και υγρασία, ιδίως το πρωί).
Όπως λέει και ο JOSH ένα αδιάβροχο νάιλον για πάνω από την σκηνή είναι καλή ιδέα σε περίπτωση βροχής, οι υπόλοιπες συμβουλές του επίσης πολύ καλές (προσοχή στο στήσιμο, φακοί κτλ).

Καλό κάμπινγκ και καλά να περάσετε.:)

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#7287

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 883
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 233

RottenLungs απάντησε στο θέμα: Απ: πρωτη φορα...

Απλα άμα η σκηνή είναι καινούρια, καλό είναι να την στήσεις σπίτι για να δείς αν έχει κανα ελάτωμμα, ώστε να την γυρίσεις πίσω. Τρελή ξενέρα να το καταλάβεις στις διακοπές. Άμα είναι παλιά δεν υπάρχει λόγος.

Απλα δές κανα βίντεο στο internet για να έχεις κάοια ιδέα, γιατι στην ερημιά ποιόν θα βρείς να ρωτήσεις.

Ώραία θα είναι.

Υ.Γ. Τώρα με έψησες άσχημα να οργανώσω κανα μπάρμπεκιου με φιλαράκια

"Straight Story" του Lynch και "Into the wild" [Αγαπημένες ταινίες]
#7292

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ