Ενημέρωση Οδηγών/Καταλόγων ελληνικών κάμπινγκ

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Mark-X δημιούργησε το θέμα: Ενημέρωση Οδηγών/Καταλόγων ελληνικών κάμπι

Έχω χρησιμοποιήσει διάφορους έντυπους ή online οδηγούς/καταλόγους για τα οργανωμένα κάμπινγκ που υπάρχουν στην Ελλάδα, ακόμα και κάποιες σχετικές εφαρμογές σε smartphone, κι έχω διαπιστώσει ότι όλοι, χωρίς εξαίρεση, ακόμα και ο υποτιθέμενος επίσημος του ΕΟΤ, έχουν σοβαρά λάθη και παραλείψεις και κάθε άλλο παρά ενημερωμένοι είναι. Π.χ. ξέρω ότι το κάμπινγκ Paradise στη Μονεμβασία είναι κλειστό εδώ και χρόνια, κι όμως εξακολουθώ να το βλέπω στις λίστες (ευτυχώς ο κατάλογος του e-camping.gr το αναφέρει ως κλειστό!) 'Αλλο παράδειγμα το Μητρόπουλος στην ορεινή Αρκαδία (ναι, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με την Πελοπόννησο...) Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο δύσκολο είναι για τους συντάκτες των οδηγών/καταλόγων να κάνουν ένα τηλεφώνημα σε περίπτωση αμφιβολίας...
Ομολογώ ότι ακριβώς αυτή μου η εμπειρία ήταν που με ώθησε να αναζητήσω αυτό το site, με την ελπίδα ότι εδώ θα μπορούσε κανείς να βρει πιο έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες.
#9551

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: Ενημέρωση Οδηγών/Καταλόγων ελληνικών κάμπι

Είναι πράγματι μεγάλος πονοκέφαλος για έναν οδηγό οι πληροφορίες για τη λειτουργία ή μη των κάμπινγκ. Τα ενεργά κάμπινγκ στην Ελλάδα υπολογίζονται ότι είναι πάνω από 360. Κάθε ένα από αυτά πιθανώς να λειτουργούν αποσπασματικά κάποιες χρονιές, που σημαίνει πως ένα καλοκαίρι μπορεί να ανοίξουν και το επόμενο ακριβώς να ανοίξουν. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να γίνονται τηλέφωνα σε όλα τα κάμπινγκ στην αρχή κάθε σεζόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο μέλος που έχει τηλεφωνήσει, μπορεί να βοηθήσει δίνοντάς μας την πληροφορία.
#9595

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ