help

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Οκτ-93 δημιούργησε το θέμα: help

Για πρωτη φορα αποφασισα με τον φιλο μου να παμε το καλοκαιρι για camping..... Λογω και της κρισης πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση....
Ομως δεν ξερω τι πρεπει να παρω μαζι μου.... help me.... τι πρεπει να γνωριζω για το camping και τι εξοπλισμο πρεπει να εχω;... Δεν θελω να χαλασω και πολλα λεφτα...
#4644

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 52
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 13

TheChald απάντησε στο θέμα: Απ: help

Καλησπέρα,

Και καλή αρχή με την νέα σου ασχολία. Ελπίζω να σου αρέσει και να πας για camping και του χρόνου.

Ένα πολύ ωραίο post για να σε βοηθήσει…

www.e-camping.gr/forum/2-%CE%9F%CE%B4%CE...%CE%B9%CE%B1-Camping
#4649

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: Απ: help

γεια σου oct1993
καλωσήρθες στην παρέα μας. το link που σου πρότεινε ο TheChald είναι αρκετά κατατοπιστικό. για τα υπόλοιπα, εδώ είμαστε.
να σημειώσω μόνο ότι το κάμπινγκ δεν είναι λύση και δεν είναι μόνο για την κρίση. για εμάς σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο.

www.e-camping.gr/forum/2-Οδηγίες-προς-κα...7-ΓΙΑΤΙ-ΠΑΤΕ-CAMPING
#4651

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1160
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 214

saracen απάντησε στο θέμα: Απ: help

Καλώς ήρθες στην παρέα μας oct1993.:)

Όπως, πολύ σωστά, έγραψε και ο vassilis το κάμπινγκ είναι πολλά περισσότερα από μια λύση για την κρίση. Άλλοι το λατρεύουν:lol: και άλλοι το βλέπουν σαν εξαναγκασμό:S , ελπίζω να πέσεις στην πρώτη κατηγορία.

Αφού ανέφερες την κρίση και είναι και η πρώτη φορά που αγοράζεις εξοπλισμό θα σου πρότεινα τα εξής:

1ον) επέλεξε ένα αρκετά οργανωμένο κάμπινγκ για πρώτη φορά και κάνε τις αγορές εξοπλισμού μινιμαλιστικά (ώστε το κόστος του εξοπλισμού να μην ανέβει πολύ). Τις ελλείψεις σου θα τις καλύψεις σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ (καλύτερος φωτισμός, τουαλέτες, ντουζιέρες και λοιπές παροχές).

2ον) Το βασικότερο μέρος του εξοπλισμού (για μένα τουλάχιστον) είναι η σκηνή. Θα βρεις πολλές προτάσεις και σχόλια για σκηνές στην κατηγορία Περί σκηνής ο Λόγος . Αν χρειαστείς βοήθεια για την επιλογή σκηνής ζήτησε την, σίγουρα κάποιοι θα σε βοηθήσουν.

3ον) Τα σημαντικότερα δύο στοιχεία που κάνουν την διαμονή σε κάμπινγκ ευχάριστη είναι η καλή παρέα (με καλή διάθεση) και η αγάπη για τη φύση. Η καλή παρέα είναι βασικός παράγοντας όπου και αν πας, αλλά θα πρέπει να αποδεχτείς το ότι θα μένεις και στην φύση.

Η αποδοχή σημαίνει το να ξέρεις πριν πας ότι θα έχει ζουζούνια, ότι υπάρχει περίπτωση να βραχείς ή να σκάσεις από την ζέστη μέσα στην σκηνή σου (το καλό στήσιμο και ο σωστός εξοπλισμός βοηθάνε βέβαια αλλά έρχονται με την εμπειρία), ότι κάποια φασαρία από τους γείτονες θα έχεις (ακόμα και στα πιο ήσυχα κάμπινγκ) κτλ.
Για αυτό λέω ότι θέλει καλή παρέα και αγάπη για την φύση.

Όλα τα άλλα έρχονται, ένας νέος κόσμος θα ανοίξει...:)

"Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω"

Καζαντζάκης
#4657

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 278
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 36

NIKOLAOS=CAMPER απάντησε στο θέμα: Απ: help

;) ;) ;)

Φιλοι Campers καλημερα σε ολους και........ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και...........ΚΑΛΟ CAMPING για φετος;)

oct1993 καλως ηρθες στη μεγαλη παρεα των πραγματικων CAMPERS.Τα εχει πολυ ωραια ο saracen.Αν αγαπας τη φυση σιγουρα θα περασεις αξεχαστα στο camping.Μια πολυ καλη σκηνη,να αξιζει τα λεφτα της,γιατι απο εκει εξαρταται αν θα περασεις ωραια.Ενα πολυ καλο στρωμα για καλο υπνο και τα υπολοιπα ειναι ευκολα με λιγη καλη διαθεση.Μη λυπηθεις τα χρηματα για πολυ καλη σκηνη και υποστρωμα.Και βροχες θα φας και οι καλοι γειτονες θα σας ενοχλησουν και εσεις θα τους ενοχλησετε,αυτα ομως ειναι τιποτε μπροστα στη ζωη που θα περασετε κατω απο το δεντρο και διπλα στη θαλασσα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ και ΚΑΛΟ CAMPING;) ;)
#4659

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 53

navajo απάντησε στο θέμα: Απ: help

καλησπερα κ καλη αρχη κ απο μενα!

αυτο ακριβως,δεν ειναι λυση αναγκης,ειναι η μοναδικη λυση,βασικα η επιλογη αυτη εχει να κανει με πολλα περισσοτερα απο μια λυση,ειναι τροπος ζωης κ γενικος τροπος σκεψης κ αντιληψης!θα το λατρεψεις κ θα το αγαπησεις κ αν το σεβαστεις,θα αγαπησει κ αυτο σενα!;)

against racism
#4666

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 4
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Kristen* απάντησε στο θέμα: Απ: help

Καλησπερα σας!

Μιας και ειμαι και εγω καινουργια θα ηθελα αν ειναι δυνατον να με κατατοπσετε για το πως ακρβως γινονται οι χρεωσεις και πως υπολογιζονται.Παραδειγματος χαριν , το αυτοκινητο και το ρευμα. Ευχαριστω πολυ.

ο σιωπων συναινει.
#5688

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 263
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 49

Tesla απάντησε στο θέμα: Απ: help

Τυχὸν λεπτεπίλεπτοι ἀς μὴν μποῦν στὸν κόπο νὰ ἀσχοληθοῦν. Ἀν ἕνας κόκκος σκόνης ἢ ἕνα ἔντομο σοῦ προκαλεῖ φρίκη τότε ἄσ'το καλύτερα.

Τὰ βασικὰ εἶναι ἡ σκηνή, ὑπόστρωμα, ὑπνόσακος, φακός, εἶδη ἀτομικῆς ὑγιενῆς (κυρίως κ*λ*χαρτο). Γιὰ τὰ ὑπόλοιπα ἀπαιτούμενα ὑπάρχουν συζητήσεις (νὰ μὴν ἐπαναλαμβανόμαστε).
Στὴν διεύθυνση τὴν ὁποία ἔβαλε παραπάνω ὁ φίλος TheChald ἔχουν ἐκφραστεῖ διάφορες ἀπόψεις. Ὁ καθένας λέει τὰ δικά του. Δὲν ὐπάρχει σωστὸ καὶ λάθος, ἀπλῶς ὁ καθένας ἔχει τὸν τρόπο του, τὸ στύλ του. Θὰ δεῖς τὶ σοῦ ταιριάζει καὶ τὶ ὄχι.


Τουλάχιστον τὴν πρώτη φορὰ πᾶς σὲ ὀργανωμένο. Ὅσον ἀφορὰ τὸ φαγητὸ τὴν βγάζεις εἶτε στὸ ἐστιατόριο τοῦ κάμπινγκ εἶτε σὲ γύρω μαγαζιά. Θὰ διαπιστώσεις τότε ὄτι κάθε μέρα φαγητὸ ἀπ'ἔξω δὲν συμφέρει. Θὰ χρειαστεῖ κάποιος ἐξοπλισμός: ἐστία ὑγραερίου, 1-2 σκεύη κ.ο.κ.. Ἀλλὰ μὴν ξεκινήσεις ἀπὸ τῶρα τέτοια ψώνια. Πήγαινε ἕνα ΣΚ μὲ τὰ στοιχειώδη, "κόψε κίνηση" καὶ μετὰ θὰ ἔχεις μιὰ πρώτη εἰκόνα τοῦ τὶ θὰ χρειαστεῖς.
#5691

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ