Re:Ασπροβάλτα

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Στρατης δημιούργησε το θέμα: Ασπροβάλτα

Χαιρετω την παρεα! Καινουργιος στο forum αλλα σχετικα "παλιος" στο αθλημα με την αγαπημενη σε ολους μας Σαμοθρακη να με βαζει στο παιχνίδι! Φετος λογω των νεων μετρων δε θα μπορεσω τελικα να παω και ψαχνοντας για πρωτη φορα τα camping στην ηπειρωτικη Ελλαδα - που παντα νομιζα οτι δεν αξιζουν τιποτα μπροστα στα νησια - κατεληξα στην Ασπροβάλτα ως ιδανικοτερη επιλογη για να παω μερικες μερες με την κοπελα μου.
Εχει παει κανεις λοιπον Ασπροβαλτα σχετικα προσφατα ( η τελευταια αξιολογηση ειναι του 2019) να μας πει τι παιζει κυριως απο αποψη μετρων, αλλα και γενικα πως ειναι το μερος απο αυτο που αφησαν οι τελευταιοι το 2018-19;
#25306

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 481
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 141

pankan απάντησε στο θέμα: Re:Ασπροβάλτα

Δεν έχω πάει Ασπροβάλτα αλλά σε όποιο έχω πάει ή δει στην ευρύτερη περιοχή από Λάρισα και πάνω, είναι κάμπινγκ μονιμάδων. Θα πάθεις σοκ με τις κατασκευές που κλείνουν τα τροχόσπιτα. Καμιά σχέση με Σαμοθράκη.
Αφού όπως καταλαβαίνω κοιτάς βόρεια, δες το κάμπινγκ της ΕΤΑΔ (τέως ΕΟΤ) στο Φανάρι. Έχει μονιμάδες αλλά είναι τέτοιος ο χώρος που δεν ενοχλούν. Ζήτησε να στήσεις σε χώρο τροχόσπιτου ακόμη κι αν έχει μεγαλύτερη χρέωση.
Στα δυτικά μπορώ να σου προτείνω το Καλαμίτσι στη Πρέβεζα. Καλό και χωρίς μονιμάδες.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
#25307

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

Στρατης απάντησε στο θέμα: Re:Ασπροβάλτα

Αυτο με τους μονιμαδες το ξερω και το εχω δει και στη Θασο που ειχαν οι θειοι μου τροχοσπιτο, αλλα και το Φαναρι απ οτι εχω ακουσει εχει ξεπεσει πολυ και προσελκυει κυριως βουλγαρους και οι εγκαταστασεις του δεν ειναι και στα καλυτερα τους, οπως ακριβως και το δικο μας στην Αλεξανδρουπολη.
Η Πρεβεζα μου πεφτει πολυ μακρια, και ψαχνω κυριως κατι με πρασιναδα αλλα και κινηση, οχι ησυχαστηριο δηλαδη, γι αυτο μου τραβηξε το ενδιαφερον η Ασπροβαλτα ή εστω το Κρυονερι Ροδοπης, αν εχει παει καποιος σε αυτα θα ηθελα να ξερω αν αξιζουν.
#25308

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ