Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

pcdr δημιούργησε το θέμα: Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

Ανοίγω αυτό το θέμα καθώς μετά απο σχόλιο μου σε συγκεκριμένο camping διαπίστωσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Παραθέτω λοιπών τα μηνύματα που έγιναν έναυσμα.

pcdr
Καλό αλλά ΠΑ ΝΑ ΚΡΙ ΒΟ . Δυστυχώς μάλλον ο ιδιοκτήτης δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στην χώρα μας. Κρίμα.

birdland
Το camping Ερωδιός είναι αυτό που λέμε State of The Art όσον αφορά τα camping της Ελλάδας .Όπως στα μηχανήματα ήχου έχουμε μηχανήματα αναφοράς και βάση αυτών αξιολογούμε τα υπόλοιπα έτσι και ο Ερωδιός θα πρέπει να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο.Και ξεκινάμε.Η τοποθεσία είναι καταπληκτική με άμεση πρόσβαση στην παραλία και με δεκάδες αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση για να τα εξερευνήσει κανείς.Ο Βιότοπος της Βοιδοκοιλιάς,Το Παλαιόκαστρο της Πύλου,Η χρυσή ακτή,η Πύλος.η μεθώνη και η κορώνη , η φοινικούντα και πολλά πολλά ακόμη.Ο χώρος του camping είναι οργανωμένος και λειτουργικός μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.Δεν σου λείπει τίποτα.Ότι κι αν ζητήσεις μπορείς να το βρεις.Ας μην αναφερθώ στην εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη του κ.Θύμιου αλλά και όλου του προσωπικού.Α Ψ Ο Γ Ο Ι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.Απλά δεν υπάρχει...όπως ακριβώς το λέω.7 μέρες μείναμε με την οικογένεια και δεν μπόρεσα να βρω ούτε ένα ψεγάδι,ούτε μία παράλειψη.Υπάρχουν όλα όσα ζητάει ο κατασκηνωτής.Και όχι μόνο υπάρχουν αλλά λάμπουν και από καθαριότητα.Κάτι πολύ βασικό στα camping.Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την καθαριότητα δουλεύουν όλη μέρα και περνούν απαρατήρητοι χωρίς να ενοχλούν τους κατασκηνωτές.Το camping ΛΑΜΠΕΙ!!!Κάτι που δεν έχω βρει σε κανένα άλλο στην Ελλάδα,σε όσα κι αν έχω πάει.Ο "Ερωδιός" σε αυτό το κομμάτι παίρνει 10 στα 10.
Όχι ότι υστερεί στα άλλα.Το εστιατόριο του θα πρέπει να βραβευτεί με αστέρι michelin των camping - αν υπήρχε τέτοια διάκριση.Φαγητά φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία και γεύσεις πρωτόγνωρες .Κάτι που ζητάει ο απαιτητικός τουρίστας.Λοιπόν για να τελειώνω και να μην γίνομαι και κουραστικός.Ο "Ερωδιός" θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για την παροχή υπηρεσιών στον τουρίστα.Ο ιδιοκτήτης κ.Θύμιος θα πρέπει κάθε χειμώνα να διοργανώνει σεμηνάρια οργάνωσης και λειτουργίας μονάδων camping και όχι μόνο.Για να δούνε και οι υπόλοιποι που ασχολούνται με το κομμάτι παροχής υπηρεσιών πως πρέπει να δουλεύει το σύστημα.Έτσι πάει μπροστά ο τόπος και η χώρα μας.Και για να κλείσω,κάποιος επισκέπτης άφησε σχόλια όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.Θα διαφωνήσω μαζί του και θα του πω ότι οι σωστές υπηρεσίες πρέπει να αμοίβονται και σωστά.Όλα έχουν το τίμημά τους σε αυτή τη ζωή.Το φτηνό το λέει μόνο του...φτηνό...σε όλα του.Δεν γίνεται φίλε μου να σου παρέχουν όλα αυτά που σου παρέχουν και να έχουν τις ίδιες τιμές με κάτι άθλια στην κυριολεξία camping που αφθονούν ανα την Ελλάδα. Όχι ότι είναι ακριβό σαν camping.Απλά είναι αξιοπρεπές στο θέμα της τιμής.Για να μην πω αξιοπρεπέστατο.Κύριε Ευθύμη.Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που έχετε κάνει σε αυτό το πανέμορφο κομμάτι της Μεσσηνίας.Μακάρι να είστε γερός και δυνατός να συνεχίσετε έτσι , ώστε να μπορούμε να ξαναρθούμε και να περάσουμε τόσο όμορφα.Εύγε σας.
Και για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι τοπικιστής ή ότι κάνω κάποια διαφήμιση να σημειώσω ότι είμαι από τη Βόρεια Ελλάδα και ποτέ πριν δεν γνώριζα τον κ.Θύμιο.Αγαπητοί αναγνώστες σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καλές διακοπές!!!

pcdr
Νιώθω την ανάγκη να τεκμηριώσω την άποψη μου καθώς βλέπω ότι κάποιος πάτησε πάνω της για τα σχόλια του.
Το camping Ερωδιός είναι ακριβότερο απο τα γενικός ακριβά camping της Ελλάδας. Πιστέψτε με ότι και το camping " Συκιά " στον Βόλο που πήγα φέτος ήταν του ιδίου αν όχι και ανωτέρου επιπέδου στις υποδομές του και ταυτόχρονα οικονομικότερο. Γενικοτέρα όμως σε μια χώρα που ο βασικός μισθός είναι 600€ και είναι πολλοί αυτοί που τον παίρνουν και που η ανεργία και η κρίση καλπάζουν θα έπρεπε το γάλα να κοστίζει 80 λεπτά το λίτρο το ψωμί 50 λεπτά το κιλό το κουλούρι 7 λεπτά ο καφές 1 € αν όχι και λιγότερο και το camping για μια τετραμελή οικογένεια 15€ την ημέρα. Δεν είναι δυνατών να κοστίζει η διαμονή στο camping ενα μεροκάματο. Εσύ και εγώ φίλε μου έχουμε την πολυτέλεια να το αντέχουμε. Δεν είναι όμως αυτό το οικονομικό επίπεδο της χώρας μας. Οσο για την θεωρία "το καλό είναι και ακριβό" θα σου θυμίσω ότι το πιο ωραίο που μπορείς να αντικρίσεις στις διακοπές σου είναι το ηλιοβασίλεμα και αυτό είναι δωρεάν. Κάλο είναι να χρεώνουμε όσο πρέπει να χρεώσουμε και όχι όσο μας περνάει. Καταλαβαίνω ότι είμαστε μια ελεύθερη οικονομία, ακόμα και αυτή όμως μπορεί να έχει τους κανόνες της αν δεν θέλουμε να είμαστε κοινωνία θηρίων.
Σχετικά με το επίπεδο του κου. Ευθύμη δεν θα διαφωνήσω. Μην διαβάζω όμως υπερβολές για σεμινάρια και έδρες σε πανεπιστήμια. Το επίπεδο του είναι πολύ κάλο για τα Ελληνικά δεδομένα. Την Πρώτη χρονία που πήγα αντιμετώπισα βρόμικες τουαλέτες για σειρά ημερών και όταν παραπονέθηκα μου απάντησε ότι το ήξερε, ευθύνονταν όμως ενα γκρουπ Γάλλων που ήταν πολύ αμελείς στον τομέα της καθαριότητας. Αυτό που μου έμεινε εμένα ήταν ότι γνώριζε το πρόβλημα και αντι να το αντιμετωπίσει περιφερόταν με το ποδήλατο του ασκόπως. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε μετά απο τέσσερις ημέρες με την αποχώρηση των Γάλλων. Την Δεύτερη χρονία και με θέση κλεισμένη απο τηλεφώνου ενα μήνα νωρίτερα βρέθηκα να κοιμάμαι σε απόσταση 2 μετρών απο την χημική τουαλέτα ενός αυτοκινούμενου. Γενικοτέρα ακολουθεί το Ελληνικό σύστημα camping σκηνές στημένες μέσα στο parking και παιδάκια κατασκηνωτών να παίζουν ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Γενικοτέρα μπορεί να είμαι λίγο μυστήριος, έχω θέμα όμως όταν ξαπλώνω στην ξαπλώστρα μου έξω απο την σκηνή μου και δίπλα μου υπάρχει ενα αυτοκίνητο, ακόμα και το δικό μου. Οταν ζήτησα να παρκάρω στο parking μου είπαν ότι αν προλάβω να βρω θέση έχει καλώς και το αυτοκίνητο θα το χρεωθώ κανονικά. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΠ' ΕΞΩ είπα. Το ξέρουμε μου απάντησε η ρεσεψιονίστ αυτός είναι όμως ο κανονισμός.
Για να μην μακρηγορώ πιστεύω ότι τα camping στην Ελλάδα είναι πανάκριβα όπως και πολλά άλλα προϊόντα, το Ερωδιός δε μπορεί να είναι και το ακριβότερο. Επίσης πιστεύω ότι επιχειρηματίες σαν τον κο. Ευθύμη δεν είναι πρότυπα, είναι όμως καλές προσπάθειες που πρέπει να εξελιχθούν ώστε να λειτουργήσει αξιοπρεπώς η " βαριά βιομηχανία " της χωράς μας.

vasilistourlos
Ένα από τα καλύτερα camping στην Ελλάδα
Έχω μεγάλη εμπειρία από καμπινγκ, καθώς έχω πάει σε πάνω από 40 σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό το χειμώνα. Φέτος αποφάσισα να κάνω το γύρω της Πελοποννήσου, μένοντας 2-3 μέρες στον κάθε νομό (σε κάμπινγκ πάντα). Ένα από τα καμπινγκ που έμενα ήταν και ο ερωδιός. Έμεινα κατενθουσιασμένος από την οργάνωση, την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων (πάντα ήταν με ένα χαμόγελο και ήταν πρόθυμοι να κάνουν ότι τους ζητήσω), τις παροχές (δωρεάν ιντερνετ, δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία, όλο το 24όρο ζεστό νερό στα μπάνια), τις εγκαταστάσεις (κομπρεσερ για τα στρώματα, κουζίνα για να μαγειρεύουμε, ψυγεία και καταψύκτες για τα πράγματά μας, διέθετε βιολογικό καθαρισμό, καθώς και γεννήτρια). Εκεί που θέλω να σταθώ είναι οι τιμές του κάμπινγκ, διαβάζοντας το σχόλιο του pcdr νομίζω ότι παρουσιάζει τα πράγματα κωμικοτραγικά. Εγώ με την κοπέλα μου μείναμε 3 βράδια και πληρώσαμε 58 ευρώ συνολικά. Επίσης φάγαμε στο εστιατόριο (την πρώτη βραδιά) με 15 ευρώ (σαλάτα μαρούλι, αναψυκτικά και 2 μακαρονάδες με σάλτσα) Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν και οι τιμές του καφέ, ένας φραπέ 2 ευρώ, μία γρανίτα (την οποία είχα ξεσκίσει) 1,5 ευρώ. Και αν κάνω σύγκριση με μαγαζιά στην περιοχή που μένω, που μου χρεώνουν τον φραπε 2,5 και 3 ευρώ και την γρανίτα που είχα τύχει να πάρω 2,5 ευρώ, δεν νομίζω ότι είναι και ακριβά! Αυτό που ανέφερες για τον ιδιοκτήτη ότι γυρνούσε με το ποδηλατάκι χωρίς λόγο και αιτία, ήταν εντελώς λάθος. Έπρεπε να σε είχα πάρει μαζί μου σε καμπιγνκ στην Άνδρο όπου ο ιδιοκτήτης ήταν όλη μέρα στο bar σε κατάσταση μέθης, αδιαφορώντας για τα πάντα! Εμένα προσωπικά ο ιδιοκτήτης του καμπιγκ ερωδιός, όταν πήγα να τον ρωτήσω αν έχει κάποια τρόμπα για τα στρώματά μου (του αυτοκινήτου μου δεν δούλευε), αμέσως ενδιαφέρθηκε και με οδήγησε στο κομπρεσερ που διαθέτει το καμπινγκ, και εκεί ένας υπάλληλος μου φούσκωσε μέσα σε 1 λεπτό τα στρώματα (θαλάσσης και ύπνου). Πάντα ήταν ευγενικός μαζί μας, και όταν θελήσαμε να τον ρωτήσουμε για την παραλία της βουδοκοιλιάς, μας έδωσε λεπτομερής οδηγίες. Τέλος, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, και στα προηγούμενα καμπινγκ που είχα επισκεφτεί, δεν μπορώ να συγκρίνω κανένα με το συγκεκριμένο.

pcdr
Εξακολουθώ να το βρίσκω πανάκριβο.
Ρε παιδιά γιατί το κουράζουμε; Για το ίδιο πακέτο ( 2 Ενήλικες - 2 παιδιά - μεγάλη σκηνή - αυτοκίνητο - ρεύμα ) το "Ερωδιός" χρεώνει 39 € και το "Συκιά" 34€. Επίσης το "Συκιά" σου δίνει την δυνατότητα να παρκάρεις έξω ( σε δικό του parking ) και να μειώσεις το κόστος ακόμα περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι και τα δυο camping είναι εφάμιλλα. Να σας πω επίσης ότι ενώ όλος ο τουριστικός κλάδος κάνει προσφορές και πολλά καταλύματα έχουν κατεβάσει της τιμές απο πέρσι, το "Ερωδιός" τις έχει ανεβάσει καθώς για το ίδιο πακέτο Πέρση με χρέωσε 37€. Φυσικά αυτές οι τιμές είναι προ εκπτώσεων μακράς διαμονής. Στο "Συκιά " φέτος πλήρωσα 30,6 € την ημέρα, δηλαδή 10% έκπτωση για διαμονή 10 ημερών που το "Ερωδιός " την κάνει στις 21 ημέρες. Αν κάνετε μια ερεύνα και στην περιοχή της Πύλου για το "Ερωδιός" και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για το "Συκιά " θα βρείτε φέτος ωραιότατα ενοικιαζόμενα δωμάτια με τουαλέτα, κουζίνα, aircondition, τηλεόραση, βεραντούλα κ.λ.π με 40€. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτοί που χρεώνουν τα 39 € και τα 34 € ακόμα και τα 30 € απλά εκμεταλλεύονται το "ψώνιο μας " για φυσική ζωή και εναλλακτικές μορφές διακοπών. Για να μην παρεξηγούμαστε κάνω φανατικά camping τα τελευταία 25 χρόνια. Εμμένω στην άποψη μου ότι το παραπάνω πακέτο θα έπρεπε να κοστίζει 15€ ημερισίως. Τώρα για το αν θα έβγαιναν οικονομικά με " τόσο χαμηλές τιμές " κάντε τον πολλαπλασιασμό με τις θέσεις που νοικιάζει κάθε camping και μετά μου λέτε.
Κλίνοντας θέλω να τονίσω ότι πάρα την ελαφριά διαφωνία επικρατεί μια πολύ πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Αυτό αποδεικνύει ότι οι επισκέπτες του site και γενικοτέρα οι άνθρωποι που ασχολούνται με το camping είναι ανωτέρου επιπέδου και οχι βρόμικα φτωχαδάκια όπως πιστεύει μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Μπράβο παϊδια. Μπράβο και στους δημιουργούς του site που τείνει να γίνει σημείο αναφοράς για την ανεύρεση καλού camping στην Ελλάδα.
#7192

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 88
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 31

sudwind απάντησε στο θέμα: Απ: Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

βρε παιδια ελεος!!!!με τοσα που σε χρεωνουν ειναι δυνατον να μην ειναι και ευγενικοι???
τι σεμιναρια και πρασινα αλογα μας λετε!!
εγω τις τιμες βλεπω και ανατριχιαζω!!!!!!!!
#7205

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

vasilistourlos απάντησε στο θέμα: Απ: Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς φορουμ (δυστυχώς δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία) Οπότε μπορώ να σου απαντήσω και εδώ, ότι είσαι αρκετά υπερβολικός με τις τιμές των καμπινγκ (οχι μόνο του ερωδιού). Αναφέρεις ότι οι τιμές των καμπινγκ σε κάποια προϊόντα, όπως το κουλούρι θα έπρεπε να είναι 7 λεπτά. Επειδή τυχαίνω να δουλεύω σε αρτοποιό, αυτές τις τιμές δεν τις έχει ούτε ο μύλος που παρασκευάζει τα κουλούρια. (διάλεξα το παράδειγμα με το κουλούρι, επειδή είμαι γνώστης των τιμών για το συγκεκριμένο είδος) Όσον αφορά τα κάμπινγκ της Ελλάδος, (έχω πάει στα περισσότερα) το πρόβλημα φίλε μου είναι η τσαπατσουλιά τους, η αδιαφορία, το χυμαριό που επικρατεί και ο τρόπος σκέψης τους είναι αποκλειστικά ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ, χωρίς να προσφέρουν τίποτα, και όπως είπες και εσύ εκμεταλλεύονται την αγάπη μας για την φύση και το καμπινγκ. Το ερωδιός, η Συκιά και άλλα ένα-δύο καμπινγκ σε όλη την επικράτεια αποτελούν την εξαίρεση. Όσον αφορά τις τιμές τους, μπορώ να σου πω για το καμπινγκ ερωδιός που έχω επισκεφτεί ότι είναι φυσιολογικές (δεν τις λες ούτε ακριβές ούτε φτηνές) αλλά άμα καθίσεις και σκεφτείς ότι το καμπινγκ απασχολεί τουλάχιστον 20 υπαλλήλους (τόσους περίπου είδα) και δουλεύει μόνο το καλοκαίρι (και από όσο ξέρουμε μόνο ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι δυνατοί μήνες), τότε μπορώ να καταλάβω και για πιο λόγο δεν είναι φτηνές οι τιμές του, αλλά και πάλι σου ξαναλέω δεν είναι ακριβές. Επίσης είναι λογικό όσο περισσότερες εγκαταστάσεις-υποδομές-παροχές έχει, τόσο να ανεβαίνει και το κόστος (αν και σε κουβέντα που είχα με τον ιδιοκτήτη του καμπινγκ, μου είπε ότι σε σχέση με πέρσι δεν έχει ανεβάσει τις τιμές του)
#7208

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1

pcdr απάντησε στο θέμα: Απ: Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

Σχετικά με το κουλούρι, αν κανείς μια απλή συσχέτιση ψωμιού - κουλουριού θα καταλάβεις τι λεω. Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών camping είναι άσχετοι όπως λες . Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσουμε κουβέντα για τον Ε.Ο.Τ. που θα έπρεπε να τους κόψει τα πόδια, μαζί και των μισών ιδιοκτητών ξενοδοχείων και γενικοτέρα όλων αυτών που καταστρέφουν την "βαριά βιομηχανία " της Ελλάδας και τις ελάχιστες "Ιερές " ημέρες διακοπών που έχουμε. Δεν έχω φυσικά αποδείξεις για αυτό που θα πω παρακάτω συνεπώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω με θέρμη. Βασιζόμενος στην εργασιακή πραγματικότητα και την τήρηση του νόμου στην επαρχία δεν πιστεύω ότι αυτά τα 20 άτομα που λες πληρώνονται όπως θα έπρεπε. Επίσης δεν νομίζω ότι ενα κτίσμα για τουαλέτες στο camping χτίζεται όπως ενα οποιαδήποτε κτίσμα στην Αθήνα. Το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας είναι άπλα αυθαίρετο. Αυτό σημαίνει πολύ οικονομικότερη ανοικοδόμηση, ανασφάλιστη εργασία, μειωμένα δημοτικά τέλη κλπ κλπ. Με άλλα λόγια πληρώνουν τιμές επαρχίας και χρεώνουν τιμές Αθήνας.
Δεν μπορούμε να πούμε αν μια επιχείρηση βγάζει αρκετά καθώς είμαστε μια ελεύθερη οικονομία ( και καλά ) . Θα μπω όμως στον πειρασμό να κάνω μερικές πράξεις . Για Ιούλιο - Αύγουστο και τα δυο camping για τα οποία μιλάμε διαθέτουν ανελλιπώς τουλάχιστον 150 θέσεις ημερισίως. Των Ιούνιο και τον μισό Σεπτέμβρη ίσως 60. αυτό μας κάνει ενα σύνολο 11700 θέσεων. Την εποχή που πήγα εγώ σίγουρα είχε περισσότερες απο 200 κατειλημμένες θέσεις, βάζω αυτά τα νούμερα για να μην θεωρηθώ υπερβολικός. Βάζοντας ενα μέσο όρο 25€ ανά θέση ανά ημέρα ( ίσως να είναι και περισσότερο αν σκεφτούμε πόσοι ξένοι έρχονται με αυτοκινούμενα ) καταλήγουμε σε ενα αποτέλεσμα 292000€. Αν απασχολούνται 20 εργαζόμενοι για 4 μήνες με μισθό 600€ μηνιαίος ( δεν παίζει να παίρνουν κατά μέσο όρο περισσότερα ) έχουμε κόστος εργαζομένων 48000€ . Θα σου βάλω και άλλες 52000€ για άλλα έξοδα. Φτάσαμε στα 100000€ . Με 4 μήνες δουλειάς βγάλαμε 192000€. Βγάλε Φ.Π.Α. 23%, 160000€, βγάλε 40% εφορεία μας μένουν 114000€ και δεν έχουμε υπολογίσει ταβέρνες, minimarket, bar, κλπ.
Τώρα τι πιστεύεις θα μπορούσε να κοστίζει 15€ και όχι 35€ ; Εγώ πιστεύω πως ναι. Και όχι " για να μην μας πίνει το αίμα ο άτιμος ο επιχειρηματίας" , δεν είμαι αυτής της λογικής. Γιατί άπλα αυτή είναι η οικονομική πραγματικότητα της Ελλάδας και γιατί αυτό ταιριάζει καλύτερα με το consept " camping ".
#7219

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 88
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 31

sudwind απάντησε στο θέμα: Απ: Είναι ακριβό το camping στην Ελλάδα ;

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!
δλδ ενα ξενοδοχειο ,,ας πουμε ,,εχη λιγοτερα εξοδα απο ενα καμπινγκ!!!!!!!!!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ !!!
#7226

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 6185

Yesterday 8298

Week 50743

Month 70867

All 3118481

Αυτή τη στιγμή online 358 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6184

Yesterday 8298

Week 50742

Month 70866

All 3118480

Αυτή τη στιγμή online 358 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions