2η Εκθεση αποδραση στην φυση

  • Δημοσιεύσεις: 22
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

triteknos δημιούργησε το θέμα: 2η Εκθεση αποδραση στην φυση

Στις 15-17 Μαΐου στον υπαίθριο χώρο ολυμπιακού κέντρου ξιφασκίας θα πραγματοποιηθεί τελικά, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις κάποιων, η έκθεση για το camping.

Οδηγίες Πρόσβασης

Με αυτοκίνητο:
-Από Λεωφόρο Ποσειδώνος: Στο ύψος του Αγ. Κοσμά, θα στρίψετε στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπου είναι η είσοδος των
Ολυμπιακών ακινήτων (κέντρο Ξιφασκίας).
-Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Με κατεύθυνση προς Γλυφάδα στρίβετε δεξιά στη Λ. Αλίμου και στο τέλος του δρόμου στρίβετε αριστερά -κάτω από τη γέφυρα - με κατεύθυνση προς Ελληνικό - Γλυφάδα. Στη συνέχεια, μετά από 1,5 χλμ περίπου, στον Άγιο Κοσμά στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (είσοδος έκθεσης).
-Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Στο τέλος της Εθνικής Οδού, έξοδος προς
Γλυφάδα, ακολουθείτε πορεία προς Ελληνικό μέσω παραλιακής. Στη συνέχεια η πορεία σας είναι ίδια όπως αυτή της Λ. Ποσειδώνος.
-Από αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο
και με κατεύθυνση προς Αθήνα ακολουθείτε πορεία προς Βάρη - Γλυφάδα. Συνεχίζετε προς Βάρη - Γλυφάδα μέσω της Λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου και στο τέλος του δρόμου καταλήγετε στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Βουλιαγμένης όπου κάνετε δεξιά προς Γλυφάδα - Ελληνικό. Για περίπου 5 χλμ η πορεία σας είναι μέσω της Λ. Ποσειδώνος όπου και στρίβετε δεξιά στο φανάρι στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
-Από Αττική Οδό: Επιλέγετε την έξοδο προς την περιφερειακή Υμηττού όπου και καταλήγετε στο τέρμα της Αττικής οδού. Ακολουθώντας τοπικές οδούς με κατεύθυνση προς Λ. Βουλιαγμένης φτάνετε στην διασταύρωση με τη Λ. Αλίμου. Στη συνέχεια η πορεία σας είναι ίδια με αυτή της “Από Λ. Βουλιαγμένης”.

Με άλλες συγκοινωνίες:
Από Ομόνοια:

-Λεωφορείο γραμμή Α2 Ακαδημία-Βούλα (μέσω Λ. Αμφιθέας), με αφετηρία την οδό Πανεπιστημίου (Ακαδημία) και αποβίβαση στην στάση «2η Αγ. Κοσμά» που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος.
-Μετρό: Επιβίβαση Σταθμός «Ομόνοια» (Γραμμή 2) προς «Αγ. Δημήτριο». Αποβίβαση στο τέρμα, Σταθμός «Αγ. Δημήτριος» και από εκεί επιβιβάζεστε στο λεωφορείο: Γραμμή Χ 27 Αγ. Δημήτριος-Ελληνικό express και αποβιβάζεστε στο τέρμα που βρίσκεται στο χώρο του Δυτικού Αερολιμένα Ελληνικού (σε παράδρομο της Λεωφ. Ποσειδώνος). Από εκεί, ακολουθείτε πορεία περιμετρική του Κλειστού Γηπέδου της καλαθοσφαίρισης και κατευθύνεστε προς την Αίθουσα Ξιφασκίας.
Από Σύνταγμα:
-Τραμ: γραμμή Τ5 «Πλάτωνας» Σύνταγμα-Κολυμβητήριο Γλυφάδας, στάση «2η Αγ.Κοσμά», επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.
Από Πειραιά:
-Λεωφορείο: γραμμή Χ 96 Πειραιάς- Δ. Αερολιμένας Αθηνών με αφετηρία από Πλατεία Καραϊσκάκη (ακριβώς έξω από τον ΗΣΑΠ Πειραιά) και αποβίβαση στη στάση «1η Αγ.Κοσμά» που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.
-ΗΣΑΠ: Επιβίβαση Σταθμός Πειραιά (γραμμή 1) και αποβίβαση στον σταθμό «Φάληρο», από εκεί με ΤΡΑΜ: γραμμή Τ3 «Θουκυδίδης» Σ.Ε.Φ.- Κολυμβητήριο Γλυφάδας όπου αποβιβάζεστε στη στάση «2η Αγ. Κοσμά» που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.
Από Γλυφάδα-Βούλα:
-Λεωφορείο γραμμή Χ 96 Δ. Αερολιμένας Αθηνών-Πειραιάς express, με αφετηρία από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποβίβαση στη στάση «1η Αγ.Κοσμά», επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.
-Τραμ γραμμή Τ3 «Θουκυδίδης» Κολυμβητήριο Γλυφάδας - Σ.Ε.Φ με αφετηρία «Κολυμβητήριο Γλυφάδας» και αποβίβαση στη στάση «2η Αγ. Κοσμά» που βρίσκεται επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.
-Λεωφορεία Γραμμές Α 1, Β 1 Άνω Γλυφάδα – Πειραιάς, με αποβίβαση στη στάση «2η Αγ. Κοσμά».
-Λεωφορείο γραμμής 140 Γλυφάδα- Πολύγωνο με αφετηρία στη Πλατεία Γλυφάδας και αποβίβαση στη στάση «2η Αγ. Κοσμά»
Από Σιδηροδρομικό Σταθμό «Λαρίσης»:
-Μετρό: Επιβίβαση σταθμός «Σιδ. Σταθμός Λαρίσης» (γραμμή 2) με κατεύθυνση προς «Αγ. Δημήτριο» και αποβίβαση στο σταθμό «Νέος Κόσμος». Από εκεί με το ΤΡΑΜ, επιβιβάζεστε στη γραμμή Τ5 «Πλάτωνας» Σύνταγμα-Κολυμβητήριο Γλυφάδας και αποβιβάζεστε στη στάση «2η Αγ. Κοσμά» επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, ακριβώς στο ύψος της Αίθουσας Ξιφασκίας.

Οι ποιο ομορφες στιγμες, ειναι οταν βρισκομαι εγω η οικογενεια μου...και φυσικα το τροχοσπιτο μας...σε ενα camping....
#952

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ